Mr.Kyblik Vloženo 31. Květen 2012 Sdílet Vloženo 31. Květen 2012 nějak tomu furt nemohu uvěřit a to chtěli abych nastoupil hned zítra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 31. Květen 2012 Sdílet Vloženo 31. Květen 2012 Na skodahome bych jel aspoň na sobotu,ale mam toho moc,jsem sice až do pondělí doma,ale zatím jsem udělal sotva pulku toho co jsem za ten tejden chtěl udělat,a taky odtut ze zapadu asi ani nikdo nejede a kdo muže tak jede do Běšin,navíc na víkend hlásí sračkojidní počasí tak nevím,možná když se v suboto probudím a budou mě svrbět ruce tak do Prahy nebo Běsin vyrazím,ale asi budu muset se srazováním počkat až se domluvíme na ten náš zápaďáckej sraz. Luboši tak ať se Ti v nové práci líbí a eura se sypou.To budeš denne lítat 100km tam a zpět sám nebo Vás bude vícero. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 31. Květen 2012 Sdílet Vloženo 31. Květen 2012 nějak tomu nemohu uvěřit a to chtěli abych nastoupil hned zítra, tak jsem jim musel vysvětlit, že musít nejdřív rozvázat prc. poměr unás. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 31. Květen 2012 Sdílet Vloženo 31. Květen 2012 100 km tam i zpět a budem 4 v autě stím, že se budem po dnech točit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 31. Květen 2012 Sdílet Vloženo 31. Květen 2012 Já jedu na víken do Běšin!!! Srdeční záležitost od roku 2007 2x ročně, létos malá změna protože rally se jede až na podzim, tak budu jen divák a konečně si prohlídnu si autí v klidu a né ve fofru jako vždy, kvůli přípravám před zavodem atd......... už se těším!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 1. Červen 2012 Sdílet Vloženo 1. Červen 2012 V pátek na noční hnus velebnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 1. Červen 2012 Sdílet Vloženo 1. Červen 2012 upřímnou soustrast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 2. Červen 2012 Sdílet Vloženo 2. Červen 2012 Díky, zatím žiju ještě 3 hoďky a jdu domů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 3. Červen 2012 Sdílet Vloženo 3. Červen 2012 živo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Červen 2012 Sdílet Vloženo 4. Červen 2012 Zdarec kua to je bordel , v Cine monzumy a tady taky lije kua , je nekde sucho ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 4. Červen 2012 Sdílet Vloženo 4. Červen 2012 Joo podle mě v Africe budou mít pěkně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Červen 2012 Sdílet Vloženo 4. Červen 2012 Nevim jak v africe , ale v azii lije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 4. Červen 2012 Sdílet Vloženo 4. Červen 2012 Na Floridě může být teď dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Červen 2012 Sdílet Vloženo 4. Červen 2012 Prvokuj se statama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 4. Červen 2012 Sdílet Vloženo 4. Červen 2012 Dobre rano Zrovna mluvte o Africe...ja tam byl vecer v jednom silenem snu...no reknu vam, asi uz tam nikdy nejedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Červen 2012 Sdílet Vloženo 4. Červen 2012 copak,zdálo se ti o černoškách? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Červen 2012 Sdílet Vloženo 4. Červen 2012 Ja tam byl , cernosky , nic moc ahojki certiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Červen 2012 Sdílet Vloženo 4. Červen 2012 ahoj pepí,tak kde mám ten slíbenej suvenýr? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 4. Červen 2012 Sdílet Vloženo 4. Červen 2012 Nee, ale bylo to hodne silene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Červen 2012 Sdílet Vloženo 4. Červen 2012 I pro Tebe neco mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Červen 2012 Sdílet Vloženo 4. Červen 2012 Nee, ale bylo to hodne silene to mě zajímá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Červen 2012 Sdílet Vloženo 4. Červen 2012 I pro Tebe neco mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 4. Červen 2012 Sdílet Vloženo 4. Červen 2012 jozzi: komu jsi psal? PS: mas SZ certinka: jezdil jsem tam, navstevoval jsem nejake chatrce, ani nevim co to bylo za auto pak za mnou jeli poicajti, zastavil jsem za chatrci a oni jezdili kolem, koukali na me a vubec me nevideli - ovsem najednou jsem tam byl Fabkou pak jsem dostal nejakou Africkou nemoc a bezel jsem k nam do kuchyne pro dva ibalginy Jeste neco ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Červen 2012 Sdílet Vloženo 4. Červen 2012 stačí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 4. Červen 2012 Sdílet Vloženo 4. Červen 2012 Maro ... dobrý příběh :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.