Mr.Kyblik Vloženo 3. Květen 2012 Sdílet Vloženo 3. Květen 2012 Jak můžeš zvelebovat zahrádku když marodíš??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Květen 2012 Sdílet Vloženo 3. Květen 2012 ja marodil do patku v neděli jsem měnil interier v berušce a tedka už jen doladuju a hraju si na zahradce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 3. Květen 2012 Sdílet Vloženo 3. Květen 2012 Sice u té výměny interieru padlo pár polských nadávek ale vše dopadlo dobře a vypadá to perfektně teď v berušce A jozzi tapecy doladěné?? A lízo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Květen 2012 Sdílet Vloženo 3. Květen 2012 pam do patku maroduje , a to hovado co tam je nema cvocky ale tapecy dodelane kolik tam padlo pasky a nadavek :D tedka modelarim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 3. Květen 2012 Sdílet Vloženo 3. Květen 2012 Nové kousky do sbírky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Květen 2012 Sdílet Vloženo 3. Květen 2012 Vlasto ,ten traktor ti zavidim ,a musim řict že maš hodně tolerantni manželku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 3. Květen 2012 Sdílet Vloženo 3. Květen 2012 asi se drží pravidla,kdo si hraje nezlobí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Květen 2012 Sdílet Vloženo 3. Květen 2012 To už moje přitule začina taky je radši jak sedim v autě nebo garaži , než na pivě ,ale autička v obyvaku zvlada dost těžko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 3. Květen 2012 Sdílet Vloženo 3. Květen 2012 Zdravim chlapi Jak se vede vespolek? Co noveho? Ja doted meril na OII a uz jsem KO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 3. Květen 2012 Sdílet Vloženo 3. Květen 2012 Mízím domu bando,přemejšlím co dám k večeři,mám chut na topinky tak asi koupím ďábelsky tousty,haby bylo co namazat.Ráno sem tu zas tak se těšte NOVÁ HYMNA ČESKÉ REPUBLIKY. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 4. Květen 2012 Sdílet Vloženo 4. Květen 2012 No nazdaj je tu někdo,ste tu pjáci vzali na pátek nějak vážně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Květen 2012 Sdílet Vloženo 4. Květen 2012 Ahoj , ja dopoledne ztravil v celku pracovně v garaži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 4. Květen 2012 Sdílet Vloženo 4. Květen 2012 Ahoj kucí... kdopak jde do práce až ve středu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Květen 2012 Sdílet Vloženo 4. Květen 2012 jaaaaaaa :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 4. Květen 2012 Sdílet Vloženo 4. Květen 2012 To se máme viď? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 4. Květen 2012 Sdílet Vloženo 4. Květen 2012 Provokatéři. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Květen 2012 Sdílet Vloženo 4. Květen 2012 to viš Vlasto ,člověk si na to musi zasloužit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 4. Květen 2012 Sdílet Vloženo 4. Květen 2012 to jo,alr teď si vem,kdyby sis to volno musel vysouložit,někteří z nás by se k volnu nikdy nedopracovaly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Květen 2012 Sdílet Vloženo 4. Květen 2012 :D :D no nejhuř by na tom byli impotenti ,ale Ty jsi na tom dobře , Ty už sis připravil pracovni silu na duchod , ja se prozatim připravuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 4. Květen 2012 Sdílet Vloženo 4. Květen 2012 Tak to já bych měl volno pořád :kol-28: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Květen 2012 Sdílet Vloženo 4. Květen 2012 :D :D a Libor ,naš nadvorni prasak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 4. Květen 2012 Sdílet Vloženo 4. Květen 2012 Já já já jdu do práce taky až ve středu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 5. Květen 2012 Sdílet Vloženo 5. Květen 2012 čau, co mě tu drbete? jinak včera pražský majáles, vydařená akcička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Květen 2012 Sdílet Vloženo 5. Květen 2012 Ja uz jsem na majalesy moc stary Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 5. Květen 2012 Sdílet Vloženo 5. Květen 2012 hele bylo tam i pár důchodců Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.