Vlasta Vloženo 27. Duben 2012 Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 Homokloub poznáš v plnem rejdu,že začne klepat,jinak za jizdy to je nepostřehnutelný a navíc by to bylo pravidelné klepání jako když je ploška na pneu,spíš než kolub u kola by to mohl byt kloub u převodovky kdy se při nadnesení auta ozve pravidelny klapout,ale pokud je to jenom občas a nepravidelné tak to koluby nebudou. jinak dobrý večer,u mne opět pracovní,ale nevadí hlavní je,že olno bude na májku a pokud bude takovehle počasí tak to bude příjemnej večer u grilu a ohně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Duben 2012 Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 Dobry vecer , dobrou hut jak stk ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 27. Duben 2012 Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 Jedu s STK jsem O.K. Za chvilku dám foto do tematu k sobě tak dám odkaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 27. Duben 2012 Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 jj gril hned bychsi dal pečenej buček z grilu k tomu pivečko a pak cigárko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Duben 2012 Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 (editace) Pane ministre, mluvite mi z duse, tato kombinace je med pri me oci Editováno: 27. Duben 2012, autor: jozzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Duben 2012 Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 Nazdár ministři No až na to cigárko je to výborný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 27. Duben 2012 Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 baris: mi ti klidně povolíma doutníka ju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Duben 2012 Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 jo, ten si čas od času dám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Duben 2012 Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 Ja muzu klidne prokladat cigarka doutnikama ,ale jen cohiba , prosim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 27. Duben 2012 Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 Navrhuji tato zdravá jídla vařit v prlamentu a ministr zdravotnictví by to mohl posvětit!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Duben 2012 Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 Ja jsem pro, ale ministr zdravotnictvi nikde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Duben 2012 Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 bude bez odměn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Duben 2012 Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 A v kantyne mu tez nic nenehame Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Duben 2012 Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 když bude chodit pozdě, tak nic nebude no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 27. Duben 2012 Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 K vládě se vyjadřovat nebudu,páč tohle bylo jasny snad každymu jak to dopadne. Tak raději zde jsou jarní fotečky džundy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Duben 2012 Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 Vlastiku my jsme si zalozili vlastni, na Ty zlodeje se divat nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 27. Duben 2012 Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 a máme vůbec ministra zdravotnictví??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Duben 2012 Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 ještě musíme dát nějakej post Vlastovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Duben 2012 Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 Pane ministře Kybliku, já už ani nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 27. Duben 2012 Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 Kucí ne že bych se nechtěl trochu obohatit na učet ostatních a podílet se na rozebrání toho zbytku co zbylo,ale já bych buď dostal hned infarkt a nebo bych v sobě odhalil zlodějské geny a byl bych horší než křištálově křištálovej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Duben 2012 Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 Urcite jsme to nekomu pridelili zbyli nam zahranici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Duben 2012 Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 My ani vladnout nebudem, me zajma kantyna, a volebni program uz taky mame.... Panove ja se loucim jdu na pifko, budu na vas myslet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 27. Duben 2012 Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 toho jsem měl právě na mysli, když vyváží ty pány doktory v Patrolu s majáčky, tak už musí mít nějaký ten přehled o zdravotnictví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Duben 2012 Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 ale tak Vlasta by se na to ministerstvo zravotnictví hodil, když lítá se záchrankou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Duben 2012 Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 jozzi do práce ne, ale chlastat jo? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.