Marek Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Jsem zde prdelky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 a sakra :-))))) něco mi uteklo?????...... ... jinak ahoj konečně se tu taky někdo ukázal :-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 ahoj neuteklo Ti nic..to je normálka .....nebo máš radši oslovení koloušku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 jj koloušek není špatnej ... ale uplně nejlepší by bylo pane orle... :D :D hele Marku nemáš nějakou zkušenost s kabely na diagnostiku????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Pane orle to nemám opravdu žádnou zkušenost..čestný pijonýrský... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 no neva.... zkusim něco vygooglit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 jo Google ten je dobrej..ten má známejch..a kontaktů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 no toto ted koukam jak to že sem v podpisu zase druhej???....... <_< <_< Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 (editace) všímavej...to víš..KIBI mě uplatil/ tedy ještě ne, ale mám slíbeno / Editováno: 18. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 no toto!!!! tady je to samej úplatnej lump..... :D :D .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 a hele woody přijel ze srazu..tak co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 jo orlíku..taky by jsi se nechal uplatit..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 on byl zase nějakej srazek??? nebo že by ještě takhle pozdě z chabber?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 (editace) jo orlíku..taky by jsi se nechal uplatit..... nene já sem tady jedinej co má karakter....... Editováno: 18. Květen 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 ale tam u nich na vsi dačo bolo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 nene já sem tady jedinej co má karakter....... hele všechno se dá léčit, jen brát poctivě...a co nejvíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 ale tam u nich na vsi dačo bolo aha tak snad vzorně reprezentoval zdejší knajpu .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 TEN NEŽ SE DÁ NĚJAKÝ FOTO... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 no snad to zvladne...potrenoval vkladaní URL tak snad s .jpg nebude problemo.... -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 no nevím...už tu špízluje dost dlouho, kluk jeden.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Zdar hoši, málem jsme se pobili viz. foto to je Sergej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 jen jestli má taky nějaky slušny foto....aby to nebylo jen xxx ze závěru akce :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Nazdar woodajs ... hotovej karate kid!! ještě bys měl upřesnit kterej seš ty! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 a čí jsou ty fáčka :)a Ty jsi kterej ošklivej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Nazdar woodajs ... hotovej karate kid!! ještě bys měl upřesnit kterej seš ty! Já sme ten co to fotil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.