Romariooo Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Marku: ale já se na Tebe fakt těším.Někdy mám pocit že Tě znám sto let! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 (editace) To zase bude zagorka žárlit no musíme pořádně zapařit...jak trenky na fotbálku tak i potom Editováno: 19. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Tak já se loučím, ordinace skončila, tak hurá do hajan , ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 pa woody.....a žádnej sex..vysiluje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 To zase bude zagorka žárlit no musíme pořádně zapařit...jak trenky na fotbálku tak i potom zase si mě prokouk... ... někdy si řikam že sedíš vedle v pokoji a koukáš jak se tvářim.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Tak já se loučím, ordinace skončila, tak hurá do hajan , ahoj ahoj..a dobrej ... sakriš dobrou noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Zagorka je kdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 správnej vedoucí ví o všem a info mi dává kdo? na přeci KIBI... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Zagorka je kdo? Raca furt dělá ofuky a je to žárlivka no prostě zagorka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Raca furt dělá ofuky a je to žárlivka no prostě zagorka .... s tim nemohu souhlasit...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 já můžu vše jsem zatím..zatím vedoucí..tak klídek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 žádnej klidek..tohle ranilo mé city ...fnuki fnuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 (editace) . pro marka opět edit nevim proč mě to tam skáče 2x Editováno: 19. Květen 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 prd blbne..honíš příspěvky...chceš se mi vyrovnat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 jdu mejt tělo......kdepak je Roman..nějak nás/ mě zanedbává Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 prd blbne..honíš příspěvky...chceš se mi vyrovnat tobě já se přeci nikdy nevyrovnam.... ....to už sem zjistil....sou věci na který skutečně nemam.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Neprdim na Vás.Jen to tady nestihám kucí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 tobě já se přeci nikdy nevyrovnam.... ....to už sem zjistil....sou věci na který skutečně nemam.. Jako bych četl mezi řádky......něco zlého.... a já tě tak a jsem umytej voňavej...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Neprdim na Vás.Jen to tady nestihám kucí! Tak se musíš víc snažit......tady nejsi v práci..ale mezi svejma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Jako bych četl mezi řádky......něco zlého.... a já tě tak a jsem umytej voňavej...... a sakra nevim jestli se smat nebo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 tady v hospodě ? no přeci smááááááááááát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Poslouchám krásny pisničky a relaxuju! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 a pití? a co je mjúzik? prdelko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 a sakra hoši ..tak ja vás tu necham společně relaxovat a letim se věnovat drahe polovičce tak čus zejtra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Cola light Marečku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.