cerrtinka Vloženo 5. Červen 2012 Sdílet Vloženo 5. Červen 2012 a jak ty to máš s fb,tam už nefunguješ nebo jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 6. Červen 2012 Sdílet Vloženo 6. Červen 2012 Dobréé ráno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 6. Červen 2012 Sdílet Vloženo 6. Červen 2012 Taky dobré ranko nebo pěkné populnoční,taky makáš_ Ted jsem se vrátil z |Plzně a po cestě dálnice Plzen Rozvadov jsem potkal nějakeho mutanta kterej se tvářil jako superb,ale mělo to polepené světla a trochu divnou prdel vše bílé takže to splívalo a tak kilák před ním bílej Yeti s Fkovou značkou,ale je noc tak z nich moc vidět nebylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 7. Červen 2012 Sdílet Vloženo 7. Červen 2012 jozzi jsi tu někde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 7. Červen 2012 Sdílet Vloženo 7. Červen 2012 Brý večír!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 8. Červen 2012 Sdílet Vloženo 8. Červen 2012 Ahoj tak jak se tu máte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 11. Červen 2012 Sdílet Vloženo 11. Červen 2012 brý večír!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 12. Červen 2012 Sdílet Vloženo 12. Červen 2012 zdary Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Červen 2012 Sdílet Vloženo 12. Červen 2012 a hnedka zestartu Tě musim seřvat kdepak jsi byla ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 12. Červen 2012 Sdílet Vloženo 12. Červen 2012 to tedy děkuju za přivítání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Červen 2012 Sdílet Vloženo 12. Červen 2012 už budu hodnej , to viš , ja jsem ještě v raži z prace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 12. Červen 2012 Sdílet Vloženo 12. Červen 2012 jinak jdu pryč tak jak se tu máte pořád? i když koukám,náký mrtvo v hospůdce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Červen 2012 Sdílet Vloženo 12. Červen 2012 nikdo nestiha i ja jsem tady na skok prace mi už leze přes hlavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 12. Červen 2012 Sdílet Vloženo 12. Červen 2012 a jéééje..nío tak to zas jdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Červen 2012 Sdílet Vloženo 12. Červen 2012 tak papik , ja jedu to viš hola hola prace vola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 12. Červen 2012 Sdílet Vloženo 12. Červen 2012 no a já jdu ležet protože ráno jedu k zubařce pa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 12. Červen 2012 Sdílet Vloženo 12. Červen 2012 brý večír!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 13. Červen 2012 Sdílet Vloženo 13. Červen 2012 Taky brej večír bando. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 13. Červen 2012 Sdílet Vloženo 13. Červen 2012 děláte něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 13. Červen 2012 Sdílet Vloženo 13. Červen 2012 brý večír!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 13. Červen 2012 Sdílet Vloženo 13. Červen 2012 Já joo já pjacuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 14. Červen 2012 Sdílet Vloženo 14. Červen 2012 Brý večír!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 14. Červen 2012 Sdílet Vloženo 14. Červen 2012 tady je teda v poslední době živo??? :kol-32: jestli to tak pujde dál, tak ta naše hospoda zkrachuje??? :kol-32: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 15. Červen 2012 Sdílet Vloženo 15. Červen 2012 Nazdaj ono to tak bejvá každy léto,bud je clověk v pjaci nebo něco kurí na zahradě na autí a večer chlastačka s grilovaním a na huspodu nejni časík, Jelikož mám vejkend pracovní tak dnes jedem s prckama na vylet na Vydryska na Turnerovu chatu na sušicku má byt přijemné do 25 tak to bude fajn,zatim je tu mlha tak snad se zvedne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 15. Červen 2012 Sdílet Vloženo 15. Červen 2012 brý večír!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.