baris Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 čus, no teď jsem na to taky koukal. Fakt za tohle zabít, ale teď jak se to bude rozmáhat, tak se to bude krást víc a víc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 viš co mě štve , že to nebylo u nas ale v polsku to abych před cestou do prace radši dal plehače Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 (editace) Ja bych neco rekl o polacich, ale ono to plati bohuzel i o cesich Radeji nerikam nic, nestval bych se Jinak chlapi a damo, muzete se prosim mrknout na toto video? Neco mi boucha na predku, dela to jen kdyz mam zatoceno vpravo a tocim doleva, ale musi to byt urcitou rychlosti, jinak to neudela...pripadne to udelalo, kdyz jsem mel vytocene kola a couval jsem z mostku k baraku - sjizdel jsem z kopecka. Cepy rizeni nove, tycky rizeni nove, kulak je tam asi rok, ale snad by mel byt ok, kdyz to nema zadnou vuli. Jen jedina vec, jak jsem psal o pruzine, tak na jedne strane mam napis Monroe dobre a na druhe vzhuru nohama...divim se ze to takhle slo nasadit. Myslite, ze je mozne, aby to delalo horni ulozeni? Me prijde, ze je moc tuhe a na jednom miste preskoci pruzina... http://youtu.be/S0ZbeC8gVGE jsem z toho nejaky zniceny Menil jsem tlumice, horni ulozeni a axialni loziska...ale je pravda, ze to u ridice se mi moc nezdalo... Editováno: 27. Květen 2012, autor: s-talker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 Dobjej večír. S-T pokud je to jako by přeskočila pružina tak by to mohlo byt horní uložení,mě to dělalo taky a při vyměně tlumiču bylo ložisko uplně suché a pár kuliček chybělo,uložení jsem promazal kuličky doplnil a je klid přři otáčení volantem nicméně občas při zatáčení a prohoupnutí auta tam ještě občas lupne,ale to dělá už od novoty. Dnes sportovní odpoledne,dokonce jsem se dokopal a jel na rallycros do Domažlic na kole sice je to tak 10km jedna cesta,ale na mne kterej kolo nemusí tak je to na potlesk. (přiznám dvě klobásky za celé odpoledne a dvě malké pivíčka) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 já si kolo ted budu na léto kupovat nový tamto mi ukradli šmejdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 krade se všude jinak Marku jak piše Vlastik , zni to jak by přeskakovala pružina nejspiše v hornim uloženi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 Vlasta: je divne, ze to dela jen z jedne strany - zprava doleva. No vyhodim ten tlumic, mrknu na to ulozeni a bude...pokud by to nebylo timto, tak te napada jeste jina moznost? Neco levneho, takze rizeni ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 Kdyz to budu zase rozdelavat, tak bych tam nejradsi dal i nizsi pruziny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 (editace) Uvidíš až rozebereš,ale řízení bych vyloučil. Určo pokud to máš v planu tak bych dal nižší perka,já to neudělal a po pul roce to budu rozebíat. P.S.-zejtra asi přijdou pružinky,už se těším,mám celej tejden volno tak se bude makat na autí. Editováno: 27. Květen 2012, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 Nene rizeni by to nemelo byt tak na 80% Jednak ten zvuk jde od tlumice a taky podle poslechu jsem priblizne urcil to ulozeni a pruzinu, nekdy je tam totiz i dozvuk, ktery na videu neni slyset...Nebo je ulozeni OK a dela to opacna pruzina, nahore je vetsi a proto z jedne strany to dela, protoze by mohla zavadit o ten lem, co je kolem horniho ulozeni na kastli...to by mozna i odpovidalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 NĚCO TAKOVÉHO TO BUDE,JESTLI PRUŽINA OBRÁCENĚ TAK TO BUDE URČO DĚLAT NEPLECHU. Kurna skočily mi tam velky pismena. Jdu čučet na Top Gun,pro mne klasika zas budu na měko kuva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 Nazdar chlapáci...Tak dneska smrdim na noční od 18 hodin Fujtajbl takhle nabourat víkend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 chlapáci jo? dík tak at ti to utíká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 Ooo pardooon Tak udělám si za 3 hodinky svojí práci a pak šup do hajan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 tak to máš za pár sem myslela že jedeš do rána Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 Ondrero ... a kde makáš,že můžeš na noční spát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 Jedu do rána Ale jako seřizovač CNC,když mašiny jedou a lidi makaj,já si udělám rychle svou mini práci ,tak pak můžu jít chrnět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 jo aha to je dobrej šolich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 Jojo baví mě to :kol-28: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 Dobře ty ... tak ať stroje i lidi šlapou a ty máš klidnou noční Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 Jojo baví mě to :kol-28: se nedivim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 No to nebude stejně...Jen zavču oči tak na mě někdo vlítne že je zase nějaká chyba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 Hajzli :D:D tě nenechají v práciani vyspat :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 kdo to kdy viděl že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 Přesně tak :D Já můžu naštěstí v práci spát ofiko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.