Mr.Kyblik Vloženo 3. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2012 Nic se tu neděje, tak jdu z Fábule vyházet sundaný pneu a plecháče co má přítulkyně na Audinu a kouknu co snima dál, asi je trochu poopravím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 3. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2012 tady se bude něco dít ve tři ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 3. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2012 Pravy bukake :'> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 3. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2012 Chlíváku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 3. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2012 Jo tak to bukake bylo do teď s tabulkama a rotační matice ..normálně mam toho dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 3. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2012 jo hochu jen pracuj :kol-28: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 3. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2012 Co děláš ty? Já mam zrovna veceri:rolleyes: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 3. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2012 denska teda včera jsem měl volno v Reichu byl státní svátek a dneska hurá na opolední Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 4. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2012 Co proboha v Rajchu slavili? Skutečně státní svátek, nebo zase nějakou černoprdelnickou (CDU / CSU = obdoba česko-slovenských KDU / KDH) "událost" ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2012 Nemel tedka nekdy dolfik narozeniny ? Ani bych se nedivil kdyby slavili todle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 4. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2012 Starej čalouník se narodil v dubnu - jestli se nemejlím, narozky slavil pár dní před tím, než si s Evičkou Braunovou řekli "ANO" a pak zobli kyanidu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2012 brý večer tak jak?venku podzim co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 4. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2012 Brý večer no jo je tu podzim,ještě,že jsem tu zahradu posekal včera,dnes jsem se ven díval pouze z okna a zejtra makám. O víkendu jsem vyhnal rodinu k babičce a bude párty jak sviňa. Na paárty budu já,kámoš a malta což je sice rodu ženského,ale natahovat se bude na zdi bytu další fáze rekonstrukce za chodu začíná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2012 Ahoj Tak dopoledne bylo krásně, teď to je děs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2012 hoj kdo tu je v P9 neprší a je jasná obloha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 4. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2012 Tak hu nás ted taky dobrý,ale kolem šestý byl slejvák a větor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2012 teď v P8 stejný jako v P9 Stando Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2012 ČT .. fuči jak prase , v Bratislavě svitilo sluničko a ve Vidni jakbysmet , vic info nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 4. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2012 Bratislavu môžem potvrdiť,krásne počasie..takisto aj Senica Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2012 Tam jsem dneska nebyl , ale co nebylo dneska muže byt zitra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 4. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2012 no vidíš,mohol si nachytať ešte posledný bronz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2012 Bronzu na slovensku je hodne , cim dal na vyhod tim vic a opalovat se nebudu , pak vypadam jak prase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 4. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2012 Ani Nevím jak bylo.jsem teď vylez kobky od papírů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 4. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2012 jozzi to je pravda...a už nielen na východe..tá háveď sa rozmáha ako chrípková epidémia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2012 jen jak to lecit kdyz kalasnikov neni na predpis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.