cerrtinka Vloženo 29. Červen 2012 Sdílet Vloženo 29. Červen 2012 Hmm panečku....To já musím mít trenky Bych se nevyspal s pocitem že mě třeba někdo vidí tak jasně že náký spoďáry mám taky ale kupodivu se spalo dobře to je to spíš horší ted venku,sahara hadr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 29. Červen 2012 Sdílet Vloženo 29. Červen 2012 Nazdár Tak už jsem zas doma a dneska v noci mi byla spíš zima než vedro nepruď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 29. Červen 2012 Sdílet Vloženo 29. Červen 2012 Tak naha nebo spodary? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 29. Červen 2012 Sdílet Vloženo 29. Červen 2012 Já bych na H určo neusnul já muším mit pěkně žlutoučké pyžámko s kabátkem na knoflíky jinak se nevyspím. :kol-28: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 29. Červen 2012 Sdílet Vloženo 29. Červen 2012 Tak naha nebo spodary? tak nahá se spoďárama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 29. Červen 2012 Sdílet Vloženo 29. Červen 2012 No to dava smysl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 29. Červen 2012 Sdílet Vloženo 29. Červen 2012 hlavně že rozumíš.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 29. Červen 2012 Sdílet Vloženo 29. Červen 2012 Tobe vzdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 29. Červen 2012 Sdílet Vloženo 29. Červen 2012 Brý večír!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 30. Červen 2012 Sdílet Vloženo 30. Červen 2012 Taky dobjej večer tak dnes bylo teda fakt hnusně takovej gic jak sviňa tak se jdu srovnat vychlazenym kozlem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 30. Červen 2012 Sdílet Vloženo 30. Červen 2012 Ty horka mě zničí!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 1. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2012 tady u nás byl v noci snad konec světa bouřka jako kjááááva,venku všechno lítalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2012 ahoj, je tu někdo takhle na večer? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 2. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2012 ani ráno ani večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 2. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2012 Ja alespon odpoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 2. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2012 áá pan nožka jak je? poslední noci mi bylo vedro i v těch spoďárech jak bylo na chcípnutí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2012 tak to si je měla sundat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 2. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2012 já sem stydlivá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2012 by tě někdo okouknul no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 2. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2012 nikdy nevíš kdo tě sleduje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2012 tak si musíš zatáhnout závěsy a je vyřešeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 2. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2012 mááám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2012 tak to jedině že by ti někdo vlezl do bytu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 2. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2012 no práávě,znáš to v těch filmech.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2012 nesmíš moc koukat na americký filmy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.