Květen 5, 201213 r Ja jsem si uzival pifca se spoluzaky ze stredni , a jak nam bylo fajne , knajpu jsme zavirali rano Odeslano z Iphone 4S
Květen 5, 201213 r Zdravicko pratele Jak se mate? Uzivate chvilky pred bouri? Ja dneska pracovne + priprava na sraz ))
Květen 5, 201213 r No moje mi rekla ze jak uz je griluju tak si tam mam sednout taky at to je komplet Jinak jednoduhy jak facka , pepu potres olejem, posypes grilovacim korenim, soupnes cibuli zabalis do alobalu a grilujes cca 20 minut, nejlepsi pepa je pak s radkem
Květen 5, 201213 r Koukam, ze tvoje chce pro tebe jen to nejlepsi Jednoduchy navod, jdu do toho pristi tyden, to snad zvladnu
Květen 5, 201213 r Zvladnes grilovani je vareni pro chlapy jinak griloval jsem i zampionky a papriju plnene nivou
Květen 5, 201213 r Nazdaj tak dnes se mi zadařilo,daval jsem do auta nákup a měl jsem šest piveček v igelitce a co myslíte co se stalo,igelitka prdla a piváky se rozflákaly o sebe na zadních sedačkách,takže sedáky jsem vyčistil ve vaně zbytek co nešlo vyndat v autě tak snad jsem to vyčistil pořadně,poznám až to uschne. Jinak všem středakum ja sem byl dnes jdu f pondělí a ve středu takýýý takže mě nenaferete a nenaferete
Květen 5, 201213 r Jozzi ukecal jsi mě .... nechám si to v soukromém archívu ... a ještě tobě pošlu Vlastiku ... tak to nasere ... čert vem sedačky ale co ty pivka ... chléb náš :D ne vážně ... doufám,že jsi vše zvládl dobře vyčistit
Květen 5, 201213 r Koňové jasně,že jsem lahvoně oplakal,a teď tu dřepím u tv na suchu a to bych potřeboval spláchnout kuřecí steak a klobasku co jsem měl přes den,zabezpečoval jsem závody so vrchu a takhle pěkně se o nás starali. Jo džundu jsem vzal dukladně,připadal jsem si jak Hrzan v prazdninách pro psa když ve vaně myl poloosy. Jdu vyžebrat jedno k sousedovi jak tu o pivku píšu tak slintám,pak se ozvu jak jsem dopad.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.