Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Ja bych neco rekl o polacich, ale ono to plati bohuzel i o cesich :( Radeji nerikam nic, nestval bych se

Jinak chlapi a damo, muzete se prosim mrknout na toto video? Neco mi boucha na predku, dela to jen kdyz mam zatoceno vpravo a tocim doleva, ale musi to byt urcitou rychlosti, jinak to neudela...pripadne to udelalo, kdyz jsem mel vytocene kola a couval jsem z mostku k baraku - sjizdel jsem z kopecka. Cepy rizeni nove, tycky rizeni nove, kulak je tam asi rok, ale snad by mel byt ok, kdyz to nema zadnou vuli. Jen jedina vec, jak jsem psal o pruzine, tak na jedne strane mam napis Monroe dobre a na druhe vzhuru nohama...divim se ze to takhle slo nasadit. Myslite, ze je mozne, aby to delalo horni ulozeni? Me prijde, ze je moc tuhe a na jednom miste preskoci pruzina...

http://youtu.be/S0ZbeC8gVGE

jsem z toho nejaky zniceny :( Menil jsem tlumice, horni ulozeni a axialni loziska...ale je pravda, ze to u ridice se mi moc nezdalo...

Editováno: , autor: s-talker
Vloženo

Dobjej večír.

S-T pokud je to jako by přeskočila pružina tak by to mohlo byt horní uložení,mě to dělalo taky a při vyměně tlumiču bylo ložisko uplně suché a pár kuliček chybělo,uložení jsem promazal kuličky doplnil a je klid přři otáčení volantem nicméně občas při zatáčení a prohoupnutí auta tam ještě občas lupne,ale to dělá už od novoty.

Dnes sportovní odpoledne,dokonce jsem se dokopal a jel na rallycros do Domažlic na kole sice je to tak 10km jedna cesta,ale na mne kterej kolo nemusí tak je to na potlesk.

(přiznám dvě klobásky za celé odpoledne a dvě malké pivíčka) :kol-27:

Vloženo

Vlasta: je divne, ze to dela jen z jedne strany - zprava doleva. No vyhodim ten tlumic, mrknu na to ulozeni a bude...pokud by to nebylo timto, tak te napada jeste jina moznost? Neco levneho, takze rizeni ne :D

Vloženo (editace)

Uvidíš až rozebereš,ale řízení bych vyloučil.

Určo pokud to máš v planu tak bych dal nižší perka,já to neudělal a po pul roce to budu rozebíat.

P.S.-zejtra asi přijdou pružinky,už se těším,mám celej tejden volno tak se bude makat na autí.

Editováno: , autor: Vlasta
Vloženo

Nene rizeni by to nemelo byt tak na 80% :) Jednak ten zvuk jde od tlumice a taky podle poslechu jsem priblizne urcil to ulozeni a pruzinu, nekdy je tam totiz i dozvuk, ktery na videu neni slyset...Nebo je ulozeni OK a dela to opacna pruzina, nahore je vetsi a proto z jedne strany to dela, protoze by mohla zavadit o ten lem, co je kolem horniho ulozeni na kastli...to by mozna i odpovidalo

Vloženo

NĚCO TAKOVÉHO TO BUDE,JESTLI PRUŽINA OBRÁCENĚ TAK TO BUDE URČO DĚLAT NEPLECHU.

Kurna skočily mi tam velky pismena.

Jdu čučet na Top Gun,pro mne klasika zas budu na měko kuva.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...