Woody Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Nějakou sošku z Orloje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Nojo, ale jak říkal ten mechanik auto 3 roky staré nelítané přes 300 tis a ztáhli to do 100 tis, to je brutál Nedělá náhodou u firmy KUPSKODU nebo se tam vyučil ......jako stáhnout to o tolik je na předržku..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Hoši zítra jedu do Práglu...co Vám mám přivést? Mám být hezky....ještě že mám klímu a jeee to abych si večer pustil zprávy .. abych tě vyděl taky v telce :-)))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Nějakou sošku z Orloje celou ne...kousek Ti odlomín... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 a jeee to abych si večer pustil zprávy .. abych tě vyděl taky v telce :-)))))) Neboj..jedu jen s malou na kontrolu k doktorce do MOTOLA...a pak asi s ní na letiště na éra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 aha...tak to je jina...myslel jsem že si jedeš došlapnout na tu pržskou pa..ž hmmm eehhh spoluobčany :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Dobrý večer!' Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Anebo bys mi mohl dovés 6-ti válec, pry se tam někde válí na cestě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 (editace) Editováno: 19. Květen 2009, autor: Woody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Dobrý večer!' dobrý večer.... Anebo bys mi mohl dovés 6-ti válec, pry se tam někde válí na cestě jooo tak to taky moc hezky vypadalo...takhle ho vyložit to musí bejt kumšt ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Dobrý večer!' no konečně jsi tu zlatíčko.... slunce mého života...už to tu bude zase o mrňosek veselejší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Dobrý večer!' Bry večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 no konečně jsi tu zlatíčko.... slunce mého života...už to tu bude zase o mrňosek veselejší ale já sem tady už pěkně dlouho??....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Anebo bys mi mohl dovés 6-ti válec, pry se tam někde válí na cestě mrknu po něm...ale asu bude pryč...roomové ho již zcela jistě odtáhli na burzu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 ale já sem tady už pěkně dlouho??....... pořád si II. a možná půjdeš ještě níž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Na burzu do šrotu! Vždyt je to hliník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 a nebo to vrznou do žigula Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Woody a Marku: zdravím Vás kluci osobně.Byl jsem si zahrát s dětičkama pozemní hokej a musim říct že mám fyzičku uplně na ho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 pořád si II. a možná půjdeš ještě níž Sím, sím mužu byt místo něj potom II ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Woody a Marku: zdravím Vás kluci osobně.Byl jsem si zahrát s dětičkama pozemní hokej a musim říct že mám fyzičku uplně na ho... Tak to jsme dva a já mam navíc pupek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Sím, sím mužu byt místo něj potom II ? neboj jak to tak sleduju tak se divim že tam ještě sem.... .. nebude to dlouho trvat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Sím, sím mužu byt místo něj potom II ? je tvoje..vydrž minutku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Taky mám pupek a sere mě to.Jdu si dát jednu Plzen plnotučnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Woody a Marku: zdravím Vás kluci osobně.Byl jsem si zahrát s dětičkama pozemní hokej a musim říct že mám fyzičku uplně na ho... a to chceš hrát fotbálek ...buď v klidu já umřu hned po rozehrávce v první minutě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.