s-talker Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 Dobry vecer Ted jsem prijel na kole dom, byl jsem na pizzu a pivecko Autem bych po pivku nejel nikdy, tohle nesnasim, ale na kole to je normalni stav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 ja na tom byl lip , měl jsem na dovoz v podroušenem stavu ponika na tho jsem se převěsil a ten mě dovezl až domu , měl už vestavěnou gps Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 Kdes vzal ponika ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 Dobry vecer Ted jsem prijel na kole dom, byl jsem na pizzu a pivecko Autem bych po pivku nejel nikdy, tohle nesnasim, ale na kole to je normalni stav zdarec,ty jo pizzu bych dala,jaká byla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 Kdes vzal ponika ? Dostal jsem ho k ovcim ,ale to je na dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 čertiku ,maš novej avatar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 čertiku ,maš novej avatar jj už to chtělo změnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 Prvni byla se sklem Ale omluvili se, okamzite sli udelat novou...protoze to je moje oblibena hospudka a nikdy se nic nestalo tak to beru Zrejme to sklo bylo v plechovce s zampiony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 jj už to chtělo změnu však Ty jsi takovy čertiček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 však Ty jsi takovy čertiček no hledala sem něco mě podobného moc mi to podobný není ale prozatím stačí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 Prvni byla se sklem Ale omluvili se, okamzite sli udelat novou...protoze to je moje oblibena hospudka a nikdy se nic nestalo tak to beru Zrejme to sklo bylo v plechovce s zampiony se sklem?nojo stát se to může no a ta druhá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 Nazdaj tak pružiny uspěšně vyměněny,dvakrat jsem zmok z toho jednou pěkná bouřka,naštěsti mamča měla domácí koláčky tak se při kafičku dobře čekalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 hmm domácí koláčky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 Certinka: Druha byla skvela To i ta prvni, nez to zacalo v puse praskat Vlasta: Ty si zijes...delas mi uplne chute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 Nazdaj tak pružiny uspěšně vyměněny,dvakrat jsem zmok z toho jednou pěkná bouřka,naštěsti mamča měla domácí koláčky tak se při kafičku dobře čekalo. Ty si žiješ ? proč prši u vas a u nas ne , to je nespravedlive Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 no hledala sem něco mě podobného moc mi to podobný není ale prozatím stačí mě stači že mrkaš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 mě stači že mrkaš no..na tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 s-talker :no asi si zítra zajdu na pizzu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 Maro nedělej chutě ... pizzu bych si dal ... ale jsem v práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 (editace) Hospoda je od toho...predstavte si, ze 7.6 k nam prijde odhadce na barak....coz znamena, ze tu budu posledni rok a pak papa A domecek udela taky papa Editováno: 29. Květen 2012, autor: s-talker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 no..na tebe ja si ji obědnam , někam zajit nestiham Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 Hospoda je od toho...predstavte si, ze 7.6 k nam prijde odhadce na barak....coz znamena, ze tu budu posledni rok a pak papa A domecek udela taky papa OKD to je svinstvo , ale zivi mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 ja si ji obědnam , někam zajit nestiham beztak nezajdu,se znám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 tak to vyřeš jako ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 Bude treba sehnat nejaky pozemek, jozzi nevis o necem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.