Mr.Kyblik Vloženo 28. Duben 2012 Sdílet Vloženo 28. Duben 2012 brý večír!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 28. Duben 2012 Sdílet Vloženo 28. Duben 2012 (editace) S-talker no vida tak ať to dá už pokoj. Jinak brej večer všem,dnes opět pracovně,odpo jsme byli s prckama na pouti a litřk zmizí ani člověk neví jak,naštěstí to smráďata nějak nebralo tak to spravil litřík za hodku a pul. A aby jste neřekly,že sem se na Vás vyprd tak tady máte pouťák. Editováno: 28. Duben 2012, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Duben 2012 Sdílet Vloženo 28. Duben 2012 Nam , ja dneska upaloval carodejnice, kmotrenka v sedmem nebi Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. Duben 2012 Sdílet Vloženo 28. Duben 2012 Nazdár Dneska už nemůžu jídlo ani vidět. Já toho dnes sežral a vypil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Duben 2012 Sdílet Vloženo 28. Duben 2012 Ja tez , kofola a birel tecou usima Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. Duben 2012 Sdílet Vloženo 28. Duben 2012 to já alko, od plzně přes šáňo, víno, vodku s redbulem, borovičku, whisky až po bombardino, to jsem měl poprve a celkem zajímavý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Duben 2012 Sdílet Vloženo 28. Duben 2012 To ani neznam, co to toto je ? Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 28. Duben 2012 Sdílet Vloženo 28. Duben 2012 Ja dneska dokonce i pivecko s palacinkama...aspon jsem rozveselil servirku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. Duben 2012 Sdílet Vloženo 28. Duben 2012 jozzi, je to whisky (nebo rum) s vaječňákem a pressem a pije se to teplý, je to specialita ližařů v itálii, to přivezla tetka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 28. Duben 2012 Sdílet Vloženo 28. Duben 2012 jj kofola a birel, to je taky moje oblíbená kombinace, když jsem na bigbítu a musím řídit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 29. Duben 2012 Sdílet Vloženo 29. Duben 2012 Uf to se ty vaše břícha maj,já se za posledních 5t hodin nestacil napít ani vody,páč sme se nestčily ani vrátit na základnu jeden vyjezd za sebou a 250kilometříku v rukjou. Čarodejnice zejtra taky budem s prckama pálit,tak snad před noční stihnu buřta a jedno nealko,já mám rád polotmavej Birell nebo Bernard to alko si schovám na 30tyho to bude mazec,ikdyž to říkám vždycky a pak zaklapne klapka a je po pití navíc nemám rád opilcova rána. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Duben 2012 Sdílet Vloženo 29. Duben 2012 S tema ranama jsme dva ten bolehlav bych jeste snesl , ale ta zizen , ajajajaj Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 29. Duben 2012 Sdílet Vloženo 29. Duben 2012 Krásné nedělní pracovní ráno chlapci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Duben 2012 Sdílet Vloženo 29. Duben 2012 Bry ranko , ze ses taky ukazal Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 29. Duben 2012 Sdílet Vloženo 29. Duben 2012 No to vís, aspoň v práci si najdu chvíli času se tady ukázat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Duben 2012 Sdílet Vloženo 29. Duben 2012 Ou, co to je prace ? Ja mel tyden marodku a tedka tyden dovolenka Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 29. Duben 2012 Sdílet Vloženo 29. Duben 2012 Noo tak to musíš byt odpočatý až to hezké není, to už seurčitě do práce těšíš po tak dlouhé době Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Duben 2012 Sdílet Vloženo 29. Duben 2012 Ti reknu ze ani ne Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 29. Duben 2012 Sdílet Vloženo 29. Duben 2012 Ale nekecej,beztak už si doma ožíráš nehty z toho jak se tam těšíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 29. Duben 2012 Sdílet Vloženo 29. Duben 2012 brý podvečír nebo večír Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 29. Duben 2012 Sdílet Vloženo 29. Duben 2012 I tobe pekny "jeste" podvecer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Duben 2012 Sdílet Vloženo 29. Duben 2012 Dobrej vecir vespolek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 29. Duben 2012 Sdílet Vloženo 29. Duben 2012 Chlapi, tak co, jak jste dneska prozili krasny, slunecny den ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Duben 2012 Sdílet Vloženo 29. Duben 2012 Prozity perfektne, skoda ze ses nestavil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 29. Duben 2012 Sdílet Vloženo 29. Duben 2012 Vzdyt jsi rikal az ten dalsi tyden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.