Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Nojo, ale jak říkal ten mechanik auto 3 roky staré nelítané přes 300 tis a ztáhli to do 100 tis, to je brutál :aggressive:

Nedělá náhodou u firmy KUPSKODU :smich:

nebo se tam vyučil :smich: ......jako stáhnout to o tolik je na předržku..... :aggressive::aggressive:

Vloženo
Hoši zítra jedu do Práglu...co Vám mám přivést? Mám být hezky....ještě že mám klímu :)

a jeee to abych si večer pustil zprávy .. abych tě vyděl taky v telce :-))))))

Vloženo
a jeee to abych si večer pustil zprávy .. abych tě vyděl taky v telce :-))))))

Neboj..jedu jen s malou na kontrolu k doktorce do MOTOLA...a pak asi s ní na letiště na éra :smich:

Vloženo
Dobrý večer!'

dobrý večer.... :palec2:

Anebo bys mi mohl dovés 6-ti válec, pry se tam někde válí na cestě :smich:

jooo tak to taky moc hezky vypadalo...takhle ho vyložit to musí bejt kumšt ...... :smich::smich:

Vloženo
Woody a Marku: zdravím Vás kluci osobně.Byl jsem si zahrát s dětičkama pozemní hokej a musim říct že mám fyzičku uplně na ho...

Tak to jsme dva :kuk: a já mam navíc pupek lol

Vloženo
Woody a Marku: zdravím Vás kluci osobně.Byl jsem si zahrát s dětičkama pozemní hokej a musim říct že mám fyzičku uplně na ho...

a to chceš hrát fotbálek :help: ...buď v klidu já umřu hned po rozehrávce v první minutě :smich::smich:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...