Říjen 9, 201212 r Trochu pro zlepšení nálady" http://www.novinky.cz/domaci/281022-volte-lidi-o-kterych-vite-ze-treba-sbiraji-psi-hovinka-paroduje-klip-madla-s-issovou.html
Říjen 9, 201212 r Vždyt je celá naše vláda k smíchu, každej si tam dělá co chce, rejžuje a podporuje korupci. Jediný co umí slíbit a opravdu na 100% dodržet je zvedání daní a snižovat životní styl obyčejnýmu pracujicímu člověku. Jo a zvyšovat dávky líným černým sv....m!!! Je to k pláči nebo k smíchu ať si každej vybere podle sebe . Já bych všechny z parlamentu a senátu poslal makat do fabrik, dal jim obyčejnou výplatu, pak bych jim dal obyčejnou podporu, posadil vedle černýho co si žije jako pán za naše prachy a 2x do roka zvíšil daně. A jestli by jim to nedošlo, jako že nedošlo jaká je realita pro obyčejnýho človeka, tak bych je všechny postavil ke vykopal hromadný a tatatatat .
Říjen 12, 201212 r tak to já tam budu až zítra ráno,dneska teprve jedu směr Kladno tak se pak přihlaš
Říjen 12, 201212 r no a já na sraz prdím a budu si válet k..le doma :-)))....zahrada hotová,dřevo uklizený.ted jen nějakyho dobrovolníka co mi vymění olej v autě.
Říjen 12, 201212 r Mne čeká pneuservis - bude se přehazovat ze starejch polarissek na Vredesteiny - i když na autí ještě nepůjdou, je to už ale otázka jen týdne - dvou ...
Říjen 12, 201212 r to mě čeká tak za 14dní....přezout svoje a ještě táty auto na zimáky.ale ted o víkendu chci ještě udělat ten olej všechno nakoupený jen se mi moc nechce válet pod autem :-))).
Říjen 12, 201212 r Ráca až ten olej vyměníš tak se stav u mně taky ho budu o víkendu měnit tak když už budeš zasraté
Říjen 12, 201212 r Ta to prrrr platit budeš Ty mě za to,že se mužeš k džundovi přiblížit a že si na něj budeš moct v omezené míře šáhnout.
Říjen 13, 201212 r Chlapi prosim vas pomocte mi, potrebuju neco zjistit o tomto cloveku: Radek Eiselt Zrejme na tomto foru prodaval rozkradene veci, davejte si na nej pozor. Je v reseni PCR
Říjen 13, 201212 r Ta to prrrr platit budeš Ty mě za to,že se mužeš k džundovi přiblížit a že si na něj budeš moct v omezené míře šáhnout. tak dobrá ....vemu si vercajk(5kg kladivo,kombinačky a izolačku) a hurá na to ...muj ferda už se projel s novym olejem od shellu tak si zas pobrukuje.
Říjen 14, 201212 r Chlapi prosim vas pomocte mi, potrebuju neco zjistit o tomto cloveku: Radek Eiselt Zrejme na tomto foru prodaval rozkradene veci, davejte si na nej pozor. Je v reseni PCR jak ho mam proklepnout ? teda v jakem smyslu ?
Říjen 14, 201212 r Od PCR mi prisel dopis na podani vysvetleni - nekdy jsem snad mel neco od nej koupit v bazaru nejspis tohoto fora - takovych mohlo byt vice, pokud ma nekdo podobny problem, rad bych vedel neco vic, aspon nick, co nabizel atd.
Říjen 14, 201212 r teoreticky bych mohl čekat taky něco ,ja už kupoval věci , tady, bazoš a sbazar, a jak jsem se kouknul je z Vraže , a mam dojem že jsem odtamtud něco někdy bral ... no každopadně už jsem psal strejdovi , takže zitra budu o něco hytřejši
Říjen 14, 201212 r pokud tam zítra budu tak jo ale že jsme pokecali viď :specool: jinak jukni na svůj fb ,máš tam ode mě dvě fotečky Upraveno Říjen 14, 201212 r od cerrtinka
Říjen 14, 201212 r http://www.youtube.com/redbull krásnej skok Obchod mel podle vseho v Ceske lipe Tam je to samá pakáž .. nový bor a okolí Upraveno Říjen 14, 201212 r od azriel
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.