Říjen 20, 201212 r Nu taková ani býlá ani žlutá jezdila v německu jako záchranářský auto co vozí doktory k bouračkám apod.
Říjen 20, 201212 r no to je vona :-) takova by se mi taky líbila :-))....já už mam hotovo ted se jen donutit do vany a vyvonět se na večerní restauraci
Říjen 20, 201212 r Nazdaj bando dnes jsem sice v práci,ale včera jsem si užíval trochu toho posledního sluníčka. Upraveno Říjen 20, 201212 r od Vlasta
Říjen 20, 201212 r zdarec vlasto ... hezjy fotky,já snad překonam obavy z jedny stopy a nějaky prdítko snad taky pořídím.jinak přeju klidnou noční bez vyjezdu
Říjen 20, 201212 r Kurňa neserte mě, chlopi! Svrběj mě z vás ruce, hned bych na nějakou mašinu nased a hurá... Co já se na motorce najezdil a kvůli bouračce před 17 lety, při který jsem se fest zmastil jsem všecko poprodával. Měl jsem "jednadvacítku" fichtla, po dědovi kejvačku 250 se sajdou a sólo 175 čízu, černou Sportku na 19" kolech...
Říjen 20, 201212 r A hlavní řečnici máme už několik hodin přihákovanou na chat :D prý několik hodin,,plácni si jednu
Říjen 20, 201212 r to bude tim že většina je vyčerpaná z testovacích jízd no taky si chci rapida vyzkoušet, ale počkám až opadne ten první nápor
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.