Marek Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Já měl Brambor, zelí a kačenku a teď jsem dopil 3v1 a to vše ZADARMO ze včerejška a já mám doma buřtguláš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 já ještě nic, krom auta a přítelkyně no tak se snaž.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Já bych tipnul Rozárka škoda, že jsem to nedočetl na konec stránky, nemusel jsem před tím odpovídat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Já měl Brambor, zelí a kačenku a teď jsem dopil 3v1 a to vše ZADARMO ze včerejška jo, to bych si taky nechal líbit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 no tak se snaž.... dělám co můžu , nejdřív bych chtěl koupit hnizdečko lásky(byteček) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 (editace) Já na tom byl stejně...proběhla kolaudace a jupí...těhule doma Editováno: 18. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 to by se mi taky líbilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 ale mám dluhy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Hoší průser, u nás začalo lít jak z konve a já zapomněl venku králíka tak letim ho zchovat a co nevídím SOUSEDKA SE DALA KE KUKLUXKLANU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 ale mám dluhy to je druhá strana života, ale za čas je budeš mít z krku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 to se asi malá dřív vdá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Hoší průser, u nás začalo lít jak z konve a já zapomněl venku králíka tak letim ho zchovat a co nevídím SOUSEDKA SE DALA KE KUKLUXKLANU to je v.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 WOODY udej jí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 to se asi malá dřív vdá myslíš??? kolik jí je?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 (editace) 20.............................měsíců dneska to jde rychle Editováno: 18. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Já na tom byl stejně...proběhla kolaudace a jupí...těhule doma Hm, to máš dobré já před 5 lety predělával byt, před loni jsem se přestěhoval k našim na barák a cely jsem to překopal a je to na prd, chci SVOJE, tak uvidíme co stím uděláme a dluhy mám taky /jen leasing/ Už jsme se dívali po pozemku a potom nějakou tu dřevostavbu, ale to je všechno drahé jak c.p. Chtěl jsem maly pozemek, ale z toho sešlo, protože jak přijedete na návštěvu, tak ať máte kde zaparkovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 tak to musíš mít miliardový dluhy, aby se dřív vdala, než je zaplatíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 a to si ještě musí vzít bohatýho..a jedno že bude starej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Tak kamarádí..padám domů na buřt gulášek......pár rohlíčků a dám si k tomu G12°..tak večer... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Tak hoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Hm, to máš dobré já před 5 lety predělával byt, před loni jsem se přestěhoval k našim na barák a cely jsem to překopal a je to na prd, chci SVOJE, tak uvidíme co stím uděláme a dluhy mám taky /jen leasing/ Už jsme se dívali po pozemku a potom nějakou tu dřevostavbu, ale to je všechno drahé jak c.p. Chtěl jsem maly pozemek, ale z toho sešlo, protože jak přijedete na návštěvu, tak ať máte kde zaparkovat tak to se už nemůžeme dočkat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Noo, ale zatím sm vás nepozval, zatím nemám svuj domeček a zatím nemám ani pozemek a nemám ani peníze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 my se pozveme sami, s tím si nedělej starosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Hoší průser, u nás začalo lít jak z konve a já zapomněl venku králíka tak letim ho zchovat a co nevídím SOUSEDKA SE DALA KE KUKLUXKLANU Tak tady u nás svítí oskar jak prase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Poslušně hlásim příchod!!! A pokud neodpadnu u telky tak tu nějakou dobu vydržim.... -_- -_- herečka je do jedenácti v práci tak mě nebude ani nikdo vyrušovat od probíránim hooodně zajímavych temat ve zdejším restaurantu...... :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.