azriel Vloženo 16. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2012 jo ale nesmís si dát lomcovaka litr 1:1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2012 náhodou redbull s vodkou je v cajku chlastej čerti pivo a nevymejšlej nějaky michaný nesmysly. :-))) dneska kamkoliv přijdou chlastaj nějaky duhový patoky čumí z toho brčko smrdí to jak oposun a pak když jdou domu tak počitaj kdo má kolik brček....strašny co je ten dorost zač:-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 16. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2012 brý ráno vašnosto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2012 good morning..... jsem se těšil jak se budu do večera povalovat,ale už mam na sobě monterky a prej mam něco doma udělat.... :-) že sem radši nezustal v rachotě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 16. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2012 gratuluju .. já ještě 2x noční a pak domácí úbor.Doufám že si paní pro mě taky něco nevymyslí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2012 no ty woe .... jen jsem to dopsal, tak telefon od šefa a zejtra mě nejspíš čeka přesčas :-)... to je vesela zpráva .... jdu na ten dvorek at tu řepu konečně do toho sklepa odvozim zatim zdarec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 16. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2012 jo ale nesmís si dát lomcovaka litr 1:1 no to ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 16. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2012 chlastej čerti pivo a nevymejšlej nějaky michaný nesmysly. :-))) dneska kamkoliv přijdou chlastaj nějaky duhový patoky čumí z toho brčko smrdí to jak oposun a pak když jdou domu tak počitaj kdo má kolik brček....strašny co je ten dorost zač:-)))) :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 16. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2012 tak až se tu objeví ty noční pracanti tak vám přeju hezkou směnu pánové..já jdu do hajan ¨ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 16. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2012 Vem me sebou..já dneska musím dřít v lince kurňa. No zítra me bude bolet rameno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 16. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2012 Jo jo do hajan až ráno taky tu budu prudit celou noc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 16. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2012 No ale ještě 4 hodky a hurá domu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 16. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2012 tak uzivejte, uzivejte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 16. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2012 brý večír Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 16. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2012 Cest práci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 16. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2012 Koukám,že nás pár ponocuje,já to mám až do 7h takže ještě necelejch 6hodinek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 16. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2012 já už mám po odpolední, ale z práce jezdím domů mezi 00:30 - 01:00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 16. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2012 padim na kute rano skola tak cuz a zdar a silu pracujicim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 díky za nás pracující Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 Jste hodka a pul no já se snad Pose Ru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 Klid Ty jdes spat , ja pracovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 No konečně.už valím dom.dneska budu nevrlej.bolí me cely člověk.nejsem zvyklej dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 covece ze na to ale nevypadas ...... ses takovej velkej chcipacek vid ? a jeste k tomu z kolina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 Vem me sebou. jako sebou do hajan jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 tak uzivejte, uzivejte ty si taky nespavec koukám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.