cerrtinka Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 co děláš jestli to neni tajný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 s-talker: koukni se na stabilizační tyčku (kost) u tlumiče ta právě dělá taky neplechu, myslím, že je to tohle http://www.e-nahradnidily.cz/tyce-stabilizatoru-2/tyc-stabilizatoru-original-skoda-fabia-i Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 Není hasič Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 Není hasič a jo vlastně někde sem to tu už četla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 Jj možná jsem to tu už někde psal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 zdarec Lubo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 (editace) Jj možná jsem to tu už někde psal respect nebo mi to říkal pepa Editováno: 27. Květen 2012, autor: cerrtinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 Brý večír ve spolek!!! Brý večír Žanetko!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 jak se vede? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 Jdu se dívat na Šakala ....hraje tam Brjůc Sifilis ... sice jsem to už viděl ... ale dobrý film to je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 Mr. Kyblik: tycky jsou uplne nove, silentbloky stabilizatoru taky, je to uz ten novejsi s dorazy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 Tak v pátek dovolená proběhla v pohoděěě! V sobotu jsem nakonec do práce nemusel. Zkončili jsem s přítulkyní u nej kámoše na oslavě narozenin, kde bylo pečené sele a pivíčko teklo proudem. Nu a dneska jsem byl válecí den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 Jdu se dívat na Šakala ....hraje tam Brjůc Sifilis ... sice jsem to už viděl ... ale dobrý film to je... na čempak to dávají?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 hele on si dával selátko..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 PrimaFamily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 s-talker: tak jedině mi napadá horní uložení tlumiče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 Urcite vas budu informovat, ale ted to uz musim nechat tak, protoze mi reseni zabira moc casu, ktery ted nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 hele on si dával selátko..... jj selátko a točenou 11°kozlíka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 PrimaFamily děkan,též pouštím willisáka před spaním můžu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 tak už spíte?dobrou noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 Selátko a 11tičku,tak tomu říkám přijemná sobota,já už dnes v pjáci naposled a pak tejden olna,mám nasloužíno tak taková malá dovča. Ale myslím,že práce bude doma dost,děti chtěj napustit bazen,musím posekat zahradu,teď jsem přes tejden nemoh a možná vymalovat chodbu,ale to já nerad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 Vlosto: to malování ti opravdu nezávidím!!! Jinak já mám od čtvrtka taky dovolenou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Květen 2012 Sdílet Vloženo 28. Květen 2012 Dobre ranko vsem , kdepak je to selatko ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 28. Květen 2012 Sdílet Vloženo 28. Květen 2012 Dobré ranko tak selátko si zatím nechám jenom zdát k snidani je salat rumcajs a dva tři rohle,ale kamos má letos 45tak vyhrožuje že bude pořadná pařba a snad se selatka taky dočkam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Květen 2012 Sdílet Vloženo 28. Květen 2012 Copak to je ten rumcajs ? Nerikej ze s hlupama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.