Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

No právě takhle večer už žadná kontrola nepřijde,asi budu muset změnit zákon,ale jelikož je jozi určo taky ve vládě tak má imunitu a muže chlastat jak chce.

Vloženo

Vlasta: diky moc za rady, prave ze to dela treba kdyz jsem na parkovisti, vyjizdim kolo zatocim a najednou pretocim na druhou stranu a popojedu dopredu a ozve se takove lupnuti...dokonce jednou jsem vyjizdel z kruhace a pri zmene natoceni kol a pridani to udelalo...je to vazne divne, mel jsem na jednom cepu problem, jelikoz jsem BLBEC a vsimnul jsem si, ze mam malo dotazeny cep, tak jsem ho prichytil bez momentaku a ja tu matku tak pritah, ze jsem ztrhnul zavit...daval jsem to za vinu cepu, vcera jsem koupil novou matku, bohuzel starou nevysroubuju, tak jsem na tu starou dal novou, cep drzi - kontramatka a je dotazen na presny moment 30Nm + 90°. Spodni cep by bouchal pri vytoceni a projeti nerovnosti, pri zvednutem kole nebyly ale zadne vule a dela to vazne obcas..za chvilku mam STK, tak chci projit :D

Vloženo

Ty kjávo jestli se pozná ministr podle lavoru tak to už jsem ministr tak 10let.

baris neboj,já i krev daruji,ale takhle při pívku,když se někde bavi kdo co dělá a pod,tak vždycky řeknu,že jak vidím krev tak omdlím a ten kdo mě zná se muže utlouct o stul a ty druhy čučej s otevřenou hubou a to je voda na mlejn a začnu přihazovat a hned je veselo.

Vloženo

Ja hodim darovat plasmu co kvartal, uz 7 let :D a ministre Kybliku, ujal jste to spravne, znemoznim se kulturne :D a ted uz naposled , nazdar a at zije predseda :D

Odeslano z Iphone 4S

Vloženo

nu já (jako dobrovolnej a bezplatnej dárce) spadám pod Klatovskou transfuzní stanici, ona je taky široko daleko jediná. By mi jen zajímalo jaký jsou tam rozestupy, kdybych chtěl dávat krev i plasmu.

Vloženo

Já už jezdím jenom do Klatov,páč tady na okrese dřív odběrné místo nebylo a dávat na lehátku někde na škole mě nijak nelákalo,takže jezdím už 10let do Klatov a muj ksicht si už cholky pamatujou.Ale většinou jak 2X do roka mi to nevyjde,ikdyž letos jsem už dvakrát byl,tak možná,že to dám 4x jak si vždy plánuju.

Vloženo

Vlasta: diky moc za rady, prave ze to dela treba kdyz jsem na parkovisti, vyjizdim kolo zatocim a najednou pretocim na druhou stranu a popojedu dopredu a ozve se takove lupnuti...dokonce jednou jsem vyjizdel z kruhace a pri zmene natoceni kol a pridani to udelalo...je to vazne divne, mel jsem na jednom cepu problem, jelikoz jsem BLBEC a vsimnul jsem si, ze mam malo dotazeny cep, tak jsem ho prichytil bez momentaku a ja tu matku tak pritah, ze jsem ztrhnul zavit...daval jsem to za vinu cepu, vcera jsem koupil novou matku, bohuzel starou nevysroubuju, tak jsem na tu starou dal novou, cep drzi - kontramatka a je dotazen na presny moment 30Nm + 90°. Spodni cep by bouchal pri vytoceni a projeti nerovnosti, pri zvednutem kole nebyly ale zadne vule a dela to vazne obcas..za chvilku mam STK, tak chci projit :D

Tak tohle bych spíš viděl na horní uložení tlumiču,taky mi to louplo při přetočení volantu a když jsem to rozebral tak chyběly kuličky v ložisku.

kloub vyzkoušíš,že dáš plnej rejd a projedeš se do kolečka někde na parkovišti a musí pravidelně klapat,pak je dobré to prohlídnout,jestli někde neškrtá čep řízení o disk kola a pokud ne tak pak kloub.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...