Květen 19, 200916 r už zase podlejzáš..takhle to na I. místo dlooouho nebude... a čím ...asi sem mimo mísu... ...
Květen 19, 200916 r no tím oslovení mr... jindy by jsi napsal nazdar wůďáku...a teďka? ježíííššš...skoro vždy zdravim nazdar panové to je normalka a navic nepodlejzam tobě...ccc...ale co až vymyslim čim si první flek můžu koupit hned dam vědět.......
Květen 19, 200916 r Autor ježíííššš...skoro vždy zdravim nazdar panové to je normalka a navic nepodlejzam tobě...ccc...ale co až vymyslim čim si první flek můžu koupit hned dam vědět....... No koupi logicky prachama...beru i EUR......nebo litr bechči...
Květen 19, 200916 r No koupi logicky prachama...beru i EUR......nebo litr bechči... ok...začinam šetřit do prasátka...
Květen 19, 200916 r jj reportáž dobra nicmene ten kdo vybíra auto podle tachometru musí bejt asi trochu .......
Květen 19, 200916 r něco mi ušlo...nekoukal jsem..copak... klasicka nova reportaž přišly nato že dost prodávanejch aut má stočíno...no drama jako svině ...jako tenkrat když přišli že se dá nakodovat třetí a další klíč v servisech......
Květen 19, 200916 r aha takže zase NOVA udělala objev roku..... jj asi se dneska nic moc nedělo tak píšou takovyhle senzace...
Květen 19, 200916 r Nojo, ale jak říkal ten mechanik auto 3 roky staré nelítané přes 300 tis a ztáhli to do 100 tis, to je brutál Nedělá náhodou u firmy KUPSKODU
Květen 19, 200916 r Autor Hoši zítra jedu do Práglu...co Vám mám přivést? Mám být hezky....ještě že mám klímu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.