Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Taky doufám,že bude pěkný počasí,dnes si pro motorku jedu k našim,kde je v g a budu jí mit doma do neděle u kámoše v g tak doufám,že se pořadně svezu,příští rok musím sehnat nějakou garáž tady u mě doma mám to k našim nějakejch 17km tak to mám komplikovanější.

No to já mam 14 km k našim :rolleyes:

počasí vydařený..jedete někdo na sraz nějaký?Vyškov?

Jo, vydařený - tady leje jako před potopou světa. Na srázek až za tejden - do Bolky. Doufám že si to "ten nahoře" pořádně rozmyslí a nepustí nám zase vodu...

Na dnech nato kosa jak prase

Odeslano z Iphone 4S

A jak to tam vypadá? Měl jsem jet s kolegou z práce, jenže si zlomil hnátu a samotnýmu se mně jet 200km absolutně nevyplatí. Vloni tam prej bylo přes 200 000 člověků.

Lidi plno , tedka se sjizdeji same opice z vlady , grog nevedou a maj jen pifko . Tedka hledam stanek s klobaskama :D

Odeslano z Iphone 4S

to vydařený počasí sem samozřejmě myslela ironicky :) proto sem se ptala na sraz :D

Na západě hlásím už bez deště a docela se to vytahuje,teď po O pujdu trochu přemejšlet tak počítám druhá rozhodne jestli se svezu dnes bo zajtra.

Jo a pro hladový k O byla směs dvou druhu mas a domácí hranole. :kol-27:

Upraveno od Vlasta

no já už dva dny koukam doma mlsně po krbovkach jestli už zatopit nebo vydržet :-)...ale moje paní domácí mě jak to tak vypadá umlatí argumentama takže dnes asi první romantika u ohně

To ja su doma sám a dnes sem poprvé zatopil v krbovkách aby se probudily z letního spánku :kol-48: .

Odpo valim k Plzni a někdy v noci z5 tak tak hodim polínko před odjezdem ať tu mam teplo po návratu.

:kol-56:

tak já du taky nato ..... dřevo nanosený - kamínka vyčištění tak je taky prubnu at to prská

Taky už běží topení,v bytovce je chladno hned.

Nakonec se počasí vydařilo tak jsem stravil skoro tři hoďky za řidítkama a najel přes 130kilmetříku cestou necestou jak dokládáj fota,je to číza tak musí něco vydržet a v papírech má cestovní enduro.

post-86-0-19538700-1348340015_thumb.jpg

post-86-0-01131900-1348340300_thumb.jpg

post-86-0-07550100-1348340624_thumb.jpg

post-86-0-87854800-1348340848_thumb.jpg

post-86-0-49888500-1348340997_thumb.jpg

prdele já jel akorát v červnu na dovču na mašině a letos to snad už ani nevytáhnu.když je hezky,tak smrdim v práci

To my dneska vyrazili jako rodinka letos potřetí "na lup" do lesa a přitáhli jsme zase košík pančáků a křemenáčů - něco je v bramboračce a zbytek už leží na deskách a suší se...

jen koukám jestli tu někdo je..

a koukám,neni...........tak to zas jdu

ale občas je ;) ahoj :)

právě v čas, a nebo ne? :D

ale občas je ;) ahoj :)

že ty se tu vždy objevíš,když tu sem :D že ty mě sleduješ :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.