Květen 19, 200916 r Autor Nojo, ale jak říkal ten mechanik auto 3 roky staré nelítané přes 300 tis a ztáhli to do 100 tis, to je brutál Nedělá náhodou u firmy KUPSKODU nebo se tam vyučil ......jako stáhnout to o tolik je na předržku.....
Květen 19, 200916 r Hoši zítra jedu do Práglu...co Vám mám přivést? Mám být hezky....ještě že mám klímu a jeee to abych si večer pustil zprávy .. abych tě vyděl taky v telce :-))))))
Květen 19, 200916 r Autor a jeee to abych si večer pustil zprávy .. abych tě vyděl taky v telce :-)))))) Neboj..jedu jen s malou na kontrolu k doktorce do MOTOLA...a pak asi s ní na letiště na éra
Květen 19, 200916 r aha...tak to je jina...myslel jsem že si jedeš došlapnout na tu pržskou pa..ž hmmm eehhh spoluobčany :-))))
Květen 19, 200916 r Dobrý večer!' dobrý večer.... Anebo bys mi mohl dovés 6-ti válec, pry se tam někde válí na cestě jooo tak to taky moc hezky vypadalo...takhle ho vyložit to musí bejt kumšt ......
Květen 19, 200916 r Autor Dobrý večer!' no konečně jsi tu zlatíčko.... slunce mého života...už to tu bude zase o mrňosek veselejší
Květen 19, 200916 r no konečně jsi tu zlatíčko.... slunce mého života...už to tu bude zase o mrňosek veselejší ale já sem tady už pěkně dlouho??.......
Květen 19, 200916 r Autor Anebo bys mi mohl dovés 6-ti válec, pry se tam někde válí na cestě mrknu po něm...ale asu bude pryč...roomové ho již zcela jistě odtáhli na burzu
Květen 19, 200916 r Autor ale já sem tady už pěkně dlouho??....... pořád si II. a možná půjdeš ještě níž
Květen 19, 200916 r Woody a Marku: zdravím Vás kluci osobně.Byl jsem si zahrát s dětičkama pozemní hokej a musim říct že mám fyzičku uplně na ho...
Květen 19, 200916 r Woody a Marku: zdravím Vás kluci osobně.Byl jsem si zahrát s dětičkama pozemní hokej a musim říct že mám fyzičku uplně na ho... Tak to jsme dva a já mam navíc pupek
Květen 19, 200916 r Sím, sím mužu byt místo něj potom II ? neboj jak to tak sleduju tak se divim že tam ještě sem.... .. nebude to dlouho trvat
Květen 19, 200916 r Autor Woody a Marku: zdravím Vás kluci osobně.Byl jsem si zahrát s dětičkama pozemní hokej a musim říct že mám fyzičku uplně na ho... a to chceš hrát fotbálek ...buď v klidu já umřu hned po rozehrávce v první minutě
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.