Vlasta Vloženo 9. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2012 Trochu pro zlepšení nálady" http://www.novinky.cz/domaci/281022-volte-lidi-o-kterych-vite-ze-treba-sbiraji-psi-hovinka-paroduje-klip-madla-s-issovou.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2012 ja bych jim nakoupil sluzebni tupolevy, v polsku se to osvedcilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 9. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2012 Vždyt je celá naše vláda k smíchu, každej si tam dělá co chce, rejžuje a podporuje korupci. Jediný co umí slíbit a opravdu na 100% dodržet je zvedání daní a snižovat životní styl obyčejnýmu pracujicímu člověku. Jo a zvyšovat dávky líným černým sv....m!!! Je to k pláči nebo k smíchu ať si každej vybere podle sebe . Já bych všechny z parlamentu a senátu poslal makat do fabrik, dal jim obyčejnou výplatu, pak bych jim dal obyčejnou podporu, posadil vedle černýho co si žije jako pán za naše prachy a 2x do roka zvíšil daně. A jestli by jim to nedošlo, jako že nedošlo jaká je realita pro obyčejnýho človeka, tak bych je všechny postavil ke vykopal hromadný a tatatatat . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 10. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2012 Dnes bylo kjásně nešlo odolat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 10. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2012 Kurnik taky bych měl ještě tu svojí strojovnu protáhnout než napadne sníh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 11. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2012 někdo odsud na skodahome srazu bude? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2012 já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 12. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2012 tak že by sme se tam potkali? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2012 teoreticky ano jedu už dnes a chtěl bych i zítra přes den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 12. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2012 tak to já tam budu až zítra ráno,dneska teprve jedu směr Kladno tak se pak přihlaš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2012 pokud tam zítra budu tak jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 12. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2012 no a já na sraz prdím a budu si válet k..le doma :-)))....zahrada hotová,dřevo uklizený.ted jen nějakyho dobrovolníka co mi vymění olej v autě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 12. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2012 Mne čeká pneuservis - bude se přehazovat ze starejch polarissek na Vredesteiny - i když na autí ještě nepůjdou, je to už ale otázka jen týdne - dvou ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 12. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2012 to mě čeká tak za 14dní....přezout svoje a ještě táty auto na zimáky.ale ted o víkendu chci ještě udělat ten olej všechno nakoupený jen se mi moc nechce válet pod autem :-))). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 12. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2012 Ráca až ten olej vyměníš tak se stav u mně taky ho budu o víkendu měnit tak když už budeš zasraté Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 12. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2012 no problem....jo a beru cesták 5kč/km a 500kč na hodinu. :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 12. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2012 Ta to prrrr platit budeš Ty mě za to,že se mužeš k džundovi přiblížit a že si na něj budeš moct v omezené míře šáhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 13. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2012 Chlapi prosim vas pomocte mi, potrebuju neco zjistit o tomto cloveku: Radek Eiselt Zrejme na tomto foru prodaval rozkradene veci, davejte si na nej pozor. Je v reseni PCR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 13. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2012 Ta to prrrr platit budeš Ty mě za to,že se mužeš k džundovi přiblížit a že si na něj budeš moct v omezené míře šáhnout. tak dobrá ....vemu si vercajk(5kg kladivo,kombinačky a izolačku) a hurá na to ...muj ferda už se projel s novym olejem od shellu tak si zas pobrukuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2012 Chlapi prosim vas pomocte mi, potrebuju neco zjistit o tomto cloveku: Radek Eiselt Zrejme na tomto foru prodaval rozkradene veci, davejte si na nej pozor. Je v reseni PCR jak ho mam proklepnout ? teda v jakem smyslu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 14. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2012 Od PCR mi prisel dopis na podani vysvetleni - nekdy jsem snad mel neco od nej koupit v bazaru nejspis tohoto fora - takovych mohlo byt vice, pokud ma nekdo podobny problem, rad bych vedel neco vic, aspon nick, co nabizel atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2012 teoreticky bych mohl čekat taky něco ,ja už kupoval věci , tady, bazoš a sbazar, a jak jsem se kouknul je z Vraže , a mam dojem že jsem odtamtud něco někdy bral ... no každopadně už jsem psal strejdovi , takže zitra budu o něco hytřejši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 14. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2012 Obchod mel podle vseho v Ceske lipe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 14. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2012 (editace) pokud tam zítra budu tak jo ale že jsme pokecali viď :specool: jinak jukni na svůj fb ,máš tam ode mě dvě fotečky Editováno: 14. Říjen 2012, autor: cerrtinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 14. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2012 (editace) http://www.youtube.com/redbull krásnej skok Obchod mel podle vseho v Ceske lipe Tam je to samá pakáž .. nový bor a okolí Editováno: 14. Říjen 2012, autor: azriel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.