Květen 18, 200916 r Autor Já měl Brambor, zelí a kačenku a teď jsem dopil 3v1 a to vše ZADARMO ze včerejška a já mám doma buřtguláš
Květen 18, 200916 r Já bych tipnul Rozárka škoda, že jsem to nedočetl na konec stránky, nemusel jsem před tím odpovídat
Květen 18, 200916 r Já měl Brambor, zelí a kačenku a teď jsem dopil 3v1 a to vše ZADARMO ze včerejška jo, to bych si taky nechal líbit
Květen 18, 200916 r no tak se snaž.... dělám co můžu , nejdřív bych chtěl koupit hnizdečko lásky(byteček)
Květen 18, 200916 r Autor Já na tom byl stejně...proběhla kolaudace a jupí...těhule doma Upraveno Květen 18, 200916 r od Marek
Květen 18, 200916 r Hoší průser, u nás začalo lít jak z konve a já zapomněl venku králíka tak letim ho zchovat a co nevídím SOUSEDKA SE DALA KE KUKLUXKLANU
Květen 18, 200916 r Hoší průser, u nás začalo lít jak z konve a já zapomněl venku králíka tak letim ho zchovat a co nevídím SOUSEDKA SE DALA KE KUKLUXKLANU to je v..
Květen 18, 200916 r Autor 20.............................měsíců dneska to jde rychle Upraveno Květen 18, 200916 r od Marek
Květen 18, 200916 r Já na tom byl stejně...proběhla kolaudace a jupí...těhule doma Hm, to máš dobré já před 5 lety predělával byt, před loni jsem se přestěhoval k našim na barák a cely jsem to překopal a je to na prd, chci SVOJE, tak uvidíme co stím uděláme a dluhy mám taky /jen leasing/ Už jsme se dívali po pozemku a potom nějakou tu dřevostavbu, ale to je všechno drahé jak c.p. Chtěl jsem maly pozemek, ale z toho sešlo, protože jak přijedete na návštěvu, tak ať máte kde zaparkovat
Květen 18, 200916 r Autor Tak kamarádí..padám domů na buřt gulášek......pár rohlíčků a dám si k tomu G12°..tak večer...
Květen 18, 200916 r Hm, to máš dobré já před 5 lety predělával byt, před loni jsem se přestěhoval k našim na barák a cely jsem to překopal a je to na prd, chci SVOJE, tak uvidíme co stím uděláme a dluhy mám taky /jen leasing/ Už jsme se dívali po pozemku a potom nějakou tu dřevostavbu, ale to je všechno drahé jak c.p. Chtěl jsem maly pozemek, ale z toho sešlo, protože jak přijedete na návštěvu, tak ať máte kde zaparkovat tak to se už nemůžeme dočkat
Květen 18, 200916 r Noo, ale zatím sm vás nepozval, zatím nemám svuj domeček a zatím nemám ani pozemek a nemám ani peníze
Květen 18, 200916 r Hoší průser, u nás začalo lít jak z konve a já zapomněl venku králíka tak letim ho zchovat a co nevídím SOUSEDKA SE DALA KE KUKLUXKLANU Tak tady u nás svítí oskar jak prase
Květen 18, 200916 r Poslušně hlásim příchod!!! A pokud neodpadnu u telky tak tu nějakou dobu vydržim.... -_- -_- herečka je do jedenácti v práci tak mě nebude ani nikdo vyrušovat od probíránim hooodně zajímavych temat ve zdejším restaurantu...... :D :D
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.