Tom077 Vloženo 4. Červen 2012 Sdílet Vloženo 4. Červen 2012 jozzi ... byl jsem na Floridě ... na posledním USA ostrůvku ... hned bych se vrátil ... klidně i nastálo http://maps.google.cz/maps?q=Key+West,+Florida,+Spojen%C3%A9+st%C3%A1ty+americk%C3%A9&hl=cs&ie=UTF8&ll=24.555711,-81.78257&spn=0.086968,0.169086&sll=49.930008,15.369873&sspn=3.910926,10.821533&oq=key+west&brcurrent=5,0,0&hnear=Key+West,+Monroe,+Florida,+Spojen%C3%A9+st%C3%A1ty+americk%C3%A9&t=m&z=13 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Červen 2012 Sdílet Vloženo 4. Červen 2012 běžte s tim doprčic :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 4. Červen 2012 Sdílet Vloženo 4. Červen 2012 Libi se mi to propojeni ostruvku Hned bych se tam taky mrknul, krasa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Červen 2012 Sdílet Vloženo 4. Červen 2012 Kurde , tam by bylo fajně ,ale to by mi neprošlo , tam šahty nevedou ,ale panove na podzim se mi rysuje kongres ve Vegas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 4. Červen 2012 Sdílet Vloženo 4. Červen 2012 Panové,ty ostrůvky luxus ... těžko to popisovat ... Tam jsem jezdil na kole ... do hodinky jsi objel celý ostrov ... super ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Červen 2012 Sdílet Vloženo 4. Červen 2012 nu ja bych využil možnosti nake motorečky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 4. Červen 2012 Sdílet Vloženo 4. Červen 2012 Na motorce to podle me az tak neprozivas, jako na kole Mimoto bych do takove krasne krajiny zakazal vjezd cehokoliv se spalovacim motorem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Červen 2012 Sdílet Vloženo 4. Červen 2012 mě musi vonět benzin , to mě uklidnuje ale když už florida tak třeba vznašedlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 4. Červen 2012 Sdílet Vloženo 4. Červen 2012 To je jina So guys, next meeting in Florida, OK ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Červen 2012 Sdílet Vloženo 4. Červen 2012 s-talker:ahoja..tak rezervačky prý ještě nejsou vypsaný tak je to ok ještě sme to neprošvihli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Červen 2012 Sdílet Vloženo 4. Červen 2012 jeap i´m for Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 4. Červen 2012 Sdílet Vloženo 4. Červen 2012 cert: noo tak to je super, nesmim si to nechat letos ujit Diky za info jozzi: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Červen 2012 Sdílet Vloženo 4. Červen 2012 takže florida přes žamberk ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 4. Červen 2012 Sdílet Vloženo 4. Červen 2012 Čauky po tejdnu,vše co jsem měl udělat sem nakonec zvlád a teď řeším konečně připojení netu domu,ale nevím jestli pevnej nebo bezdratovej musim to pořádně promyšlet,mám doma jenom notas a tak bych spíš něco mobilního. Jinak už jsem v pjáci a docela jsem se po tom tejdnu těšil,já doma dlouho nevydržím.Takovej malej vorkáč. -Souhlas s jozim taky mně to musí vonět benzínem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Červen 2012 Sdílet Vloženo 4. Červen 2012 cert: noo tak to je super, nesmim si to nechat letos ujit Diky za info za málo,hlídám to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 4. Červen 2012 Sdílet Vloženo 4. Červen 2012 jozzi: nepatrna zajizdka Vlasta: Resis zprostredkovatele internetu, nebo domaci sit? Jake mas moznosti pripojeni? Pokud mas nejake otazky, nebo chces s cimkoliv poradit, klidne napis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Červen 2012 Sdílet Vloženo 4. Červen 2012 Vlasto jen neber od O2 to mám já a děs běs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 4. Červen 2012 Sdílet Vloženo 4. Červen 2012 certi: rychlost, jednani, nebo cena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Červen 2012 Sdílet Vloženo 4. Červen 2012 certi: rychlost, jednani, nebo cena? asi všechno .. platíme za 8mb a jede to sotva 4 .. pořád to vypadává..a za cenu 700..chtěli sme od upc ale ten tu nemá pokrytí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 4. Červen 2012 Sdílet Vloženo 4. Červen 2012 ja presel k Vodafonu - platim to zaroven s mobilem a cena je nizsi, rychlost stejna, nepada to - teda jen kdyz chteli cigani ukrast kabel a zjistili, ze to je optika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Červen 2012 Sdílet Vloženo 4. Červen 2012 :D já na net od vodafonu slyšela jen kritiku ..taky sem o nich ale přemýšlela mám u nich paušál.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 4. Červen 2012 Sdílet Vloženo 4. Červen 2012 Vodafone funguje tak, ze bere net od Telefonicy O2 ovsem za cenu, kterou na O2 nenabidlo...zajimave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Červen 2012 Sdílet Vloženo 4. Červen 2012 jo aha no to mi radši ani neříkej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Červen 2012 Sdílet Vloženo 4. Červen 2012 nezaprší a nezaprší...jak je u vás? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 4. Červen 2012 Sdílet Vloženo 4. Červen 2012 S-talker díkes za nabidku možná se ozvu. Já teď budu přecházet z O2 na Wodafon respektive firma tak se asi upnu tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.