baris Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 tak jak tu žijete hoši, koukám že zas debata o jídle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 To vis ja furt zeru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 tak tim si clověk zpříjemní život Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 ale o dobrým jídle že jozzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 Presne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 Že mě to nenapadlo dříve .... dnes jsme měli takový sraz ... mohl jsem říct jozzimu ať doveze nějakou mňamku z uďáku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 Tom077: tak to byla chyba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 tak zrovna dneska na sraze bych si tu mňamku z uzáku nedal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 Mr.Kybliku:teď už to vím taky "po bitvě každý generál" Ale tak neviděl jsem se s jozzim naposledy .... teď už budu chytřejší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 Adi ... proč??? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 Ááále tak nějak mi nebylo nejlíp po včerejško/dnešku Jindy bych samozřejmě neodolal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 Adi však já vím Ale jsi tvrďák,že jsi dorazil!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 Ahojte, tak uz jsem dorazil dom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 dobré pondělní ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 Dobre ranko , jak po sihte ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 Gutten tag .... Tož kurvahošiguttentag Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 Aaa sesli se nam Ostravaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 Dobré ránko jozzi ještě dovolenkuješ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 Tak tak , za chvilku jedu do praglu na metlose Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 bodre podoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 A viiiitej , co dnes na obed ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 Dobré ranko,ikdyž dnes jsem zrovna radostně pjáci nezačal,ale i to patří k životu. Vy povaleči poflakující se doma,včera večer jsem dělal segedínek,ale dám si až zejtra,dnes tu mám nějakej karboš s kaší,tak bude zejtra už pěkně proleženej a snad mi ho ty moje ženský doma nezblaznou. V autí zatím jezdím bez zadních sedaček,zatím neuschly(viz moje pivní příhoda v sobotu),ale zejtra snad už bude autí komplet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 Ahoj Vlastiku kdyztak budes mit novou vuni v aute chmelovou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 jakou jinou by jsi u vlasty čekal, když mají ve vsi pivovar!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 To ne ves , toz to raj na zemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.