Říjen 3, 201212 r Nic se tu neděje, tak jdu z Fábule vyházet sundaný pneu a plecháče co má přítulkyně na Audinu a kouknu co snima dál, asi je trochu poopravím.
Říjen 3, 201212 r denska teda včera jsem měl volno v Reichu byl státní svátek a dneska hurá na opolední
Říjen 4, 201212 r Co proboha v Rajchu slavili? Skutečně státní svátek, nebo zase nějakou černoprdelnickou (CDU / CSU = obdoba česko-slovenských KDU / KDH) "událost" ???
Říjen 4, 201212 r Starej čalouník se narodil v dubnu - jestli se nemejlím, narozky slavil pár dní před tím, než si s Evičkou Braunovou řekli "ANO" a pak zobli kyanidu...
Říjen 4, 201212 r Brý večer no jo je tu podzim,ještě,že jsem tu zahradu posekal včera,dnes jsem se ven díval pouze z okna a zejtra makám. O víkendu jsem vyhnal rodinu k babičce a bude párty jak sviňa. Na paárty budu já,kámoš a malta což je sice rodu ženského,ale natahovat se bude na zdi bytu další fáze rekonstrukce za chodu začíná.
Říjen 4, 201212 r ČT .. fuči jak prase , v Bratislavě svitilo sluničko a ve Vidni jakbysmet , vic info nemam
Říjen 4, 201212 r Bronzu na slovensku je hodne , cim dal na vyhod tim vic a opalovat se nebudu , pak vypadam jak prase
Říjen 4, 201212 r jozzi to je pravda...a už nielen na východe..tá háveď sa rozmáha ako chrípková epidémia
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.