Mr.Kyblik Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 tak to už jsme 3 mě to počítání do 10 ale jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 šikovnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 ja si na počitani vždycky beru kalkulačku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 do 10 mám prsty, pak přijde na řadu ta kalkulačka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 ja jich mam dvacet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 voe já myslel jen na rukou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 , cihla by se hodila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 přijed s károu někde je tu pozbíráme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 to beru , musim opravit zidku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 jozzi si bude hrát na zedníka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 25. Květen 2012 Sdílet Vloženo 25. Květen 2012 brý odpoledne!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 25. Květen 2012 Sdílet Vloženo 25. Květen 2012 máte se slečno??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 25. Květen 2012 Sdílet Vloženo 25. Květen 2012 Hoj lidi....Musim se pochlubit včerejší vyjížďkou...Valil jsem hned po práci Konečně první větší kopec po zimě http://ondrero.rajce.idnes.cz/Jested-24.5.2012/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 25. Květen 2012 Sdílet Vloženo 25. Květen 2012 máte se slečno??? jestli to bylo na mě tak fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 25. Květen 2012 Sdílet Vloženo 25. Květen 2012 nu jistěěě že tobě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 25. Květen 2012 Sdílet Vloženo 25. Květen 2012 nu jistěěě že tobě tak v tom případě sem Žaneta..místo té slečny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 25. Květen 2012 Sdílet Vloženo 25. Květen 2012 Žaneta - Žanetka to je pěkné jméno. Žanetko omlouvám se za neohlášenou nepřítomnost. Jinak kdyby náhodou tě to někdy zajímalo tak se jmenuji Luboš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 25. Květen 2012 Sdílet Vloženo 25. Květen 2012 Dobrý večer bando. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 25. Květen 2012 Sdílet Vloženo 25. Květen 2012 brý večír Vlasto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 25. Květen 2012 Sdílet Vloženo 25. Květen 2012 Žaneta - Žanetka to je pěkné jméno. Žanetko omlouvám se za neohlášenou nepřítomnost. Jinak kdyby náhodou tě to někdy zajímalo tak se jmenuji Luboš. omluva se přijímá Lubo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 25. Květen 2012 Sdílet Vloženo 25. Květen 2012 vy už tu zase nejste že jo tak sama tu nebudu,dobrou noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 26. Květen 2012 Sdílet Vloženo 26. Květen 2012 Ale šem a šem pěkně nasranej,páč jsem ted dvě hodiny stravil stáním u pangejtu a vyšetřoval s policii srážku se srnou,naštěstí jsem nejel až tak moc rychle tak to není tak zlý,ale je to služebák a tak se musí policie volat pokaždý,chybí kousek nárazníku,mlhovka a přední dveře promáčklé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 26. Květen 2012 Sdílet Vloženo 26. Květen 2012 brý večír Vlasto Čauky,kdy jedeš do běšin,pa/so/ne nebo so/ne a nebo jenom sobota,možná,že mi to vyjde a třeba aspon na sobotu se ukážu,ale je to tak na 30-50% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Květen 2012 Sdílet Vloženo 26. Květen 2012 Ahoj je tu někdo takhle na večer? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Květen 2012 Sdílet Vloženo 26. Květen 2012 no zjištuju ze když tu nejsem tak to tu nějak vazne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.