Vlasta Vloženo 17. Květen 2012 Sdílet Vloženo 17. Květen 2012 Taky dobré ranko. Hrusku neznám,ale docela oblíbenej je tu Kozina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Květen 2012 Sdílet Vloženo 17. Květen 2012 Kozinu znam taky a Hruska toz to byl cesky james bond Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 17. Květen 2012 Sdílet Vloženo 17. Květen 2012 Jo teď už jsem doma,nicméně jestli byl HRUSKA z Domažlicka tak já se stěhuju,zlatej Kozina zlatej Kozina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 17. Květen 2012 Sdílet Vloženo 17. Květen 2012 (editace) To byl ten agent po serii Byl jednou jeden polda ne? Jinak krasne dobre rano preju :-) nejake novinky za dobu me nepritomnosti? :-D Editováno: 17. Květen 2012, autor: s-talker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Květen 2012 Sdílet Vloženo 17. Květen 2012 Presne ten Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 17. Květen 2012 Sdílet Vloženo 17. Květen 2012 Bré ráno ve spolek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Květen 2012 Sdílet Vloženo 17. Květen 2012 Zdarec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 17. Květen 2012 Sdílet Vloženo 17. Květen 2012 Tak já zase valim...Jedu na výlet na bajku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Květen 2012 Sdílet Vloženo 17. Květen 2012 Tomu se rika nadseni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Květen 2012 Sdílet Vloženo 17. Květen 2012 bodre podoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 17. Květen 2012 Sdílet Vloženo 17. Květen 2012 nu jistěěěě! a podle dějin "Vlasti pevná hráz" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 17. Květen 2012 Sdílet Vloženo 17. Květen 2012 (editace) Tak dneska jsem si moc nepochutnal,bylo pštrosí vejce s brambourem,což není nic špatného,ale ty pipiny v kuchyni mi na to prcly snad celou sběračku(odlivku) tatarky,přestože tam měly ještě jeden volnej kastrulek,bych je kopnul,to fakt nemám rád takhle zkazit dobrý jídlo. Naštěstí kolegyně má sebou domácí makové a tvarohové buchty ke kafíčku tak si zpravím chuť. Editováno: 17. Květen 2012, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Květen 2012 Sdílet Vloženo 17. Květen 2012 Vlasto Ty se mas , ja domaci buchty nejedl co si pamatuju ale mam dojem zebych se tez mohl poohlednout po nakem obede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 17. Květen 2012 Sdílet Vloženo 17. Květen 2012 tak hurá na odpolední loučím se s vámi pánove!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Květen 2012 Sdílet Vloženo 17. Květen 2012 Preji prijemnou sihtu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 17. Květen 2012 Sdílet Vloženo 17. Květen 2012 (editace) Já dnes hřeším od rána,nejdřív jdu do krámu s přesvětčením o koupi džogurtu od millera a dva vločkové rohlíky,a košíku tak nějak přistálo ruské vejce s dvěma propečenyma houstičkama +5deka salámu vysočina páč v rusáku je ho málo. Editováno: 17. Květen 2012, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 17. Květen 2012 Sdílet Vloženo 17. Květen 2012 Tak příjemnou pjáci,já jsem odpolední nikdy nemusel nějak mi nesedla,ale na šichty jsem dělal asi jenom pul roku na vyrobě euro palet a tak jsem si nestačil zvyknout a navíc mi bylo dvacet a to jsem bral jako vyloženě zazděné odpo,hlavně v létě když roštěnky opekaly svoje vnady na blunci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Květen 2012 Sdílet Vloženo 17. Květen 2012 A dost , a jdu na obed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 17. Květen 2012 Sdílet Vloženo 17. Květen 2012 (editace) Dobrou chuuuuuuuuť. tady máš něco na cestu. Editováno: 17. Květen 2012, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Květen 2012 Sdílet Vloženo 17. Květen 2012 A dost obednal jsem si steaka , pul kila masa mi snad staci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Květen 2012 Sdílet Vloženo 17. Květen 2012 Vlasto Ty se mas , ja domaci buchty nejedl co si pamatuju ale mam dojem zebych se tez mohl poohlednout po nakem obede jj taková domácí buchta není špatná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Květen 2012 Sdílet Vloženo 17. Květen 2012 Od Tebe jsem vekal presne todle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 17. Květen 2012 Sdílet Vloženo 17. Květen 2012 tak jakej byl steak,před obědem bych si takovou buchtu s chutí dal po o sem rád že odfukuju sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Květen 2012 Sdílet Vloženo 17. Květen 2012 Bozi, jen sedim a dyham Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Květen 2012 Sdílet Vloženo 17. Květen 2012 tak Slováci jdou dál přes Kanadu,to je bomba naši už maj asi sbaleno si myslím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.