jozzi Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 Vsak se uzdravis certiku , a zas Ti bude dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 tak sem doma..uhnala sem si hezký úpal prý :/ ..pepčo budeš na fb ?něco stebou potřebuju probrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 Ja jsem vsude furt jen si stahnu fb mesanger Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 ok...jak bylo v dolech? dneska všichni povinně myslet na barise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 Ty jo 440 novych příspěvku od mé poslední kukačky sem tak to fakt pročitat nebudu bando,copak jsem nějakej knihomol. Dobré ranko,po sobotní chlastačce,kterou jsem ukončil až v 5h ráno jsem sice rozlámán,ale zpět v práci.Pomalu se dozvídám určité detaily a dobrý já byl prej hooooodnej. a ani jsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 Drzim mu palce i na nohou jinak uz vim co presne po mne hteli .... Sfaral jsem dolu a štajer na mne co vidim , no byla tma jak v prdeli tak jsem nevidel nic ... To byla ta hyba , nic nesvitilo , Ti voli prekopali napajeci kabel k lampam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 jdu odsud..někdo bude stejně rád..mějte se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 Tak to rafsi zmizim ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 ále nikam...hele a neflákáš se nák v tý práci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 Flakam , priznavam , tedka svacim , dostal jsem zdupa od sefa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 a datluješ a datluješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 Kdyz ja rad vis co mi rekl sef na ten kabel ? Ze je to moje vina jsem asi krysa gigant a krtek v jednom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 :_icon_smich2: tak na někoho se to svézt musí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 Jenze vetsinou to shyta ten nejmladsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 Ondra dneska nepřijde nebo jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 "zkřížíme brambory s filckama a budou se škrábat samy" :specool: :specool: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 Pride , ale asi po obede poinformuje co si dal a pak zas zmizi s tema bramborama to neni spatny napad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 dřív tu býval pořád tak já si jdu ohřát ty karboše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 Ja si musim neco uvarit ale to az vecer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 to já vim,ty se o sebe postaráš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 Nu , kdo jiny nez ja sam se postatam o svuj lavor , no ni ? ale je to fakt divne ze tu jeste nebyl Ondra , pisi mu minus , a ma cervenej puntik za neucast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 asi má moc zákazníků a nedává se červenej ale černej puntík ty popleto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 Ja hodil do polske skoly ja jsem rad ze umim jakz takz cesky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 hlavně že si rozumíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 Snazim se jak muzu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.