Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Rodina kanibalů chytne cikána a fotr ho narazí na rožeň. Mutr kanibalka rozdělá oheň a dají milýho cikána rožnit.

A aby se jim lunch nespálil, než si dojdou do chatrče plácnout, pověří malý kanibalče, aby s rožněm pomalu otáčelo.

Po hodině se rodiče vrací z chatrče k ohni a už zdálky vidí, jak malý kanibalče fofruje klikou u rožně jak větrákem.

Fotr se nasere a přísně se ptá: "Neříkal jsem snad, že se tím rožněm má otáčet POMALU???"

A malej kanibálek zafňuká: "Jenže když jsem s ním točil pomalu, tak mi dole krad z popela brambory...!!!"

Vloženo

Kurňa dneska nebyl cas na nic... ani na to virtualni pívo :blink: no ale zítra to napravím v reálu. Dneska se me doneslo ze bude citigo na cng ....kdyby tak udělaly verzi na e85 to by byla jiná.

Vloženo

Obavam sa, že uvedeny fakt je spiš k plaču než ke chlamani. Kdyby bylo po mym, volilo by sa jedine hlasovacim zařizenim Michaila Fimofejeviča Kašnikova vzor 47 systemem "jeden volič = jedno hlasovaci zařizeni". Volebni komis by jen každymu voličovi přidělila na zakladě předloženi platnych dokladu potvrzujicich volebni věk a bydliště v danym volebnim obvodu sadu 30 ostrych, volne přidělitelnych hlasu. Všecky kandidaty popohnat hezky do řady, voliče s hlasovacima zařizenima před ně - a muže sa hlasovat... A hen by sa ukazalo, kdo je vul a kdo ma byt zvolen. Taku otrlu svyňu svinutu, co by sa odvažila kandidovat ke všeckemu po druhykrat bysem chtěl vidět...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...