jozzi Vloženo 16. Květen 2012 Sdílet Vloženo 16. Květen 2012 Klidnou sihtu preju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 16. Květen 2012 Sdílet Vloženo 16. Květen 2012 Nazdar párci já valím za půl hoďky do práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Květen 2012 Sdílet Vloženo 16. Květen 2012 Tento tyden jsem pracovne furt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 16. Květen 2012 Sdílet Vloženo 16. Květen 2012 Se někdo má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 16. Květen 2012 Sdílet Vloženo 16. Květen 2012 Co bych já dal za práci místo toho učení .. A Jozzi .. k té grilovačce .. ono by to šlo ale kde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Květen 2012 Sdílet Vloženo 16. Květen 2012 Mam zahradu , v takove te osade zahradkaru zdeny krb to by melo stacit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 16. Květen 2012 Sdílet Vloženo 16. Květen 2012 Aha no teda ten svět je tak malý .. Je to ta zahrada u bazénu sareza ve Vřesině? Tam mám totiž strejdu a od bývalé tam je nevlastní táta a ten je navíc takový menší správce toho bazénu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Květen 2012 Sdílet Vloženo 16. Květen 2012 oslavime to tam ja to mam u Těšína Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 16. Květen 2012 Sdílet Vloženo 16. Květen 2012 Jaká škoda že jsem až z Liberce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 16. Květen 2012 Sdílet Vloženo 16. Květen 2012 (editace) Aha no tuž ok tak já se ozvu 21.5. jak jsem dopadl Ještě nevím slohovky z AJ ani z ČJ takže čekám na ty a potom ještě ústní mě chybí :/ Edit: Ondrero tak přijeď vždyť to je kousek Editováno: 16. Květen 2012, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Květen 2012 Sdílet Vloženo 16. Květen 2012 přesně tak Ondro , přespat by určitě bylo kde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Květen 2012 Sdílet Vloženo 16. Květen 2012 jo, 21.5. se nám už blíží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 16. Květen 2012 Sdílet Vloženo 16. Květen 2012 Chlapci ... 2dny se tu neukážu a tu se domlouvá grilovačka .... jozzi ... jedu taky ... musím okouknout tu tvoji zahrádku a garáž plnou náhradních dílů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Květen 2012 Sdílet Vloženo 16. Květen 2012 Tome ,počitam s Tebou , když se naseru tak si udělame slet ostravskeho komanda a seženu bečku jinak garaž je od zahrady 3km ale stavit se mužem jinak neznare kluci dobreho klempiře ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Květen 2012 Sdílet Vloženo 16. Květen 2012 to zní zajímavě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Květen 2012 Sdílet Vloženo 16. Květen 2012 no jo ,strejda aby nepřišel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Květen 2012 Sdílet Vloženo 16. Květen 2012 jen škoda že je to taková dálka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Květen 2012 Sdílet Vloženo 16. Květen 2012 zas dalka , kurec ja jezdim prahu za 5 hodin tak jaka dalka a klepiř nikde, se naseru koupim si lamino sadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 16. Květen 2012 Sdílet Vloženo 16. Květen 2012 Strécu dojeď .... musíš Jozzi ... čoveče ... žádný klempíř mě nenapadá .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Květen 2012 Sdílet Vloženo 16. Květen 2012 tak se naseru koupim si laminatovy blatniček a bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Květen 2012 Sdílet Vloženo 16. Květen 2012 tak vlétě určitě nějakej výlet bude, tak se něco naplánuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 16. Květen 2012 Sdílet Vloženo 16. Květen 2012 brý večír!!! Konečně po odpolední doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 16. Květen 2012 Sdílet Vloženo 16. Květen 2012 Trochu pozdě kyblíku ne? Ty jsi taky z ostravska že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 16. Květen 2012 Sdílet Vloženo 16. Květen 2012 Ne ne z Domažlic!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Květen 2012 Sdílet Vloženo 17. Květen 2012 Domazlice to znam , odtamtad byl Hruska , Vaclav Hruska jinak dobre ranko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.