Marek Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 nám?ani ne..proč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Zdar bando, chyběl jsem vám nazdar mr woody..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 už zase podlejzáš..takhle to na I. místo dlooouho nebude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 už zase podlejzáš..takhle to na I. místo dlooouho nebude... a čím ...asi sem mimo mísu... ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 no tím oslovení mr... jindy by jsi napsal nazdar wůďáku...a teďka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 no tím oslovení mr... jindy by jsi napsal nazdar wůďáku...a teďka? ježíííššš...skoro vždy zdravim nazdar panové to je normalka a navic nepodlejzam tobě...ccc...ale co až vymyslim čim si první flek můžu koupit hned dam vědět....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 nám?ani ne..proč Já si od vás taky odpočinul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 ježíííššš...skoro vždy zdravim nazdar panové to je normalka a navic nepodlejzam tobě...ccc...ale co až vymyslim čim si první flek můžu koupit hned dam vědět....... No koupi logicky prachama...beru i EUR......nebo litr bechči... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 No koupi logicky prachama...beru i EUR......nebo litr bechči... ok...začinam šetřit do prasátka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Copak tady řešíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 nebo šetři NA prasátko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Copak tady řešíte? Racovo podlejzání vedoucímu markovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 spíš bych řek samí pikačoviny..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 jako vždy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 no jo co jinýho taky s Vám ařešit , že... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Kde jste ? To už dete spát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 já jsem pořád...boží oko bdí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Nedíval ses na zpávy, jak tam bylo o stáčení tachometru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 jj reportáž dobra nicmene ten kdo vybíra auto podle tachometru musí bejt asi trochu ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 něco mi ušlo...nekoukal jsem..copak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 něco mi ušlo...nekoukal jsem..copak... klasicka nova reportaž přišly nato že dost prodávanejch aut má stočíno...no drama jako svině ...jako tenkrat když přišli že se dá nakodovat třetí a další klíč v servisech...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 aha takže zase NOVA udělala objev roku..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 aha takže zase NOVA udělala objev roku..... jj asi se dneska nic moc nedělo tak píšou takovyhle senzace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Nojo, ale jak říkal ten mechanik auto 3 roky staré nelítané přes 300 tis a ztáhli to do 100 tis, to je brutál Nedělá náhodou u firmy KUPSKODU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Hoši zítra jedu do Práglu...co Vám mám přivést? Mám být hezky....ještě že mám klímu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.