Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor
Taky mám pupek a sere mě to.Jdu si dát jednu Plzen plnotučnou.

já mám plnotučnej gambáček v plechu :palec2:

Taky mám pupek a sere mě to.Jdu si dát jednu Plzen plnotučnou.

Já si dal pro změnu dietní škvarky, co usmažila moje žena, byly ještě teplé kol5

já mám plnotučnej gambáček v plechu :palec2:

Jápiju jen nealko, že jsem se radši nerozved :wallbash::smich:

• Autor

woody spokojenost? Raco snaž se ať si místo na slunci vybojuješ zpět :)

je tvoje..vydrž minutku :palec2:

uf ... už sem si myslel že mě dneska nechate na pokoji  :smich: ... to sem ale blazínek... :smich:

• Autor
Jápiju jen nealko, že jsem se radši nerozved :wallbash::smich:

a máme tu další zagorku..... ;)

Kluci: kde je Kibi neboli Jenda? Chodi sem ještě? Od SH jsem ho tady snad nezahlidl! :help:

ztracím motivaci....a nechce se mi to ani vyslovit, snad ,asi ,ani, nechci abych tam byl vůbec uvedenej když vidim jaká ste pakáž....... :smich:

• Autor
Kluci: kde je Kibi neboli Jenda? Chodi sem ještě? Od SH jsem ho tady snad nezahlidl! :help:

Má hodně šichet...POMÁHÁ A CHRÁNÍ....on se objeví včas neboj...jako colombo :smich:

Ještě trochu píle a v PÁTEK budu I :palec2:

• Autor

a jí Ti nestačím...macíku? :smich:

• Autor
Ještě trochu píle a v PÁTEK budu I :palec2:

uvidíme jak to bude v pátek...strejdo..../ známky máš ? :smich::smich::smich:

Mám, ale vypalovačka je stále mimo provoz, tak to uděláme jak minule, ju ?

A jedna kontrolní otázka, co momentálně dělají vaše protějšky? Moje čumí na doktory a tak to žere, že je klíííd lol

• Autor

moje zdravotní sestra kouká též na ordinaci

a moje ještě pracuje

To je správné vymyvání mozku, tam už v byli všichni na operaci a spal tam každy s každym :palec2:

• Autor

tak to máš raco super..ještě umeješ nádobí, vysaješ, uvaříš véču a pak pro herečku ještě dojedeš a budeš usínat jako naše malá....

• Autor
To je správné vymyvání mozku, tam už v byli všichni na operaci a spal tam každy s každym :palec2:

tak seriál kde nešuká :prc: kámen cihlu a brácha ségru stojí za prd :smich:

Upraveno od Marek

a moje ještě pracuje

A co máš na večeři, když není doma

Marku: moc děkuju kamaráde za dobré reference.NIKDY TĚ NEZKLAMU.

tak to máš raco super..ještě umeješ nádobí, vysaješ, uvaříš véču a pak pro herečku ještě dojedeš a budeš usínat jako naše malá....

to si se trochu splet tady to funguje trochu jinak než u tebe...ja ted odpočívam po šichtě herečka dorazí sama až přijede dá mi napapat pak umeje nadobí a večer když se mi bude chtít tak si zaskotačíme...jinak ordinace u nás neběží naštěstí herečku ani mě tyhle kokotiny neberou a hrdě hlasím že sem neviděl jedinej díl...radši ted sleduju valečnej dokument na jedničce... :palec2:

A co máš na večeři, když není doma

to se dozvim tak za 3/4 hodiny... :smich::palec2::palec2:

to si se trochu splet tady to funguje trochu jinak než u tebe...ja ted odpočívam po šichtě herečka dorazí sama až přijede dá mi napapat pak umeje nadobí a večer když se mi bude chtít tak si zaskotačíme...jinak ordinace u nás neběží naštěstí herečku ani mě tyhle kokotiny neberou a hrdě hlasím že sem neviděl jedinej díl...radši ted sleduju valečnej dokument na jedničce... :palec2:

A víš, že po 18,00 by se nemělo jíst? A ty chceš po jidle skotačit? :prc: ¨Skočí na tebe a veča je venku kol9:smich:

• Autor

jo entrprajs je super..nahrávám si to

A víš, že po 18,00 by se nemělo jíst? A ty chceš po jidle skotačit? :prc: ¨Skočí na tebe a veča je venku kol9:smich:

no když dělaš na směny ranni-noční tak nějakej rytmus stravování neřešíš to prostě nejde dodržovat

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.