Mr.Kyblik Vloženo 7. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2012 ahojky slečno tak hlavně že chutnalo!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 7. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2012 si piš co u vás,řádilo počasí hodně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 7. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2012 od pondělí každej den bouřky a v úterý jsem musel dokonce zastavit, stěrače nestíhali liják a kroupi dohromady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 8. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2012 Nazdaj tak počasí potvrzuju Luboš má naprostou pravdu,pak ale stř/čvtr takovej hnusnej pařák,že jsem chytil nejakej moribundus a skončil na antibiotikách,už jsem tak nějak O.K.,ale nemužu polknout a to teda fakt trpím,hlavně při takovem řádění jako Certinka,všem okolo teče mastnota z hub a ja tu mám kurde kaši.(bane at se třeba vite co,ale klobaska musí bejt) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 8. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2012 viděli jste dnešní zprávy??? 4letá se utopí i s tátou...4 měsíční umře na fesťáku kam ho vzali rodiče....to už je nenormální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 8. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2012 proto nekoukam na zpravy tv nova :-( tam je to jak černá kronika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 8. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2012 já to viděla na primě v krimi zprávách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 8. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2012 aha tak tam je to podobný...ono se taky stava plno štastnejch věcí ale ty bohužel sledovanost nezvednou :-(... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 13. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2012 Ahojky bando hlásím se z dovolené už od uterý se pohybuju po okolí Děčína/Hřenska cesta sem bez problému džunda po dálnici fičel jak a mlada a ne při 120 tis,zejtra návrat domu přes Liberec,kde se stavíme v ZOO,jsme na chatě v autokempu Aljaška asi 10km od Děčína,zbytek poreferuju až se vrátím nazdaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 14. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2012 zdravim do českýho švýcarska :-) za mě nejlepší lokalita v čechách.něco sme už s herečkou projeli,ale na sever se vždy rádi vracíme.... zabal krosnu a hurá do edmundových soutěsek a na pravčickou bránu.po povodních jsme tam ještě nebyli tak by jsi moh poreferovat v jakým to je stavu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 14. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2012 Brý ráno!!! Tak dneska začínáme s přítulkyní vše v bytě balit a připravovat na stěhování. Příští týden se touto dobou stěhujeme do našeho domečku , na který jsme se upsali díky hypotéce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 14. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2012 Raca-na soutěskách jsme byly a vše v pohodě,ukazoval kam až byla voda a nebylo poznat,že by tam byla tak velká voda.Lodičkou to bylo pro prcky pozdvižení,takže jsme jely jenom tou první tam a zpět,ale je tam fakt nádherně. Lukáš-tak to přeju pevné nervy se stěhováním a bezproblémové splácení,já mám hyp na 15let na byt ještě chybí 7let a docela už se těšm až to bude za mnou a to mám hyp jenom pul mega. Ale taky mám takové to nahlodávání jít do baráku,ale nejni odvaha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 15. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2012 Nu já v baráku vyrostl a v králíkarně na Kozinovce mi to opravdu už po 5 letech nebaví!!! Ale po pravdě se toho taky bojím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 16. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2012 Tak já vyrost na vesnici v baráku a puvodně jsem měl mít byt v Domažkách v kasárnach,nakonec jsme šly do Kouta aby jsme nebyly moc blízko ani jedněm babičkám a dědečkum dnes bych v Domažlicích nebydlel ani za mák a to tu máme barák kousek od fontány kterou už naštěstí zavřeli,protože mít každej pátek sobotu vykoplou plaňku z plotu,věčně poblité vrata od garáže a na městě se Ti smáli do ksichtu,že tam MP jezdí celej víkend,zatím jsem v bytovce spokojenej,ale nikdy člověk neví co přinese časík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 16. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2012 Nu já se stěhuji do baráčku na vesnici - Němčice u Kdyně!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 16. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2012 Neke tam jezdíme na koupaliště s prckama a taky to už je hoooodně dávno na motorce na tabor za slečnama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 17. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2012 Když jedeš od Oprechtic, tak je to první barák po pravý straně hned vedle rybníku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 20. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2012 Nazdaj bando prckové mi nějak vyrostli tak jim prodávám limuzínu poptejte se známejch zda někdo nepotřebuje dvojkočár. http://forum.skodaho...2107-dvojkocar/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 23. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2012 Nazdaj bando je tu kurňa narváno. Ondro-jak jsme tu dřív řešily tu strunovku tak nakonec jsem vzal aku zn.Ferm chci se jenom zeptat kdo tomu trochu rozumí mám dvě baterky,ale zatím bohatě stačí jedna,má vydržet 40min a tak dlouho ani nepoběží,ale jde mi o to jestli mám dobít i tu druhou baterku zatím jsem na ni nešáh takže když ji nenabiju tak by měla vydržet před prvním nabitím třeba rok nebo je to jedno a když se nebude používat stejně pujde do kopru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 24. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2012 Záleží na tom, co v tom je za baterku. Jestli tam jsou Li-MH články, tak ty je lepší držet nabitý, jestli tam je nějaká moderna Li-Ion nebo Li-Pol, tak ponechávat tak na 40-50% nabití. Jak vypadá nabíječka, má to nějakou elektroniku nebo dokonce procesor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2012 čus, tady to nějak chcíplo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 26. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2012 Ahojky já tu šem furt,teda pokud je čas. Ekar-hodnoty baterie a sekačky: Napětí aku: 18 V Kapacita baterie: 1,7 Ah NiCd Doba nabíjení: 3 - 5 hod. Otáčky: 6800 /min. Ø sečené plochy: 305 mm Hmotnost: 4,7 kg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2012 myslíš libore? mě taky příde že ´tady něco zavání :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 26. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2012 To je dobrý já si zul boty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2012 tak to jsme dva pravě jsem dorazil z práce a opravdu nic moc :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.