Říjen 16, 201212 r náhodou redbull s vodkou je v cajku chlastej čerti pivo a nevymejšlej nějaky michaný nesmysly. :-))) dneska kamkoliv přijdou chlastaj nějaky duhový patoky čumí z toho brčko smrdí to jak oposun a pak když jdou domu tak počitaj kdo má kolik brček....strašny co je ten dorost zač:-))))
Říjen 16, 201212 r good morning..... jsem se těšil jak se budu do večera povalovat,ale už mam na sobě monterky a prej mam něco doma udělat.... :-) že sem radši nezustal v rachotě
Říjen 16, 201212 r gratuluju .. já ještě 2x noční a pak domácí úbor.Doufám že si paní pro mě taky něco nevymyslí
Říjen 16, 201212 r no ty woe .... jen jsem to dopsal, tak telefon od šefa a zejtra mě nejspíš čeka přesčas :-)... to je vesela zpráva .... jdu na ten dvorek at tu řepu konečně do toho sklepa odvozim zatim zdarec
Říjen 16, 201212 r chlastej čerti pivo a nevymejšlej nějaky michaný nesmysly. :-))) dneska kamkoliv přijdou chlastaj nějaky duhový patoky čumí z toho brčko smrdí to jak oposun a pak když jdou domu tak počitaj kdo má kolik brček....strašny co je ten dorost zač:-)))) :smich: :smich:
Říjen 16, 201212 r tak až se tu objeví ty noční pracanti tak vám přeju hezkou směnu pánové..já jdu do hajan ¨
Říjen 17, 201212 r No konečně.už valím dom.dneska budu nevrlej.bolí me cely člověk.nejsem zvyklej dělat.
Říjen 17, 201212 r covece ze na to ale nevypadas ...... ses takovej velkej chcipacek vid ? a jeste k tomu z kolina
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.