Květen 21, 201213 r tak sem doma..uhnala sem si hezký úpal prý :/ ..pepčo budeš na fb ?něco stebou potřebuju probrat
Květen 21, 201213 r Ty jo 440 novych příspěvku od mé poslední kukačky sem tak to fakt pročitat nebudu bando,copak jsem nějakej knihomol. Dobré ranko,po sobotní chlastačce,kterou jsem ukončil až v 5h ráno jsem sice rozlámán,ale zpět v práci.Pomalu se dozvídám určité detaily a dobrý já byl prej hooooodnej. a ani jsem
Květen 21, 201213 r Drzim mu palce i na nohou jinak uz vim co presne po mne hteli .... Sfaral jsem dolu a štajer na mne co vidim , no byla tma jak v prdeli tak jsem nevidel nic ... To byla ta hyba , nic nesvitilo , Ti voli prekopali napajeci kabel k lampam
Květen 21, 201213 r Kdyz ja rad vis co mi rekl sef na ten kabel ? Ze je to moje vina jsem asi krysa gigant a krtek v jednom
Květen 21, 201213 r Pride , ale asi po obede poinformuje co si dal a pak zas zmizi s tema bramborama to neni spatny napad
Květen 21, 201213 r Nu , kdo jiny nez ja sam se postatam o svuj lavor , no ni ? ale je to fakt divne ze tu jeste nebyl Ondra , pisi mu minus , a ma cervenej puntik za neucast
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.