Květen 17, 201213 r Jo teď už jsem doma,nicméně jestli byl HRUSKA z Domažlicka tak já se stěhuju,zlatej Kozina zlatej Kozina.
Květen 17, 201213 r To byl ten agent po serii Byl jednou jeden polda ne? Jinak krasne dobre rano preju :-) nejake novinky za dobu me nepritomnosti? :-D Upraveno Květen 17, 201213 r od s-talker
Květen 17, 201213 r Tak dneska jsem si moc nepochutnal,bylo pštrosí vejce s brambourem,což není nic špatného,ale ty pipiny v kuchyni mi na to prcly snad celou sběračku(odlivku) tatarky,přestože tam měly ještě jeden volnej kastrulek,bych je kopnul,to fakt nemám rád takhle zkazit dobrý jídlo. Naštěstí kolegyně má sebou domácí makové a tvarohové buchty ke kafíčku tak si zpravím chuť. Upraveno Květen 17, 201213 r od Vlasta
Květen 17, 201213 r Vlasto Ty se mas , ja domaci buchty nejedl co si pamatuju ale mam dojem zebych se tez mohl poohlednout po nakem obede
Květen 17, 201213 r Já dnes hřeším od rána,nejdřív jdu do krámu s přesvětčením o koupi džogurtu od millera a dva vločkové rohlíky,a košíku tak nějak přistálo ruské vejce s dvěma propečenyma houstičkama +5deka salámu vysočina páč v rusáku je ho málo. Upraveno Květen 17, 201213 r od Vlasta
Květen 17, 201213 r Tak příjemnou pjáci,já jsem odpolední nikdy nemusel nějak mi nesedla,ale na šichty jsem dělal asi jenom pul roku na vyrobě euro palet a tak jsem si nestačil zvyknout a navíc mi bylo dvacet a to jsem bral jako vyloženě zazděné odpo,hlavně v létě když roštěnky opekaly svoje vnady na blunci.
Květen 17, 201213 r Dobrou chuuuuuuuuť. tady máš něco na cestu. Upraveno Květen 17, 201213 r od Vlasta
Květen 17, 201213 r Vlasto Ty se mas , ja domaci buchty nejedl co si pamatuju ale mam dojem zebych se tez mohl poohlednout po nakem obede jj taková domácí buchta není špatná
Květen 17, 201213 r tak jakej byl steak,před obědem bych si takovou buchtu s chutí dal po o sem rád že odfukuju sám
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.