Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 26. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2012 ... Ekar-hodnoty baterie a sekačky: Napětí aku: 18 V Kapacita baterie: 1,7 Ah NiCd Doba nabíjení: 3 - 5 hod. ... Pokud jsou tam opravdu NIKLO-KADMIOVÝ články (18V by odpovídalo 15 kusům, kapacita "sedí" na články velikosti SC, výrobce SANYO, SAFT nebo Panasonic), tak akupack vydrží nepoužívaný, odložený do suchý a chladný místnosti i několik let. Po delší době odložení ale články částečně ztratí kapacitu a budou se muset znovu naformovat = několikrát projít cyklem nabití/vybití, aby se jejich kapacita obnovila... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2012 To je dobrý já si zul boty. tak to jsme dva pravě jsem dorazil z práce a opravdu nic moc :-) Tak vykoupat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2012 to už je neděle?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 26. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2012 Dobrej vecyr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2012 ráco, tak občas to chce i víckrát tejdně než jen v neděli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 26. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2012 Aby to nedopadlo jak u těch Eskymáků - manžel dorazil z několikadenního lovu a před iglú našel mrtvýho medvěda. Jedinou flintu měl s sebou, tak okamžitě potom co vlezl dovnitř uhodil na svou ženu, co to jako má znamenat, čím že zabila toho medvěda? Ona mu odpověděla "No přece tím bumerangem, co máš vedle spacáku!" A tak ji seřval: "Hele, příště mi nešahej do mejch ponožek, nebo ti zlámu deku!!!..." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2012 Dobrej vecyr zdarec.... ráco, tak občas to chce i víckrát tejdně než jen v neděli ty budeš asi nějaký buržoazní potomek či co .... :kol-28: :kol-28: ..........chodí si to v uniformě,chrape to ve služebáku po benzínkách a rozumu to má za dvacet.... :kol-28: .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2012 "No přece tím bumerangem, co máš vedle spacáku!" A tak ji seřval: "Hele, příště mi nešahej do mejch ponožek, nebo ti zlámu deku!!!..." :kol-47: ...... chlap má smrdět o tom žádná.... ....ikdyž kolikrat si řikam když dorazim do rachoty do šaten že tam musí někdo mít zavřenou chciplou kozu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 26. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2012 jak se vede? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2012 zdarec.... ty budeš asi nějaký buržoazní potomek či co .... :kol-28: :kol-28: ..........chodí si to v uniformě,chrape to ve služebáku po benzínkách a rozumu to má za dvacet.... :kol-28: .... ani jedno není pravda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2012 no pokud budu mluvit za sebe tak pěkně na pikaču v rachotě mame odstavku tak ted jsem dobouchal 5 dvanactku z řadě a zejtra už zas na noční takže jsem pozbyl veškerych sil a muj sexualní život se smrsk díky unávě jen do říše bůjné perverzní fantazie....:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2012 ani jedno není pravda enom estli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 26. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2012 Tezka drina zabiji sexualni zivot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2012 to je fakt,ale zase si během unávového půstu připravim nějaky ty "novinky" čím herečku překvapim :-)))...to zas budu muset vysvětlovat že sem se to nebyl učit někde u sousedu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 Pokud jsou tam opravdu NIKLO-KADMIOVÝ články (18V by odpovídalo 15 kusům, kapacita "sedí" na články velikosti SC, výrobce SANYO, SAFT nebo Panasonic), tak akupack vydrží nepoužívaný, odložený do suchý a chladný místnosti i několik let. Po delší době odložení ale články částečně ztratí kapacitu a budou se muset znovu naformovat = několikrát projít cyklem nabití/vybití, aby se jejich kapacita obnovila... Děkuji za info je na ní asi to co píšeš tzn.15 NiCd cels 18V 1.7Ah,takže tu druhou zatím nebudu nabíjet a dám ji do sklepa,tam je tak nějak furt stejná teplota a až tahle odejde do věčnych lovišt tak se použije díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 Rácíčku ta pjase ty se meješ každou neděli jo,já byl na tom,že stačí na vánoce,velikonoce,v létě v rybníku a na podzim už to do vánoc vydrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 Máš recht, špína do 2cm tloušťky hřeje a pak stejně opadá sama... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 někdo tu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 jasný, ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 áá láska moje našdááál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 láska jo? já o ničem nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 najednou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 no to mi vysvětli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 to byl jen vtip špunte vyřešeno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.