Září 16, 201212 r co se smějeě empíku?? .... s miloušem by byla legrace, ikdyž ted jestli už vystřizlivěl si zas tak jistej nejsem
Září 16, 201212 r Slepej nejni, ale odvařenej dějinama už dávno... momentálně si může potřásat tlapou s Jyřykem Bradavyčňykem...
Září 16, 201212 r "odvařenej dějinama"... ... moc hezkej obrat.... :kol-47: ,ale Jirkou není takova sranda.u milouše se bavim stejně jako tenkrat u mirka sládku,to byl stejnej komik
Září 16, 201212 r mě se líbí jak pul naroda řve jak nemaj prachy,ale jakmile se zakáže kořala tak děsnej problem......jj se sladkem byla prdel,nazory na hovno ale pobavit uměl.
Září 18, 201212 r Ahoj nevíte někdo co je to za bílou oplechovanou krabici vedle policie ČR u 4 proudovky směrem na Český Těšín ve Frýdku-Místku? Je to radar nebo váha?
Září 18, 201212 r Vyfoť to. Bílá oplechovaná krabice je tak širokej pojem, že se pod to vejde cokoliv až do váhy tisíců tun.
Září 19, 201212 r Jako kartonova oplechovana krabice ? Nebude to stavební buňka co tam zapomely z eurovie, když tam stavěly tu jejich epic rovnou dálnici? :'>:::'>:::'>:::'> Upraveno Září 19, 201212 r od azriel
Září 19, 201212 r To je v Ostrave a ta mikrovlnka stoji jak se zacina beton smerem na Tesin Odeslano z Iphone 4S
Září 19, 201212 r to je jedno - chachar jako chachar - ostrava,těšín,havířov :)vy to máte stejně blbý na tim severu... buď vás chtěj pobít pšonci na fotbale nebo dodavatelé silnic nebo se tam uchlastáte No dám si paňáčka ze zásob co jsem nakoupil u příbrami a jdu na rande naslepo
Září 19, 201212 r to nebylo moc hezký na naše severomoravský bratry :-)))....je teda fakt že jsem při svych dovolených projel snad celý čechy ale týhle části jsem se zatím vyhybal.tzn.asi to napřezrok budu muset napravit....jen se vyhnu fotbalu a chlast si přivezu asi svuj
Září 19, 201212 r No hezky..... oni jsou na to hrdi ze jsou chachari.tady v práci mam chlapy z ovi a to je mazec....tak hlavně Baník pico a srandy kopec.
Září 19, 201212 r aha a já myslel že chachar je nadávka...to u nás na kraji sudet takovej slovník nezname
Září 20, 201212 r brý ránko! Tak dneska hurá do Běšin na škodováckej sraz, budu tam vegetit celý výkend, nu vegetit jako závodící moc ne, ale už se moc těším. Jsem zvědav jestli Gábi dovezeme celou domů nebo ji někde rochnem.
Září 21, 201212 r Jak komu.já ještě hodinku a jdu do hajan. A víkend před námi. Doufám ze bude počasí a vytahnu betorku na projizdku.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.