cerrtinka Vloženo 17. Červen 2012 Sdílet Vloženo 17. Červen 2012 brý večír Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 17. Červen 2012 Sdílet Vloženo 17. Červen 2012 Brý večír!!! Jak se máte slečno??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 17. Červen 2012 Sdílet Vloženo 17. Červen 2012 nic moc co ty?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 17. Červen 2012 Sdílet Vloženo 17. Červen 2012 ale koukám na nové kuchyně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 19. Červen 2012 Sdílet Vloženo 19. Červen 2012 Dobry vecer jozzi: mas pro me fotky domu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 19. Červen 2012 Sdílet Vloženo 19. Červen 2012 Hezky večer teda hezkou pulnoc,dnes je venku na padnutí,udělal jsem si radost s par blbustek. http://forum.skodaho...ost__p__1641215 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 20. Červen 2012 Sdílet Vloženo 20. Červen 2012 bude hezky děcka si hrajou viď Vlasto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 20. Červen 2012 Sdílet Vloženo 20. Červen 2012 Tak dneska večír je hu nás v Domažlicích bouřka, která vznikla ze dvou a to jedna dorazila od Klatov a druhá od Čerchova!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 20. Červen 2012 Sdílet Vloženo 20. Červen 2012 Tady na Liberecku zatím sucho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 21. Červen 2012 Sdílet Vloženo 21. Červen 2012 Joo pěknej šrumec to byl,ani jsem se ráno nešel podívat na bazen,jestli to přežila plachta co na něm byla,počítám,že bude někde u souseda. Včera jsem se konečně dokopal ke koupení mobilniho internetu od vodafone a na to,že doma není 3g sít tak,šlapal docela dobře,jelikož ho mám do neteboku kterej slouží jenom na zakladní prohlížení tak spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 21. Červen 2012 Sdílet Vloženo 21. Červen 2012 Dobre ranko. Vl: Tak to je dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 21. Červen 2012 Sdílet Vloženo 21. Červen 2012 u nás byla bouřka v noci ale nějak tomu nepomohlo,na padnutí je pořád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 21. Červen 2012 Sdílet Vloženo 21. Červen 2012 (editace) Měnit nebo neměnit tot´otázka. (otázka sice už vyřešila,ale chviku napětí vám dopřeju.) Editováno: 21. Červen 2012, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 21. Červen 2012 Sdílet Vloženo 21. Červen 2012 Podle me ti FI zustane Jinak pokud menit, tak bych sel do neceho vetsiho, alespon OII, nebo SII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Červen 2012 Sdílet Vloženo 21. Červen 2012 Tak verim ze dzunda v rodine zustal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 21. Červen 2012 Sdílet Vloženo 21. Červen 2012 Jo jo zustal,ikdyž to měl chlapec s odřenejma ušima. co odradilo-o 35tis km víc než džunda,(155tis) -vybava o nic moc víc než co jsem dal do džundy(navíc +posilovač/abs) -stejnej motor(to rozhodlo asi nejvíc) -palubka s dírama(na aukru koplet za 2tis takže řešitelné) -prodej džundy,nějak si nedovedu představit,že stojí někde v bazaru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Červen 2012 Sdílet Vloženo 21. Červen 2012 Vlastiku , dyt dzunda to je srdcovka , to nejde jen tak prodat , ale tesi me ze s mym htp se da najet i 155 tis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 21. Červen 2012 Sdílet Vloženo 21. Červen 2012 Uf opět příběh se šťastným koncem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 21. Červen 2012 Sdílet Vloženo 21. Červen 2012 Końové já si říkal,že budete prudit proč jsem nevzal FII a oni mě to snad schvalujou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 21. Červen 2012 Sdílet Vloženo 21. Červen 2012 Si piš...FII taká koza vysoká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Červen 2012 Sdílet Vloženo 21. Červen 2012 Vlastiku , vzdyt jsi v dzundu vlozil spoustu prace a Ondro neprovokuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 21. Červen 2012 Sdílet Vloženo 21. Červen 2012 joo vložil a až mám zase nějaké blbé nápady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 21. Červen 2012 Sdílet Vloženo 21. Červen 2012 Vlastikuý ... dobře jsi udělal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 21. Červen 2012 Sdílet Vloženo 21. Červen 2012 Ja to mam jednodussi, az budu kupovat nove tak Fabka zustane pritelkyni...budu ji mit doma porad a bude slouzit dale :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 21. Červen 2012 Sdílet Vloženo 21. Červen 2012 To je hodně dobré...Zlato tady máš Fábinku a já si koupím nové Oba budeme spokojený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.