Přejít na obsah

Hospodský pokec

Marek

Doporučené příspěvky

Nazdaj tak počasí potvrzuju Luboš má naprostou pravdu,pak ale stř/čvtr takovej hnusnej pařák,že jsem chytil nejakej moribundus a skončil na antibiotikách,už jsem tak nějak O.K.,ale nemužu polknout a to teda fakt trpím,hlavně při takovem řádění jako Certinka,všem okolo teče mastnota z hub a ja tu mám kurde kaši.(bane at se třeba vite co,ale klobaska musí bejt)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahojky bando hlásím se z dovolené už od uterý se pohybuju po okolí Děčína/Hřenska cesta sem bez problému džunda po dálnici fičel jak a mlada a ne při 120 tis,zejtra návrat domu přes Liberec,kde se stavíme v ZOO,jsme na chatě v autokempu Aljaška asi 10km od Děčína,zbytek poreferuju až se vrátím nazdaj

Odkaz ke komentáři

zdravim do českýho švýcarska :-) za mě nejlepší lokalita v čechách.něco sme už s herečkou projeli,ale na sever se vždy rádi vracíme.... zabal krosnu a hurá do edmundových soutěsek a na pravčickou bránu.po povodních jsme tam ještě nebyli tak by jsi moh poreferovat v jakým to je stavu.

Odkaz ke komentáři

Raca-na soutěskách jsme byly a vše v pohodě,ukazoval kam až byla voda a nebylo poznat,že by tam byla tak velká voda.Lodičkou to bylo pro prcky pozdvižení,takže jsme jely jenom tou první tam a zpět,ale je tam fakt nádherně.

Lukáš-tak to přeju pevné nervy se stěhováním a bezproblémové splácení,já mám hyp na 15let na byt ještě chybí 7let a docela už se těšm až to bude za mnou a to mám hyp jenom pul mega.

Ale taky mám takové to nahlodávání jít do baráku,ale nejni odvaha.

Odkaz ke komentáři

Tak já vyrost na vesnici v baráku a puvodně jsem měl mít byt v Domažkách v kasárnach,nakonec jsme šly do Kouta aby jsme nebyly moc blízko ani jedněm babičkám a dědečkum dnes bych v Domažlicích nebydlel ani za mák a to tu máme barák kousek od fontány kterou už naštěstí zavřeli,protože mít každej pátek sobotu vykoplou plaňku z plotu,věčně poblité vrata od garáže a na městě se Ti smáli do ksichtu,že tam MP jezdí celej víkend,zatím jsem v bytovce spokojenej,ale nikdy člověk neví co přinese časík.

Odkaz ke komentáři

Nazdaj bando je tu kurňa narváno.

Ondro-jak jsme tu dřív řešily tu strunovku tak nakonec jsem vzal aku zn.Ferm chci se jenom zeptat kdo tomu trochu rozumí mám dvě baterky,ale zatím bohatě stačí jedna,má vydržet 40min a tak dlouho ani nepoběží,ale jde mi o to jestli mám dobít i tu druhou baterku zatím jsem na ni nešáh takže když ji nenabiju tak by měla vydržet před prvním nabitím třeba rok nebo je to jedno a když se nebude používat stejně pujde do kopru.

post-86-0-09722600-1343069526_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...