Září 21, 201212 r Taky doufám,že bude pěkný počasí,dnes si pro motorku jedu k našim,kde je v g a budu jí mit doma do neděle u kámoše v g tak doufám,že se pořadně svezu,příští rok musím sehnat nějakou garáž tady u mě doma mám to k našim nějakejch 17km tak to mám komplikovanější.
Září 22, 201212 r Jo, vydařený - tady leje jako před potopou světa. Na srázek až za tejden - do Bolky. Doufám že si to "ten nahoře" pořádně rozmyslí a nepustí nám zase vodu...
Září 22, 201212 r A jak to tam vypadá? Měl jsem jet s kolegou z práce, jenže si zlomil hnátu a samotnýmu se mně jet 200km absolutně nevyplatí. Vloni tam prej bylo přes 200 000 člověků.
Září 22, 201212 r Lidi plno , tedka se sjizdeji same opice z vlady , grog nevedou a maj jen pifko . Tedka hledam stanek s klobaskama Odeslano z Iphone 4S
Září 22, 201212 r Na západě hlásím už bez deště a docela se to vytahuje,teď po O pujdu trochu přemejšlet tak počítám druhá rozhodne jestli se svezu dnes bo zajtra. Jo a pro hladový k O byla směs dvou druhu mas a domácí hranole. Upraveno Září 22, 201212 r od Vlasta
Září 22, 201212 r no já už dva dny koukam doma mlsně po krbovkach jestli už zatopit nebo vydržet :-)...ale moje paní domácí mě jak to tak vypadá umlatí argumentama takže dnes asi první romantika u ohně
Září 22, 201212 r To ja su doma sám a dnes sem poprvé zatopil v krbovkách aby se probudily z letního spánku . Odpo valim k Plzni a někdy v noci z5 tak tak hodim polínko před odjezdem ať tu mam teplo po návratu.
Září 22, 201212 r tak já du taky nato ..... dřevo nanosený - kamínka vyčištění tak je taky prubnu at to prská
Září 22, 201212 r Taky už běží topení,v bytovce je chladno hned. Nakonec se počasí vydařilo tak jsem stravil skoro tři hoďky za řidítkama a najel přes 130kilmetříku cestou necestou jak dokládáj fota,je to číza tak musí něco vydržet a v papírech má cestovní enduro.
Září 23, 201212 r prdele já jel akorát v červnu na dovču na mašině a letos to snad už ani nevytáhnu.když je hezky,tak smrdim v práci
Září 23, 201212 r To my dneska vyrazili jako rodinka letos potřetí "na lup" do lesa a přitáhli jsme zase košík pančáků a křemenáčů - něco je v bramboračce a zbytek už leží na deskách a suší se...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.