s-talker Vloženo 12. Květen 2012 Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 zkus csfd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Květen 2012 Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 Toz ja bych zasel jinak awengers doporucuju bomba film Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 12. Květen 2012 Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 to je chytrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 12. Květen 2012 Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 jozzy: Fakt je to dobré? Tak 5 hrdinů to už je nářez na 1 film Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 12. Květen 2012 Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 obávám se že to asi nebude můj typ filmu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 12. Květen 2012 Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 Vy tu kecáte a na ČT1 taky fajny film běží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 12. Květen 2012 Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 neboj koukám - Příliš vzdálený most - starej ale dobrej film tak přesně to je moje parketa válečný nebo hystorický filmy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 12. Květen 2012 Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 Jj moje taky .... klasika film Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 12. Květen 2012 Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 Most u Remagenu je taky pěkný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 12. Květen 2012 Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 Jj taky dobrý ... těch starých do rých filmů je více .... Ale celkem se mi líbilo i Bratrstvo neohrožených .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Květen 2012 Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 Vy jste se hosi rozjeli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 12. Květen 2012 Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 Jj to jsem kdysi jako novinku hltal a co je dobrej seriál The Pacifik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 13. Květen 2012 Sdílet Vloženo 13. Květen 2012 Nazdaj,hezkou neděli včera sic trochu chladno tak jsem tu naší sousedskou bandu dokopal ke grilovačce a paráda,masíčko bylo,klobaska byla dva pivní kousky páč víc jsem nemoh bo právě pjacuju,takže se usínalo kolem pulnoci vcelku spokojeně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Květen 2012 Sdílet Vloženo 13. Květen 2012 Bry ranko panstvo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 13. Květen 2012 Sdílet Vloženo 13. Květen 2012 Zrarec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Květen 2012 Sdílet Vloženo 13. Květen 2012 no Ondro ,že ses tu vubec ukazal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 13. Květen 2012 Sdílet Vloženo 13. Květen 2012 Mám občas takové chvilky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Květen 2012 Sdílet Vloženo 13. Květen 2012 řekněme že slabe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 13. Květen 2012 Sdílet Vloženo 13. Květen 2012 Inu slabší no....Nějak jsem na PC neměl náladu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Květen 2012 Sdílet Vloženo 13. Květen 2012 (editace) aaaale , na to nalada furt, jak se Ti libili metloši ? Editováno: 13. Květen 2012, autor: jozzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 13. Květen 2012 Sdílet Vloženo 13. Květen 2012 Taky se do PC dívám míň a míň,doma ho zatím nemám tak se to vždycky nahromadí co potřebuju,ale teď budu kupovat notas tak už do toho budu čučet i doma,ikdyž ofiko je pro manželku. Taď už chápu proč člověk potřebuje garáž nebo zahradu jinak by zmagořil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 13. Květen 2012 Sdílet Vloženo 13. Květen 2012 No právě jak se dělá hezky,tak jsem na kompu daleko méně....Mám touhu furt něco kutit A jinak Matallica? Málej sem se posral ! Je to srdcová záležitost už od mala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Květen 2012 Sdílet Vloženo 13. Květen 2012 Bylo to boži vid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 13. Květen 2012 Sdílet Vloženo 13. Květen 2012 Joooooooooooooooo jen mě sere mě že ke mě nedolítnul Metallica balón Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 13. Květen 2012 Sdílet Vloženo 13. Květen 2012 Brý odpolodne!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.