Květen 18, 200916 r Náhodou, víš co já jsem dneska všechno ztihl? Ještě musím dneska umýt nádobí dodělat utopence a vyměnit rybičkám vodu a plán pro dnešní den jsem splnil . A zítra mi to začne, zas do roboty
Květen 18, 200916 r Jasně, už je doma a dneska si prinesla ze školky adventní kalendář já říkám učitelce, co to jako je, protože to dostala jen ona a ona mi řekla, že to bylo na MIKULÁŠE a malá chyběla a teď to našli, tak jí to dali
Květen 18, 200916 r Tak záruka je do 2010¨. Přišli jsme domů a mala mi hned povídala, že ve školce neměla nic dobrého, ani bombonek a než jsem se převlek, tak pulku už zdlabala a co ta tvoje princezna, jak se jmenuje?
Květen 18, 200916 r Autor ahele .....Ty už jsi tu dlouho nebyl... Copak doma dělaj problémy že chodíš do knajpy
Květen 18, 200916 r Autor Tak záruka je do 2010¨. Přišli jsme domů a mala mi hned povídala, že ve školce neměla nic dobrého, ani bombonek a než jsem se převlek, tak pulku už zdlabala a co ta tvoje princezna, jak se jmenuje? ELIŠKA.......
Květen 18, 200916 r ani ne Maro,vždycky jsem zaskočím kdy mám chvilku v práci a doma nemám te%d net, tak je klid
Květen 18, 200916 r Tak pánové jsem po obědě,ale ještě by to chtělo asi hodinu pauzu,protože tak vydatnej oběd nějak nemůžu rozdejchat,posuďte sami:čočková polévka a 200g sm.hermelín s op.bramborama a tatarkou vše za 85,-
Květen 18, 200916 r Tak pánové jsem po obědě,ale ještě by to chtělo asi hodinu pauzu,protože tak vydatnej oběd nějak nemůžu rozdejchat,posuďte sami:čočková polévka a 200g sm.hermelín s op.bramborama a tatarkou vše za 85,- tak já chodím na sýr s hranolkama, tatarkou a 0,3l pití za 77 kč
Květen 18, 200916 r Dnešní téma na rozpravu zní??? Naši malý miláčkové aneb, co máme doma ELIŠKA....... My máme Barunku, ale říkám jí BOBIK
Květen 18, 200916 r Autor tak já chodím na sýr s hranolkama, tatarkou a 0,3l pití za 77 kč a kam ..do nějaký IV. cenovky?
Květen 18, 200916 r Já měl Brambor, zelí a kačenku a teď jsem dopil 3v1 a to vše ZADARMO ze včerejška
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.