Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

"odvařenej dějinama"... :kol-31: ... moc hezkej obrat.... :kol-47: :kol-47: ,ale Jirkou není takova sranda.u milouše se bavim stejně jako tenkrat u mirka sládku,to byl stejnej komik

Vloženo

mě se líbí jak pul naroda řve jak nemaj prachy,ale jakmile se zakáže kořala tak děsnej problem......jj se sladkem byla prdel,nazory na hovno ale pobavit uměl.

Vloženo (editace)

Jako kartonova oplechovana krabice ? Nebude to stavební buňka co tam zapomely z eurovie, když tam stavěly tu jejich epic rovnou dálnici? :lol::'>:lol::lol::'>:lol::lol::'>:lol::lol::'>

Editováno: , autor: azriel
Vloženo

to je jedno - chachar jako chachar - ostrava,těšín,havířov :)vy to máte stejně blbý na tim severu... buď vás chtěj pobít pšonci na fotbale nebo dodavatelé silnic nebo se tam uchlastáte :D No dám si paňáčka ze zásob co jsem nakoupil u příbrami a jdu na rande naslepo :)

Vloženo

to nebylo moc hezký na naše severomoravský bratry :-)))....je teda fakt že jsem při svych dovolených projel snad celý čechy ale týhle části jsem se zatím vyhybal.tzn.asi to napřezrok budu muset napravit....jen se vyhnu fotbalu a chlast si přivezu asi svuj

Vloženo

brý ránko!

Tak dneska hurá do Běšin na škodováckej sraz, budu tam vegetit celý výkend, nu vegetit jako závodící moc ne, ale už se moc těším.

Jsem zvědav jestli Gábi dovezeme celou domů nebo ji někde rochnem.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...