cerrtinka Vloženo 20. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 jak vykukujou.. co je to za barvu na té audi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 20. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 Nu taková ani býlá ani žlutá jezdila v německu jako záchranářský auto co vozí doktory k bouračkám apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 20. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 jdu opět řezat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 dej sem pak fotku,to mě zajímá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 no to je vona :-) takova by se mi taky líbila :-))....já už mam hotovo ted se jen donutit do vany a vyvonět se na večerní restauraci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 20. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 (editace) Nazdaj bando dnes jsem sice v práci,ale včera jsem si užíval trochu toho posledního sluníčka. Editováno: 20. Říjen 2012, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 zdarec vlasto ... hezjy fotky,já snad překonam obavy z jedny stopy a nějaky prdítko snad taky pořídím.jinak přeju klidnou noční bez vyjezdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 20. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 Kurňa neserte mě, chlopi! Svrběj mě z vás ruce, hned bych na nějakou mašinu nased a hurá... Co já se na motorce najezdil a kvůli bouračce před 17 lety, při který jsem se fest zmastil jsem všecko poprodával. Měl jsem "jednadvacítku" fichtla, po dědovi kejvačku 250 se sajdou a sólo 175 čízu, černou Sportku na 19" kolech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 Dnes večer tu je mrtvo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 To vis Starej Fotr na nove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 vždycky to tu večer žije a dnes nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 20. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 to bude tim že většina je vyčerpaná z testovacích jízd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 Ja doprezouval , vsecky moje autiska jsou na zimnih Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 20. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 A hlavní řečnici máme už několik hodin přihákovanou na chat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 Dnes večer tu je mrtvo? není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 A hlavní řečnici máme už několik hodin přihákovanou na chat :D prý několik hodin,,plácni si jednu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 20. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 a jak dlouho už na tom chatu jseš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 chvilku ale ty si mě tam nevšímáš tak se ti to zdá jako věčnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 20. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 brý večír Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 kyblajz..tu fotku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 no Žanet, taková drzost, si někde chatuješ a tady na to prdíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 20. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 tady je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 to bude tim že většina je vyčerpaná z testovacích jízd no taky si chci rapida vyzkoušet, ale počkám až opadne ten první nápor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 no Žanet, taková drzost, si někde chatuješ a tady na to prdíš na tebe ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 20. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 jo ta je zrovna špatná, protože je zaprášená od broušení kytu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.