Červen 19, 201213 r Hezky večer teda hezkou pulnoc,dnes je venku na padnutí,udělal jsem si radost s par blbustek. http://forum.skodaho...ost__p__1641215
Červen 20, 201213 r Tak dneska večír je hu nás v Domažlicích bouřka, která vznikla ze dvou a to jedna dorazila od Klatov a druhá od Čerchova!!!
Červen 21, 201213 r Joo pěknej šrumec to byl,ani jsem se ráno nešel podívat na bazen,jestli to přežila plachta co na něm byla,počítám,že bude někde u souseda. Včera jsem se konečně dokopal ke koupení mobilniho internetu od vodafone a na to,že doma není 3g sít tak,šlapal docela dobře,jelikož ho mám do neteboku kterej slouží jenom na zakladní prohlížení tak spokojenost.
Červen 21, 201213 r Měnit nebo neměnit tot´otázka. (otázka sice už vyřešila,ale chviku napětí vám dopřeju.) Upraveno Červen 21, 201213 r od Vlasta
Červen 21, 201213 r Podle me ti FI zustane Jinak pokud menit, tak bych sel do neceho vetsiho, alespon OII, nebo SII
Červen 21, 201213 r Jo jo zustal,ikdyž to měl chlapec s odřenejma ušima. co odradilo-o 35tis km víc než džunda,(155tis) -vybava o nic moc víc než co jsem dal do džundy(navíc +posilovač/abs) -stejnej motor(to rozhodlo asi nejvíc) -palubka s dírama(na aukru koplet za 2tis takže řešitelné) -prodej džundy,nějak si nedovedu představit,že stojí někde v bazaru
Červen 21, 201213 r Vlastiku , dyt dzunda to je srdcovka , to nejde jen tak prodat , ale tesi me ze s mym htp se da najet i 155 tis
Červen 21, 201213 r Końové já si říkal,že budete prudit proč jsem nevzal FII a oni mě to snad schvalujou.
Červen 21, 201213 r Ja to mam jednodussi, az budu kupovat nove tak Fabka zustane pritelkyni...budu ji mit doma porad a bude slouzit dale :-)
Červen 21, 201213 r To je hodně dobré...Zlato tady máš Fábinku a já si koupím nové Oba budeme spokojený
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.