jozzi Vloženo 13. Květen 2012 Sdílet Vloženo 13. Květen 2012 tak to nejsi sklamany sam bry odpoledne pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 13. Květen 2012 Sdílet Vloženo 13. Květen 2012 Ty jo auto mi vevnitř hraje podobně jako na tom koncertu,takže si můžu rachot vychutnávat kdykoliv A bez davů lidí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 13. Květen 2012 Sdílet Vloženo 13. Květen 2012 tak dneska hokej se slavnou Zbornou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Květen 2012 Sdílet Vloženo 13. Květen 2012 nejdřiv F1 Ondro to ti zavidim ja si tak zahraju nejdřiv ve středu , odedneška tlumim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 13. Květen 2012 Sdílet Vloženo 13. Květen 2012 ouuu borče tak čekám foto seriál .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Květen 2012 Sdílet Vloženo 13. Květen 2012 jooo, vidiš , na foceni jsem zapomněl :D ,tedka shne lepidlo , tak se to pak sfotne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 13. Květen 2012 Sdílet Vloženo 13. Květen 2012 jejej takovej douda vyhraje F1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Květen 2012 Sdílet Vloženo 13. Květen 2012 douda jak douda,ale je to krasna změna ,ja jim to přeju , už toho red bulu a ferrari bylo moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 13. Květen 2012 Sdílet Vloženo 13. Květen 2012 Já fandím Lotusu Ale to se moc neprosazuje Jozík :Jaké lepidlo ti schne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 13. Květen 2012 Sdílet Vloženo 13. Květen 2012 asi máte pravdu hoši, moc F1 nesleduji, ale taková Rallye to je moje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 13. Květen 2012 Sdílet Vloženo 13. Květen 2012 Tak u mne byla vždy na prvním mistě rally,ale F1 tak nějak patří k neděli a tak se rád podívám,Schumi už mne začíná sját,docela mu přeju podium,ale bu´d má takovou smulu nebo už je starej což bych o člověku kterej je o 3roky starší než já psát neměl,nicméně Malto to dnes zkrátka měl v ruce a je to dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Květen 2012 Sdílet Vloženo 13. Květen 2012 je to dobře a rally to je i moje srdcovka ještě od dob colina ... nu , ja lepil tlumeni pod tapece Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 13. Květen 2012 Sdílet Vloženo 13. Květen 2012 To já měl raději Makinnena nebo Burnce než Colina, ale to je můj pohled. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Květen 2012 Sdílet Vloženo 13. Květen 2012 to viš , pc a collin to se hralo , kde jsou ty časy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 13. Květen 2012 Sdílet Vloženo 13. Květen 2012 to je pravda já ho pařil na PS a to bylo hodin a ponocování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Květen 2012 Sdílet Vloženo 13. Květen 2012 jo , tak moje mi sebrala kabel od ps , když jsem hodny tam mi ho puči Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 13. Květen 2012 Sdílet Vloženo 13. Květen 2012 hodně jsem jezdil s 206 nebo Corolou a přes chyty LanciiDelta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Květen 2012 Sdílet Vloženo 13. Květen 2012 Lancia Delta integrale ,uaaaa , to je autiško Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 13. Květen 2012 Sdílet Vloženo 13. Květen 2012 a pěkná je i Lancia Stratos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Květen 2012 Sdílet Vloženo 13. Květen 2012 hledam kabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 13. Květen 2012 Sdílet Vloženo 13. Květen 2012 Tak pokud mužu na PS2 jedu WRC2011,sice to na puvodní WRC evolved nemá,ale RB měl málo aut a tratí a dost komplikované nastavení auta a jízdní vlastnosti se zas tak skutečnosti taky neblíží.Teď už není tolik času,ale byly doby kdy jsem u toho seděl skoro 24hodin, S Lancii souhlas asi nej nej rally auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 13. Květen 2012 Sdílet Vloženo 13. Květen 2012 Vlasto já myslel původně T. Makinnena a R. Burnce jako jezdce. Pravda je co se týče her RB mě už neokouzlilo stejně jako Championchip nebo V-Rallye. Ještě mám jedno auto co by se mohlo s Lancií dělit o 1. místo a to Audi Quvatro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. Květen 2012 Sdílet Vloženo 13. Květen 2012 čus Koukám dneska trochu jiný téma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Květen 2012 Sdílet Vloženo 13. Květen 2012 jsme se rozjeli a ja našel kabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. Květen 2012 Sdílet Vloženo 13. Květen 2012 tak to si s tím moc práce neměl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.