Přejít na obsah

Hospodský pokec

Marek

Doporučené příspěvky

Děkuji,taky v to trošku doufám,že by moh byt viken pohodovější.

Já si na dovču ještě tejden počkám,a nezačínám ji zrovna špatně hned v sobotu jsou tradiční bahna.

Tak gratulace k prvnímu roku to to uteklo co? Za chvilku pujde do školky pak do školy a pak pak už budem starý :kol-28:

post-86-0-65572600-1339827473_thumb.jpg

Editováno: , autor: Vlasta
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vlastíku díky ... jojo s ženou jsme teď vzpomínali jak jsme jeli do porodnice a už má dcerka rok ... letí to jak voda ... ach jo ;)

A já mám dovolenku jen jeden den ... více až srpnu - týden a pak začátek září týden ... ale nevidím to na žádné dálky ... malá je ještě malá :D takže asi tady k nám do Beskyd ... nějaký penzionek a procházky přírodou :kol-47:

A ty Bahna ... ty ti závidím ... taky bych chtěl jednou vidět ... já desátník v záloze :D :D :D

Odkaz ke komentáři

S-T gratulejšn

T-my jsme taky první společnou dovču travily 70km od baráku v penzionu a užíívaly si,že vaří někdo jinej a my mužem v ramci možností relaxovat.

Já mám tejden i v červenci tak pojedem pod stan holky se těší,jenom na nějaky tři-čtyři dni asi na Mácháč já tam nikdy nebyl a poslední den to vemu nahoru do Dvora Kralové na safari,tak doufám,že se nic nepodělá a vypadnem.

Já su taky desátník v záloze,sice jsem ještě snad 14dní před koncem měl četaře,ale tam hrozil,při odchodu do civilu rotný a to byly cvičení na stopro,tak jsem se nechal za utěk přes plot zdegradovat. :kol-28: Není nad to když Ti velitele roty dělá čerstvej poručík a k tomu spolužák starší o dva roky z gymplu. :kol-25:

Odkaz ke komentáři

Vlastiku ... zrovna před pár dny jsem slyšel v rádiu,že voda na Máchači není nic moc ... zkus si pak zjistit info o vodě ... hlavně kvůli dětem ... a na safari ve Dvoře jsem byl jako malé děcko ... krásná ZOO je ve Zlíně - Lešná ... ale to máš trochu z ruky ;)

No tak jsme to mysleli s tou naší dovolenkou ... nějaký penzion nebo nějaký Spa resort (jak to mu dnes říkají) ... ať je tam aspoň bazén ... ať se i malá vyblbne ... plus procházky po Beskydech ... prostě relax ...

Vidím,že jsi měl zajímavou vojnu ... kde a u čeho jsi sloužil??? Já byl na vrtulníkové základně v Přerově - Bochoři ... byl jsem řidič SUEZu ... to byla V3S a měla nástavbu el.centrálu a tím jsem přes kabely startoval vrtulníky ...

Odkaz ke komentáři

Zajímavá odbornost,je vidět,že na vojně se přišlo s ledčíms do styku.

Já to mám trochu složitější,já byl puvodně voják z povolání,ve 14ti jsem šel na voj.učnák do Valškeho Meziříčí a od druháku jsem přestoupil do Prahy na voj.gympl,po něm jsem odešel a protože jsem nešel dál tak jsem musel ještě odsloužit zakladní službu a díky znamejm na voj.správě se to oddálilo do doby až byla vojna na rok a pak jsem šel do Strašic u Rokycan jako střelec tanku(což jsem si taky vybral sám) a tak se každej rok na bahna vracím na svuj cvičák. :kol-28:

Odkaz ke komentáři

Si to někdo umí zařídit :D:kol-47:

Já když jsem přišel na vojenskou správu ... tak jim říkám,že bych si chtěl na vojně udělat řidičák sk. C ... a oni že to nejde ... a to už jsou dopředu vybraní kluci co mají Céčko apod ... no a přišel jsem na vojnu a dali mě k řidičům a dělal jsem si na vojně C ... dobrá sranda ta naše armáda ... ale jsem rád a vojnu jsem měl super ... plno zážitků ... lety v bojovém vrtulníku apod ... V3S-kou z Přerova na Doupov po vlastní ose ... skoro 400km ... V3S-ka to ale dala ...

Zkusím najít fotky,naskenovat ... a dám je sem ... pro pobavení :D :D :D

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...