Petrkiller Vloženo 15. Květen 2012 Sdílet Vloženo 15. Květen 2012 Brý dopoledne už .. tebe čekají státnice? No mě matura .. neumím nic a dnes si jdu pro výsledky z písemných tak jsem zvědavý jak jsem dopadl .. držte mě pěsti aspoň někdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. Květen 2012 Sdílet Vloženo 15. Květen 2012 Kurde, maturu jsem mel pred sedmi lety a statnice si uz taky nepamatuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 15. Květen 2012 Sdílet Vloženo 15. Květen 2012 No já udělám maturu a jdu pracovat .. dál už nejdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. Květen 2012 Sdílet Vloženo 15. Květen 2012 To ja sel taky , akorat ze mi firma zaplatila externi studovani vysoke tak proc nejit , no ni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 15. Květen 2012 Sdílet Vloženo 15. Květen 2012 (editace) no já už mám za sebou maturu, pak absolutorium na VOŠce, tak ty státnice už mě ani nějak nestresujou Editováno: 15. Květen 2012, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 15. Květen 2012 Sdílet Vloženo 15. Květen 2012 No jo tak když to někdo zaplatí proč ne Ale já už taky nemám nervy. Už jsem měl nervy u výučního listu i u zkoušek ze svařování takže mě tohleto nestresuje ikdyž to je 5x těžší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 15. Květen 2012 Sdílet Vloženo 15. Květen 2012 Dobré ráno hoši,dneska jsem si přispal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. Květen 2012 Sdílet Vloženo 15. Květen 2012 Svarecak jsem udelal se dvema promilemu v krvi Adi , ja jeste nebyl spat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 15. Květen 2012 Sdílet Vloženo 15. Květen 2012 jé já bych chtěl být taky student, to byly časy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 15. Květen 2012 Sdílet Vloženo 15. Květen 2012 Tak ty Tobě nebylo v té době sotva 18 a neklepal ses .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 15. Květen 2012 Sdílet Vloženo 15. Květen 2012 Kyblík: Já bych zase raději už studentem nebyl .. Raději prachýý Vždyť to samé můžeš ikdyž studentem nejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 15. Květen 2012 Sdílet Vloženo 15. Květen 2012 V 18 jsem dělal výučák i s vyznaměnáním, to jsem byl vyklepanej jak startky bez filtru! O2 roky dýl jsem dělal maturitu a to mi bylo celkem jedno jak to dopadne a kupodivu to vyšlo líp než jsem čekal a to jsem měl podmíneční vyloučení a neklasifikovanej. Ale dělat státnice tak se asi klepu taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. Květen 2012 Sdílet Vloženo 15. Květen 2012 Tak svarecak jsem delal v 18 , maturitu ro na to , a pak to slo uz skopce , ale nikdy strizlivy , pokazde byl panacek na kuraz ale mam to , ale nebudu taky magor abych si daval do obcanky ing Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 15. Květen 2012 Sdílet Vloženo 15. Květen 2012 Ono je to divný ale asi jsem jako studen měl víc peněz než jako vydělávající, nebo spíš mi to tak připadlo. Jinak ono si to jde jako pracující užívat, taky jsem si užíval a všichni mi byli ukradení, jen do té doby než se úplně osamostatníš a ještě se sestěhuješ s přítulkyní, pak zjistíš, že těch peněz moc není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 15. Květen 2012 Sdílet Vloženo 15. Květen 2012 Nu to já si dělal svářečák ted v 29let. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 15. Květen 2012 Sdílet Vloženo 15. Květen 2012 Tak já jdu už v 7:30 ráno, tak se ani nestihnu rozkoukat a už to budu mít zasebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. Květen 2012 Sdílet Vloženo 15. Květen 2012 Strejdo , budu Ti drzet paznehty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 15. Květen 2012 Sdílet Vloženo 15. Květen 2012 dobře ti to dopadne!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 15. Květen 2012 Sdílet Vloženo 15. Květen 2012 díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. Květen 2012 Sdílet Vloženo 15. Květen 2012 Vsak jo , jak rikam , pokud jsem to dal ja , tak to da kazdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 15. Květen 2012 Sdílet Vloženo 15. Květen 2012 To bych zas netvrdil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 15. Květen 2012 Sdílet Vloženo 15. Květen 2012 jinak v září je opravka taky možná a to už dá ouplně každý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. Květen 2012 Sdílet Vloženo 15. Květen 2012 Se rika ze nekdo záři a nekdo v Záři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 15. Květen 2012 Sdílet Vloženo 15. Květen 2012 Jo je to 50:50 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. Květen 2012 Sdílet Vloženo 15. Květen 2012 Kdyztak pritele na telefonu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.