Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

co se smějeě empíku?? .... s miloušem by byla legrace, ikdyž ted jestli už vystřizlivěl si zas tak jistej nejsem

milouš je už dávno slepej :D

no to asi je... a i trochu v hlavě se to projevilo :-)

Slepej nejni, ale odvařenej dějinama už dávno... momentálně si může potřásat tlapou s Jyřykem Bradavyčňykem...

ale tak zatím to přežil :D

neblbněte, vždyť kandyduje na prezidenta, tak mu projevte trochu úcty :_icon_smich2:

Něco mi unika, ze by poenta?

"odvařenej dějinama"... :kol-31: ... moc hezkej obrat.... :kol-47: :kol-47: ,ale Jirkou není takova sranda.u milouše se bavim stejně jako tenkrat u mirka sládku,to byl stejnej komik

A jeje zase politika.....už se chytám.Sládek se mi líbil v době jak dostal po hube ;)

ale třeba by Milouš dokázal prosadi legální prodej Becherovky :kol-28:

mě se líbí jak pul naroda řve jak nemaj prachy,ale jakmile se zakáže kořala tak děsnej problem......jj se sladkem byla prdel,nazory na hovno ale pobavit uměl.

to souhlasím s obojím :kol-47:

Ahoj nevíte někdo co je to za bílou oplechovanou krabici vedle policie ČR u 4 proudovky směrem na Český Těšín ve Frýdku-Místku? Je to radar nebo váha?

Vyfoť to. Bílá oplechovaná krabice je tak širokej pojem, že se pod to vejde cokoliv až do váhy tisíců tun.

Dobra otazka , tez jsem nad tim premyslel :D

Odeslano z Iphone 4S

Jako kartonova oplechovana krabice ? Nebude to stavební buňka co tam zapomely z eurovie, když tam stavěly tu jejich epic rovnou dálnici? :lol::'>:lol::lol::'>:lol::lol::'>:lol::lol::'>

Upraveno od azriel

To je v Ostrave :D a ta mikrovlnka stoji jak se zacina beton smerem na Tesin :D

Odeslano z Iphone 4S

to je jedno - chachar jako chachar - ostrava,těšín,havířov :)vy to máte stejně blbý na tim severu... buď vás chtěj pobít pšonci na fotbale nebo dodavatelé silnic nebo se tam uchlastáte :D No dám si paňáčka ze zásob co jsem nakoupil u příbrami a jdu na rande naslepo :)

to nebylo moc hezký na naše severomoravský bratry :-)))....je teda fakt že jsem při svych dovolených projel snad celý čechy ale týhle části jsem se zatím vyhybal.tzn.asi to napřezrok budu muset napravit....jen se vyhnu fotbalu a chlast si přivezu asi svuj

No hezky..... oni jsou na to hrdi ze jsou chachari.tady v práci mam chlapy z ovi a to je mazec....tak hlavně Baník pico a srandy kopec.

aha a já myslel že chachar je nadávka...to u nás na kraji sudet takovej slovník nezname

nadavka to neni a i u nas je krasne :D třeba jeseniky nebo beskydy ;)

no jeseniky a beskydy jsem projel, myslel jsem přímo okolí Ostravy

brý ránko!

Tak dneska hurá do Běšin na škodováckej sraz, budu tam vegetit celý výkend, nu vegetit jako závodící moc ne, ale už se moc těším.

Jsem zvědav jestli Gábi dovezeme celou domů nebo ji někde rochnem.

Jak komu.já ještě hodinku a jdu do hajan. A víkend před námi. Doufám ze bude počasí a vytahnu betorku na projizdku.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.