Woody Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 my nemáme čas sedět celý den v hospodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 No tak pozor...já jsem v kanceláři ...a od tebe to sedí...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Náhodou, víš co já jsem dneska všechno ztihl? Ještě musím dneska umýt nádobí dodělat utopence a vyměnit rybičkám vodu a plán pro dnešní den jsem splnil . A zítra mi to začne, zas do roboty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 a malou už jsi vyzvednul, nebo jsi na ní zapomněl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Kdepak je dneska můj oblíbenec Raca? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Jasně, už je doma a dneska si prinesla ze školky adventní kalendář já říkám učitelce, co to jako je, protože to dostala jen ona a ona mi řekla, že to bylo na MIKULÁŠE a malá chyběla a teď to našli, tak jí to dali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 tak to je síla....ale co hlad je svinstvo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 čau kluci, jdu se mezi Vás zase podívat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Tak záruka je do 2010¨. Přišli jsme domů a mala mi hned povídala, že ve školce neměla nic dobrého, ani bombonek a než jsem se převlek, tak pulku už zdlabala a co ta tvoje princezna, jak se jmenuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 ahele .....Ty už jsi tu dlouho nebyl... Copak doma dělaj problémy že chodíš do knajpy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Tak záruka je do 2010¨. Přišli jsme domů a mala mi hned povídala, že ve školce neměla nic dobrého, ani bombonek a než jsem se převlek, tak pulku už zdlabala a co ta tvoje princezna, jak se jmenuje? ELIŠKA....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 ani ne Maro,vždycky jsem zaskočím kdy mám chvilku v práci a doma nemám te%d net, tak je klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 My máme Barunku, ale říkám jí BOBIK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Tak pánové jsem po obědě,ale ještě by to chtělo asi hodinu pauzu,protože tak vydatnej oběd nějak nemůžu rozdejchat,posuďte sami:čočková polévka a 200g sm.hermelín s op.bramborama a tatarkou vše za 85,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Tak pánové jsem po obědě,ale ještě by to chtělo asi hodinu pauzu,protože tak vydatnej oběd nějak nemůžu rozdejchat,posuďte sami:čočková polévka a 200g sm.hermelín s op.bramborama a tatarkou vše za 85,- tak já chodím na sýr s hranolkama, tatarkou a 0,3l pití za 77 kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 My máme Barunku, ale říkám jí BOBIK Bobík Ta naše si sam říká ELÍ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Dnešní téma na rozpravu zní??? Naši malý miláčkové aneb, co máme doma ELIŠKA....... My máme Barunku, ale říkám jí BOBIK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 tak já chodím na sýr s hranolkama, tatarkou a 0,3l pití za 77 kč a kam ..do nějaký IV. cenovky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 kdo další se pochlubí s přírustkem??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 a kam ..do nějaký IV. cenovky? je to jídelna ve škole, ale chodí tam všichni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 a co ty Standis..jméno prcka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Já měl Brambor, zelí a kačenku a teď jsem dopil 3v1 a to vše ZADARMO ze včerejška Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 a co ty Standis..jméno prcka? On ho nemá pojmenovaného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Já bych tipnul Rozárka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 a co ty Standis..jméno prcka? já ještě nic, krom auta a přítelkyně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.