Standis Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 ještě ty začínej od tebe sem čekala záchranu a ty si s ním já potřebuji inspiraci na popisek a pak ti půjdu na záchranu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 to by šlo a to koštátko budu já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 Nic, co by měla? Chodí zásadně "na vostro", ty blumo...! pán je znalec :-))))))))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 já potřebuji inspiraci na popisek a pak ti půjdu na záchranu chlap a nemá fantazii? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 a to koštátko budu já to je věta tázací či oznamovací ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 chlap a nemá fantazii? jak kdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 to je věta tázací či oznamovací ??? jestli si viděl moje nový fotky na fb tak oznamovací koště hadr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 kouknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 já nic nevidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 musíš otevřít oči a sundat brýle :-))))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 jak kdy ááále povídej to mě zajímá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 obojí splněno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 kouknu radši nééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 radši nééé tak jo a nebo né?? máš SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 ááále povídej to mě zajímá tak jo, fantazie je ošemetná věc, musí se sní opatrně :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 tak jo a nebo né?? máš SZ jestli chceš mít noční můry tak koukni..byl si varován Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 jestli chceš mít noční můry tak koukni..byl si varován já mám tvrdý spaní, a ve spánku se nenechám rušit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 tady už to taky spí koukám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 no ty si někam zmizela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 jj, koukám taky. tak to tady uzavřeme, teda aspoň já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 já ještě ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 dobrou Standí já nezmizela,jen do SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 no to je ještě horší, pěkně na mě kašleš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 za to může Standa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 ale nesváděj to na něj, ty tam máš nějaký tajnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.