baris Vloženo 24. Červen 2012 Sdílet Vloženo 24. Červen 2012 Cus lidi, koukam ze to tu nejak umira, moc prispevku tu neni ja si ted uzivam v Bulharsku tak nemam moc casu na net tak jen nakukuju a zas mizim, ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 24. Červen 2012 Sdílet Vloženo 24. Červen 2012 To víš venku pěkně....kdo by vysedával u PC? V zimě a za období dešťů to tu zase pojede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 24. Červen 2012 Sdílet Vloženo 24. Červen 2012 Strejdo,nezdá se ti to trochu jako provokačka nám tady psát,že si užíváš v Bulharsku ... my tu makáme a ti lenošíš :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 24. Červen 2012 Sdílet Vloženo 24. Červen 2012 si sem přijde jen oznámit že se válí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 25. Červen 2012 Sdílet Vloženo 25. Červen 2012 (editace) Prisel jsem se na vas podivat ale tak jo, lenosim a je tu moc krasne. Zitra mame v planu se jet podivat do Varny, tak snad neumrem vedrem Editováno: 25. Červen 2012, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 25. Červen 2012 Sdílet Vloženo 25. Červen 2012 Tady u nás pršííí a svítí slunko zároveň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 27. Červen 2012 Sdílet Vloženo 27. Červen 2012 brý večír!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 27. Červen 2012 Sdílet Vloženo 27. Červen 2012 Taky brej večír já dovolenkuju,ale zatím jako dovoléná nevypadá furt se něco kutí mám těch restu nějak moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 27. Červen 2012 Sdílet Vloženo 27. Červen 2012 Já vyřizuji hypotéku a furt si vymýšlí nějaký blbosti, včera jsem stávil v bance skoro 4h, všechno sám sháníš, posíláš, jezdíš tam, jak vůl, za všechno platíš, snažíš se to tam dát co nejrychlejš, pak ti něco schválí, jedeš to podepsat, tam zjistíš že je vše jinak a výsledek??? špatně na půl......už mi to sere Prý do měsíce jí máte schválenou a už se to vleče 1,5 měsíce a ještě tak 14 dní asi bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 28. Červen 2012 Sdílet Vloženo 28. Červen 2012 ani se nebudu ptát jestli tu někdo je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 28. Červen 2012 Sdílet Vloženo 28. Červen 2012 Já jo ale jen nachvilku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 28. Červen 2012 Sdílet Vloženo 28. Červen 2012 brý večír!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 28. Červen 2012 Sdílet Vloženo 28. Červen 2012 Hmm tak jsem zde...Ale nikde ani noha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 28. Červen 2012 Sdílet Vloženo 28. Červen 2012 to jste přišli brzo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 28. Červen 2012 Sdílet Vloženo 28. Červen 2012 já tu měla nohy obě ale vy jste tu nebyli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 28. Červen 2012 Sdílet Vloženo 28. Červen 2012 Juchů...máme tu 2 půvabné nožky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 28. Červen 2012 Sdílet Vloženo 28. Červen 2012 třeba je mám do X nebo do O ty kecko :kol-28: :kol-28: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 28. Červen 2012 Sdílet Vloženo 28. Červen 2012 Nevadí A o čem tu budeme dnes povídat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 28. Červen 2012 Sdílet Vloženo 28. Červen 2012 to nevim ale moje nožky bych vynechala seš zas na noční či co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 28. Červen 2012 Sdílet Vloženo 28. Červen 2012 Nene měl jsem odpolední...teď už jentak ponocuju Jen čekám až mi padne hlava na klávesnici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 28. Červen 2012 Sdílet Vloženo 28. Červen 2012 aha fuj to je hic to zas bude noc a bude hůř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 28. Červen 2012 Sdílet Vloženo 28. Červen 2012 Stačí leháro na naháče A to pak jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 28. Červen 2012 Sdílet Vloženo 28. Červen 2012 já spim jedině tak krom zimy kdy je mínus 20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 28. Červen 2012 Sdílet Vloženo 28. Červen 2012 Hmm panečku....To já musím mít trenky Bych se nevyspal s pocitem že mě třeba někdo vidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 29. Červen 2012 Sdílet Vloženo 29. Červen 2012 Nazdár Tak už jsem zas doma a dneska v noci mi byla spíš zima než vedro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.