Květen 27, 201213 r s-talker: koukni se na stabilizační tyčku (kost) u tlumiče ta právě dělá taky neplechu, myslím, že je to tohle http://www.e-nahradnidily.cz/tyce-stabilizatoru-2/tyc-stabilizatoru-original-skoda-fabia-i
Květen 27, 201213 r Jj možná jsem to tu už někde psal respect nebo mi to říkal pepa Upraveno Květen 27, 201213 r od cerrtinka
Květen 27, 201213 r Jdu se dívat na Šakala ....hraje tam Brjůc Sifilis ... sice jsem to už viděl ... ale dobrý film to je...
Květen 27, 201213 r Mr. Kyblik: tycky jsou uplne nove, silentbloky stabilizatoru taky, je to uz ten novejsi s dorazy.
Květen 27, 201213 r Tak v pátek dovolená proběhla v pohoděěě! V sobotu jsem nakonec do práce nemusel. Zkončili jsem s přítulkyní u nej kámoše na oslavě narozenin, kde bylo pečené sele a pivíčko teklo proudem. Nu a dneska jsem byl válecí den.
Květen 27, 201213 r Jdu se dívat na Šakala ....hraje tam Brjůc Sifilis ... sice jsem to už viděl ... ale dobrý film to je... na čempak to dávají??
Květen 27, 201213 r Urcite vas budu informovat, ale ted to uz musim nechat tak, protoze mi reseni zabira moc casu, ktery ted nemam
Květen 27, 201213 r Selátko a 11tičku,tak tomu říkám přijemná sobota,já už dnes v pjáci naposled a pak tejden olna,mám nasloužíno tak taková malá dovča. Ale myslím,že práce bude doma dost,děti chtěj napustit bazen,musím posekat zahradu,teď jsem přes tejden nemoh a možná vymalovat chodbu,ale to já nerad.
Květen 27, 201213 r Vlosto: to malování ti opravdu nezávidím!!! Jinak já mám od čtvrtka taky dovolenou.
Květen 28, 201213 r Dobré ranko tak selátko si zatím nechám jenom zdát k snidani je salat rumcajs a dva tři rohle,ale kamos má letos 45tak vyhrožuje že bude pořadná pařba a snad se selatka taky dočkam.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.