Září 13, 201212 r Zkus elektronickou,já to hulil 3 měsíce a postupně snižoval dávky jsem se na to vysral a vůbec mi to nechybí. Teda když mam chuť, tak si dam ovocnou prihut bez nikotinu ale to si tak 2x potahnu a zas to odlozim.
Září 13, 201212 r a hlavně že ráca tě poučoval at si slušnej a sám takový věci tu píše Přesně No a co ty? Jak žiješ?
Září 14, 201212 r Přesně No a co ty? Jak žiješ? ted se mi zas nák nedaří ale tak člověk nemůže být pořád jen štastnej že?
Září 14, 201212 r Nazdaj po ránu. Já jsem kouření dotáh k dokonalosti NEKOUŘÍM NECHÁVÁM SI Trochu vážnejc hlavně proč jsem přestal je,že jsem měl ve sliné žláže nezhoubnej nádor a od té doby mám na krku 5-7cm jizvu,tech 14dní než jsem měl vysledky po operaci byly jedny z nejhorších a nejdelších v mém živodě. Na cigarko mám občas teda chuť to musím přiznat,naštěstí mě přejde bez jakékoliv nahrážky maximalně si dám pistáciovou deli nebo kaštany jako odměnu,že jsem si nezapálil. Upraveno Září 14, 201212 r od Vlasta
Září 14, 201212 r Tak to je jiná. hlavně ze si to zjistil včas. Já se tomu snažím předejít,ale jak říkal dědek. Tělo má jít do hrobu zhuntovaný. a jak řekl, tak učinil.
Září 14, 201212 r ted se mi zas nák nedaří ale tak člověk nemůže být pořád jen štastnej že? no jakto? ale je fakt, že by to pak byla nuda bejt pořád jen šťastnej, i když bych to bral
Září 14, 201212 r hoši tak už nám vládavyhlásila prohibici na tvrdej alkohol!!! to by mohli mít policajti radost, že by nemuseli jezdit řidiči pod vlivem
Září 14, 201212 r zdarec.....mě je to úplně u zadku lahvače na stojáka ráno v trafice mi snad nezakážou . :kol-28:
Září 14, 201212 r jj to bude asi bordel až polovina naroda vystřizlivý a uvidí v jakym to tady je stavu :-)))
Září 14, 201212 r no ono je taky naco koukat :-) oranžový melou nesmysly,rath je v base a na hrad kandidujou omalovanky.ale co, já mu fandim a hlas má ode mě skoro jistej... ... aspon si pitomí amíci prozkoumaj mapu evropy Upraveno Září 14, 201212 r od raca
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.