s-talker Vloženo 15. Červen 2012 Sdílet Vloženo 15. Červen 2012 Zdravim panove, uz jsem tu a mam to za sebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 16. Červen 2012 Sdílet Vloženo 16. Červen 2012 Tak dneska smrdim od 6 do 18 v práci....Kurnik já jsem tak nasranej, zrovna když je venku zase tak pěkně po delší době... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 16. Červen 2012 Sdílet Vloženo 16. Červen 2012 (editace) Nazdaj tak to sme na tom stejně,akorád já od 7-19.. Editováno: 16. Červen 2012, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 16. Červen 2012 Sdílet Vloženo 16. Červen 2012 Maro a jak jsi dopadnul .... ven s tím A vám pánové přeji pohodou směnu,Vlastiku ... hlavně tobě ... žádný výjezd Já mám včera a dnes volno a zítra dovolená ... dcerka měla rok,tak dnes slavíme ... a zítra pohoda a sraz s klukama škodováckýma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 16. Červen 2012 Sdílet Vloženo 16. Červen 2012 (editace) Děkuji,taky v to trošku doufám,že by moh byt viken pohodovější. Já si na dovču ještě tejden počkám,a nezačínám ji zrovna špatně hned v sobotu jsou tradiční bahna. Tak gratulace k prvnímu roku to to uteklo co? Za chvilku pujde do školky pak do školy a pak pak už budem starý Editováno: 16. Červen 2012, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 16. Červen 2012 Sdílet Vloženo 16. Červen 2012 Vlastíku díky ... jojo s ženou jsme teď vzpomínali jak jsme jeli do porodnice a už má dcerka rok ... letí to jak voda ... ach jo A já mám dovolenku jen jeden den ... více až srpnu - týden a pak začátek září týden ... ale nevidím to na žádné dálky ... malá je ještě malá takže asi tady k nám do Beskyd ... nějaký penzionek a procházky přírodou A ty Bahna ... ty ti závidím ... taky bych chtěl jednou vidět ... já desátník v záloze :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 16. Červen 2012 Sdílet Vloženo 16. Červen 2012 Tom: Dopadnul jsem dobre, mam to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 16. Červen 2012 Sdílet Vloženo 16. Červen 2012 No tak sláva :kol-47: GRATULACE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 16. Červen 2012 Sdílet Vloženo 16. Červen 2012 Dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 16. Červen 2012 Sdílet Vloženo 16. Červen 2012 S-T gratulejšn T-my jsme taky první společnou dovču travily 70km od baráku v penzionu a užíívaly si,že vaří někdo jinej a my mužem v ramci možností relaxovat. Já mám tejden i v červenci tak pojedem pod stan holky se těší,jenom na nějaky tři-čtyři dni asi na Mácháč já tam nikdy nebyl a poslední den to vemu nahoru do Dvora Kralové na safari,tak doufám,že se nic nepodělá a vypadnem. Já su taky desátník v záloze,sice jsem ještě snad 14dní před koncem měl četaře,ale tam hrozil,při odchodu do civilu rotný a to byly cvičení na stopro,tak jsem se nechal za utěk přes plot zdegradovat. Není nad to když Ti velitele roty dělá čerstvej poručík a k tomu spolužák starší o dva roky z gymplu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 16. Červen 2012 Sdílet Vloženo 16. Červen 2012 Vlastiku ... zrovna před pár dny jsem slyšel v rádiu,že voda na Máchači není nic moc ... zkus si pak zjistit info o vodě ... hlavně kvůli dětem ... a na safari ve Dvoře jsem byl jako malé děcko ... krásná ZOO je ve Zlíně - Lešná ... ale to máš trochu z ruky No tak jsme to mysleli s tou naší dovolenkou ... nějaký penzion nebo nějaký Spa resort (jak to mu dnes říkají) ... ať je tam aspoň bazén ... ať se i malá vyblbne ... plus procházky po Beskydech ... prostě relax ... Vidím,že jsi měl zajímavou vojnu ... kde a u čeho jsi sloužil??? Já byl na vrtulníkové základně v Přerově - Bochoři ... byl jsem řidič SUEZu ... to byla V3S a měla nástavbu el.centrálu a tím jsem přes kabely startoval vrtulníky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 16. Červen 2012 Sdílet Vloženo 16. Červen 2012 Zajímavá odbornost,je vidět,že na vojně se přišlo s ledčíms do styku. Já to mám trochu složitější,já byl puvodně voják z povolání,ve 14ti jsem šel na voj.učnák do Valškeho Meziříčí a od druháku jsem přestoupil do Prahy na voj.gympl,po něm jsem odešel a protože jsem nešel dál tak jsem musel ještě odsloužit zakladní službu a díky znamejm na voj.správě se to oddálilo do doby až byla vojna na rok a pak jsem šel do Strašic u Rokycan jako střelec tanku(což jsem si taky vybral sám) a tak se každej rok na bahna vracím na svuj cvičák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 16. Červen 2012 Sdílet Vloženo 16. Červen 2012 Si to někdo umí zařídit Já když jsem přišel na vojenskou správu ... tak jim říkám,že bych si chtěl na vojně udělat řidičák sk. C ... a oni že to nejde ... a to už jsou dopředu vybraní kluci co mají Céčko apod ... no a přišel jsem na vojnu a dali mě k řidičům a dělal jsem si na vojně C ... dobrá sranda ta naše armáda ... ale jsem rád a vojnu jsem měl super ... plno zážitků ... lety v bojovém vrtulníku apod ... V3S-kou z Přerova na Doupov po vlastní ose ... skoro 400km ... V3S-ka to ale dala ... Zkusím najít fotky,naskenovat ... a dám je sem ... pro pobavení :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 16. Červen 2012 Sdílet Vloženo 16. Červen 2012 tak hospodo,jedno vínko s colou dá si někdo semnou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 16. Červen 2012 Sdílet Vloženo 16. Červen 2012 Já si dávám Budvárek 12° ... takže děkuji .... ale nebudu míchat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 16. Červen 2012 Sdílet Vloženo 16. Červen 2012 kde je Pepa?ten by mě ve štichu nenechal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 16. Červen 2012 Sdílet Vloženo 16. Červen 2012 Pepa ... to zvíře já sem tě nenechal ve štychu jen piju něco jiného ;) A tak je pravda ... když jsem byl mladší .... tak jsme to hodně pili ... víno s kolou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 16. Červen 2012 Sdílet Vloženo 16. Červen 2012 tak já nic jiného doma nemám jen frisco a na to chut nemám tak vínko s kolou se dá když je nejhůř a dobře beru zpět,držíš semnou basu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 16. Červen 2012 Sdílet Vloženo 16. Červen 2012 Víno s kolou jsem ale neměl ani nepamatuji Tak hlavně ofafrně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 16. Červen 2012 Sdílet Vloženo 16. Červen 2012 neboooj,znám svou hranici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 17. Červen 2012 Sdílet Vloženo 17. Červen 2012 brý odpoledne!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 17. Červen 2012 Sdílet Vloženo 17. Červen 2012 taky hezke odpo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 17. Červen 2012 Sdílet Vloženo 17. Červen 2012 nu vydařený je!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 17. Červen 2012 Sdílet Vloženo 17. Červen 2012 Copak se ti povedlo,.že je vydařeny. jestli myslíš počasí tak se to pěkně kaboní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 17. Červen 2012 Sdílet Vloženo 17. Červen 2012 jj počasí tady v Domažlicích pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.