Vlasta Vloženo 27. Duben 2012 Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 už chlastáte co bando jedna,před chvilkou jsem se vrátil na zakladnu a ministři už chrápou,nebo chlastaj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Duben 2012 Sdílet Vloženo 28. Duben 2012 Ja jsem strizlivej , skyt , hrk , mlask Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 28. Duben 2012 Sdílet Vloženo 28. Duben 2012 Ještě ti tam chybí k tomu "prd" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Duben 2012 Sdílet Vloženo 28. Duben 2012 Ha na to jsem zapomnel ale za prd bych dal jeste plesk a mlask Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 28. Duben 2012 Sdílet Vloženo 28. Duben 2012 A mňam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Duben 2012 Sdílet Vloženo 28. Duben 2012 Mnam je ted , davam si klobasku a tvaruzkovou pomazanku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 28. Duben 2012 Sdílet Vloženo 28. Duben 2012 Tak já měl na snídani míchané vajčka a zeleninku .... dneska zdravě na oběd zeleninové rizoto a večer Staropramen Lemon nemůžu moc pít .... ráno řídím .... že jozzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 28. Duben 2012 Sdílet Vloženo 28. Duben 2012 Hoši hoši já měl černý pečivo s máslem a oříškového jogurta Jdu do sebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Duben 2012 Sdílet Vloženo 28. Duben 2012 (editace) ridime oba ale mam lih , muzem si ho namihat jinak na dnesek mam na vecer staropramen grep a dneska jedu tu moji upalit do michalkovic Editováno: 28. Duben 2012, autor: jozzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Duben 2012 Sdílet Vloženo 28. Duben 2012 Ondro, Ty si zijes pifko z rana je lepsi jak smetana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 28. Duben 2012 Sdílet Vloženo 28. Duben 2012 Jooo hoši pivko nepiju...Jestli jsem vypil za celej život 2 deci tak to je moc...a to to spíš bylo v nějakém jídle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 28. Duben 2012 Sdílet Vloženo 28. Duben 2012 Taky jdu do sebe ..... zase na pár dní :D Ten Staropramen Grep je ještě lepší ... dal bych si hned .... a jozzi líh mám taky A Ondra měl černé PEČIVO ... NE PIVO ....jozzi ty už ve všem vidíš chlast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 28. Duben 2012 Sdílet Vloženo 28. Duben 2012 Ještě že jsme neřekl čistou vodu....to by hnedka myslel na vodku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Duben 2012 Sdílet Vloženo 28. Duben 2012 To vite kluci, zizen ajajajaj , zizen ... Toho grepa budu testovat, vcera jsem ho obevil u nas v hrusce jinak Tome kartace ma Danek, ja mam i tu pasku a doufam ze budes mit fotak , bude nas tam vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Duben 2012 Sdílet Vloženo 28. Duben 2012 Vooooodka nam ledova , tu uz jsem nepil snad sedm let Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 28. Duben 2012 Sdílet Vloženo 28. Duben 2012 Jj beru foťák i stativ .... ať můžeme dělat společné foto .... Jak nás bude více??? Kdo ještě??? A ten grep je fakt luxus .... teda aspoň mě chutná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Duben 2012 Sdílet Vloženo 28. Duben 2012 Dneska testnu,ale az vecer jinak Danek rikal ze se stavi i braha , sergiej mel takovou fajnou jednickovou fabku a fajne by bylo kdyby prijel i pajmistr, bych se domluvil na podsvit ale hlavni je ze budem my tri, parta hyc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 28. Duben 2012 Sdílet Vloženo 28. Duben 2012 (editace) Ostravské komando :D Doufám,že zbude čas i na práci ... ať jen nekecáme Editováno: 28. Duben 2012, autor: Tom077 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Duben 2012 Sdílet Vloženo 28. Duben 2012 Tome, musime si maknout , ja jeste pak mezicase musim skocit do Tesina, ale jen na otocku uvidis proc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 28. Duben 2012 Sdílet Vloženo 28. Duben 2012 Tak tohle bych spíš viděl na horní uložení tlumiču,taky mi to louplo při přetočení volantu a když jsem to rozebral tak chyběly kuličky v ložisku. kloub vyzkoušíš,že dáš plnej rejd a projedeš se do kolečka někde na parkovišti a musí pravidelně klapat,pak je dobré to prohlídnout,jestli někde neškrtá čep řízení o disk kola a pokud ne tak pak kloub. To je prave problem, tlumice, axialni loziska, horni ulozeni jsou nove. Tycky rizeni taky, cepy maji asi 5mesicu,spodni cep je starsi, ale ten by blbnul pri prejezdu nerovnosti - mam misto kde je testuju a nic Zkusim dneska to pravidelne klepani pri jizde dokola, diky. Ale pravidelne se zadny zvuk neozyva, je to jen takove bouchnuti, treba to zkusim natocit Na stabilitu to nema vliv, pri zkouseni na ceste, kdy jsem se rozjel na 100km/hod a prudce menil smer - test lozisek se nic neozvalo, auto bylo stabilni. Dela to jen pri malych rychlostech, vetsinou pri parkovani. Uz me prakticky nic nenapada, co by to mohlo byt. Musim sundat kolo a omrknout to znova. PS: tycky stabiku jsou taky nove, gumy stabiku taky. Ozyva se to jen na strane ridice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 28. Duben 2012 Sdílet Vloženo 28. Duben 2012 Zdravicko panove Copak noveho za doby me nepritomnosti? jozzi: Zitra je ten srazek v Ove? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Duben 2012 Sdílet Vloženo 28. Duben 2012 U Danka v robote jinak oficial sraz za tyden Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 28. Duben 2012 Sdílet Vloženo 28. Duben 2012 Jozzi nenapínej ... pro co pojedeš??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Duben 2012 Sdílet Vloženo 28. Duben 2012 Ja to musim odvezt , vsak vydrz do zitrka bude to prekvapeni Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 28. Duben 2012 Sdílet Vloženo 28. Duben 2012 Chlapi, tak jsem zvedl auto, utahl sroub rizeni za pomoci pritelkyne - krasne hybala volantem :-D a po projeti je rizeni tvrdsi, zadna vule ani klepnuti. Napadlo me, ze by to mohlo mit vli, dokonce tomohlo byt tim. Uvidim co dal,jak se to projede poradne. Jak jsem menil tycky a cepy rizeni, tak porad tam byla vule a obcas si to kleplo...takze ted snad uz spokojen :-) Timto koncim muj off topic :-D Uzijte si dneska krasneho pocasi, my jedem do PL :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.