Červen 4, 201213 r U nas chcije a chcije Vcera vecer byly silene bourky, sledoval jsem to pres stresni okna Mozna to vysvetluje ty sny Vlasta: ok
Červen 4, 201213 r CO tohle http://eshop.vodafone.cz/shop/mobileInternetDetails.jsp?skuId=sku1200282772007&hardwareSkuId=&menuKey=&selectedPlanSkuId=&selectedMainTab=buyWithPostpaid&selectedTab=overview Jestli to ve svych šedych bunkach chápu tak si obědnám tohle strčím do notase a přes usb se připúojim k internetu.
Červen 4, 201213 r Je to presne jak rikas, ovsem jedes pres klasickou mobilni sit a zalezi podle kvality signalu jestli pojedes pres 3G sit, nebo EDGE, GRPS...ty druhe moznosti jsou strasne pomale, nehodi se na stahovani. Vsak se podivej na telefonu, jestli mas 3G a jaka je kvalita signalu. Plusem je, ze muzes byt online kdekoliv a nejsi omezen jednim jedinym mistem.
Červen 4, 201213 r To je ončo to bych právě chtěl,když už mám notas tak abych se moh připojit kdekoliv.Doma bych měl mit 3G a plnej signál.Já defacto na netu jenom brouzdám takže to bude stačit.
Červen 4, 201213 r kruci kde je ten Standa když ho člověk potřebuje.. nejde mi změnit fotka ..nevim proč :/
Červen 4, 201213 r Vlasta: tak to je ok Na druhou stranu, pokud mas chytry telefon a mas internet v mobilu, tak muzes z telefonu udelat AP a neni potreba toto zarizeni, ani dalsi SIM Na druhou stranu, kdyz volas tak nemuzes byt na netu...
Červen 5, 201213 r dobré..prší nám tu a do toho svítí sluníčko tak se nám za domem udělala krásná duha ale jinak počasí na nic
Červen 5, 201213 r chtěla sem ji vyfotit ale můj foták to nepobírá do 3h ráno sem čuměla do stropu a nemohla usnout,to zas bude den
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.