Marek Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Taky mám pupek a sere mě to.Jdu si dát jednu Plzen plnotučnou. já mám plnotučnej gambáček v plechu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Taky mám pupek a sere mě to.Jdu si dát jednu Plzen plnotučnou. Já si dal pro změnu dietní škvarky, co usmažila moje žena, byly ještě teplé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 já mám plnotučnej gambáček v plechu Jápiju jen nealko, že jsem se radši nerozved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 woody spokojenost? Raco snaž se ať si místo na slunci vybojuješ zpět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 je tvoje..vydrž minutku uf ... už sem si myslel že mě dneska nechate na pokoji ... to sem ale blazínek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Jápiju jen nealko, že jsem se radši nerozved a máme tu další zagorku..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Kluci: kde je Kibi neboli Jenda? Chodi sem ještě? Od SH jsem ho tady snad nezahlidl! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 woody spokojenost? Raco snaž se ať si místo na slunci vybojuješ zpět ztracím motivaci....a nechce se mi to ani vyslovit, snad ,asi ,ani, nechci abych tam byl vůbec uvedenej když vidim jaká ste pakáž....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Kluci: kde je Kibi neboli Jenda? Chodi sem ještě? Od SH jsem ho tady snad nezahlidl! Má hodně šichet...POMÁHÁ A CHRÁNÍ....on se objeví včas neboj...jako colombo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 woody spokojenost? Raco snaž se ať si místo na slunci vybojuješ zpět Ještě trochu píle a v PÁTEK budu I Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Kluci: kde je Kibi neboli Jenda? Chodi sem ještě? Od SH jsem ho tady snad nezahlidl! a jí Ti nestačím...macíku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Ještě trochu píle a v PÁTEK budu I uvidíme jak to bude v pátek...strejdo..../ známky máš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Mám, ale vypalovačka je stále mimo provoz, tak to uděláme jak minule, ju ? A jedna kontrolní otázka, co momentálně dělají vaše protějšky? Moje čumí na doktory a tak to žere, že je klíííd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 moje zdravotní sestra kouká též na ordinaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 a moje ještě pracuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 To je správné vymyvání mozku, tam už v byli všichni na operaci a spal tam každy s každym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 tak to máš raco super..ještě umeješ nádobí, vysaješ, uvaříš véču a pak pro herečku ještě dojedeš a budeš usínat jako naše malá.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 (editace) To je správné vymyvání mozku, tam už v byli všichni na operaci a spal tam každy s každym tak seriál kde nešuká kámen cihlu a brácha ségru stojí za prd Editováno: 19. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 a moje ještě pracuje A co máš na večeři, když není doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Marku: moc děkuju kamaráde za dobré reference.NIKDY TĚ NEZKLAMU. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 tak to máš raco super..ještě umeješ nádobí, vysaješ, uvaříš véču a pak pro herečku ještě dojedeš a budeš usínat jako naše malá.... to si se trochu splet tady to funguje trochu jinak než u tebe...ja ted odpočívam po šichtě herečka dorazí sama až přijede dá mi napapat pak umeje nadobí a večer když se mi bude chtít tak si zaskotačíme...jinak ordinace u nás neběží naštěstí herečku ani mě tyhle kokotiny neberou a hrdě hlasím že sem neviděl jedinej díl...radši ted sleduju valečnej dokument na jedničce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 A co máš na večeři, když není doma to se dozvim tak za 3/4 hodiny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 to si se trochu splet tady to funguje trochu jinak než u tebe...ja ted odpočívam po šichtě herečka dorazí sama až přijede dá mi napapat pak umeje nadobí a večer když se mi bude chtít tak si zaskotačíme...jinak ordinace u nás neběží naštěstí herečku ani mě tyhle kokotiny neberou a hrdě hlasím že sem neviděl jedinej díl...radši ted sleduju valečnej dokument na jedničce... A víš, že po 18,00 by se nemělo jíst? A ty chceš po jidle skotačit? ¨Skočí na tebe a veča je venku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 to si se trochu splet tady to funguje trochu jinak než u tebe...ja ted odpočívam po šichtě herečka dorazí sama až přijede dá mi napapat pak umeje nadobí a večer když se mi bude chtít tak si zaskotačíme...jinak ordinace u nás neběží naštěstí herečku ani mě tyhle kokotiny neberou a hrdě hlasím že sem neviděl jedinej díl...radši ted sleduju valečnej dokument na jedničce... jo entrprajs je super..nahrávám si to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 A víš, že po 18,00 by se nemělo jíst? A ty chceš po jidle skotačit? ¨Skočí na tebe a veča je venku no když dělaš na směny ranni-noční tak nějakej rytmus stravování neřešíš to prostě nejde dodržovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.