Květen 29, 201213 r Dobry vecer Ted jsem prijel na kole dom, byl jsem na pizzu a pivecko Autem bych po pivku nejel nikdy, tohle nesnasim, ale na kole to je normalni stav
Květen 29, 201213 r ja na tom byl lip , měl jsem na dovoz v podroušenem stavu ponika na tho jsem se převěsil a ten mě dovezl až domu , měl už vestavěnou gps
Květen 29, 201213 r Dobry vecer Ted jsem prijel na kole dom, byl jsem na pizzu a pivecko Autem bych po pivku nejel nikdy, tohle nesnasim, ale na kole to je normalni stav zdarec,ty jo pizzu bych dala,jaká byla?
Květen 29, 201213 r Prvni byla se sklem Ale omluvili se, okamzite sli udelat novou...protoze to je moje oblibena hospudka a nikdy se nic nestalo tak to beru Zrejme to sklo bylo v plechovce s zampiony
Květen 29, 201213 r však Ty jsi takovy čertiček no hledala sem něco mě podobného moc mi to podobný není ale prozatím stačí
Květen 29, 201213 r Prvni byla se sklem Ale omluvili se, okamzite sli udelat novou...protoze to je moje oblibena hospudka a nikdy se nic nestalo tak to beru Zrejme to sklo bylo v plechovce s zampiony se sklem?nojo stát se to může no a ta druhá?
Květen 29, 201213 r Nazdaj tak pružiny uspěšně vyměněny,dvakrat jsem zmok z toho jednou pěkná bouřka,naštěsti mamča měla domácí koláčky tak se při kafičku dobře čekalo.
Květen 29, 201213 r Certinka: Druha byla skvela To i ta prvni, nez to zacalo v puse praskat Vlasta: Ty si zijes...delas mi uplne chute
Květen 29, 201213 r Nazdaj tak pružiny uspěšně vyměněny,dvakrat jsem zmok z toho jednou pěkná bouřka,naštěsti mamča měla domácí koláčky tak se při kafičku dobře čekalo. Ty si žiješ ? proč prši u vas a u nas ne , to je nespravedlive
Květen 29, 201213 r no hledala sem něco mě podobného moc mi to podobný není ale prozatím stačí mě stači že mrkaš
Květen 29, 201213 r Hospoda je od toho...predstavte si, ze 7.6 k nam prijde odhadce na barak....coz znamena, ze tu budu posledni rok a pak papa A domecek udela taky papa Upraveno Květen 29, 201213 r od s-talker
Květen 29, 201213 r Hospoda je od toho...predstavte si, ze 7.6 k nam prijde odhadce na barak....coz znamena, ze tu budu posledni rok a pak papa A domecek udela taky papa OKD to je svinstvo , ale zivi mě
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.