Říjen 30, 201212 r Bré ráno všem, dneska cesty v Ostravě stojí fakt za to, všude kolony a hromadné havárky, zážitek :-)
Říjen 30, 201212 r Jel jsem po dálnici z Frýdku, chtěl jsem sjet na Rudnou o Hornbachu, ale tam to policajti nepouštěli vůbec, tak jsem jel pořád dále do centra na ten nový velký kruháč směr centrum a pak na Muglinovské na mostě bylo dalších cca 5aut různě poházených po cestě :-) Normálně mi to do práce trvá cca 40minut, dneska jsem jel hodinu a půl :-) Sjezd z toho kruháče na centrum byl taky docela krutě namrzlý, tam se otočil kamion o 180° a zůstal viset :-)
Říjen 30, 201212 r Takový rekord ti klidně přenechám :-D Doufám, že dneska nebudu muset nikam jet služebně, služebáky mají ještě pořád letní gumy :-)
Říjen 30, 201212 r Na svojem mám taky zimní, ale na tom náledí ti ani ty zimní nepomůžou, párkrát jsem měl sevřené půlky :-D
Říjen 30, 201212 r Já vykouknu z okna ven a vidím krásné letní počasí... Jen mi ten dojem kazí lidi v zimních bundách :kol-28: :kol-28:
Říjen 30, 201212 r tak si vyber, bud si ovce nebo komouš ... nebo ultra pravice(to jsme vlastně všichni,ale jen soukromě). Já se hrdě hlásim v Peakče
Říjen 30, 201212 r V elektrice, Velkej Kluku - jinde nebude. Říká se tomu ŠTUDENT alias STUDEŇÁK = nedokonalej kontakt v silovým přívodu elektriky. Vem to od baterky, hezky od jejího plusovýho vývodu přes ty páskový pojistky na jejím deklu, po kabelech k alťasu a k servu a to samý ke kostře - od baterky, od altíku i od serva. Všecky svorky a šroubový spoje oddělat, očistit povrchy kabelových ok i svorek oškrábáním nebo jemným smirkem, namáznout vazelínou proti další oxidaci, založit novou pérovou nebo vějířovou podložku pod matičku a znovu dobře dotáhnout... mistře fora děkuji za radu
Říjen 30, 201212 r Standisi, kdybys HLEDAL, tak přesně to samý, možná jen trošku jinýma slovama jsem tady na fóru napsal už minimálně 5x. Je to pořád to samý...
Říjen 31, 201212 r Ekkare, věřím tomu, že už jsi to tu několikrát psal, ale poslední dobou sem zaskakuji jen po očku a po dlouhé době a nemám moc času hledat, proto jsem věděl, že tady mi někdo odpoví daleko rychleji, než bych něco podobnýho našel :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.