jozzi Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 ja se občas projedu ,ale moje o tom nechce ani slyšet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 Takhle na sněhu bych se s těma silničníma gumama ani nerozjel ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 to je taky pravda ... takove endurko to by bylo jine kafčo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 Mít třeba Transalpa tak neváhám a lítám pole ne pole. Sníh ne sníh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 jakože xl 700 ? ten by se mi taky liiiibil ,ale to bych už dlouho mezi živyma nebyl , moje by mě zabila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 Ale to je taková hodná motorka Zbalit brašny a bagáž a valit dálky na pohodu...Nic vostrýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 však idealnina takove rodinne vylety , no spiše dovolenky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 Noo tak proč zabíjení ženskou? Ano když bych přijel za mladou třeba na GSX-R 1000 tam by mohl nastat problém... Vše od čoprů až po enduro je O.K... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 moje neuznava nic co ma min jak 4 kola a to musim vyloučit i 4kolky a s těma je tež prča Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 No zní to drsně Jako z horroru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 a to přitom to je drsna realita ja ma zakazane i kolo ale na kolečkačich se projet mužu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 Nenéééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 fakt že jo , dokažeš si představit vic jak metrak tuku kroužit na kolečkačich ? ja si to taky nedokazal představit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 Já jo - zkusil jsem si to. Masakr. Modřiny na .... (ÚPLNĚ VŠUDE!!!) jsem měl ještě 14 dní... U mne to teda metrák tuku není, podle MUDry internistky ho nosím jen asi 25 kilo... Ale pády to nijak nezlehčuje. A s tou mašinou to máme doma naprosto stejně - dokud jsem ji vozil v sajdě, ještě to zkousla. Navíc mne ještě neměla "okroužkovanýho", takže držela zobák. Pak jsem 3 roky po sobáši ne vlastní vinou sajdu rozbil a málem se přitom ocejtil sám na kolečkách - moc nechybělo a byl jsem jak Lou Fanánek Hagen. A když jsem po dalším roce a půl PN zase projevil choutky po dvou kolech a větru hvízdajícím kolem helmy, odpovědí bylo stručný a jasný: ŽÁDNÁ MOTORKA !!! A hádejte se s ženskou o mašinu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 Jo dokážu Taky mám 100 kilo a nic moc vejšku Brusle jsem si koupil...Dal si při první projížďce na držku a zase rychle prodal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 Mám asi 122kilo a 185cm, takže je to jakžtakž rozložený, ale o to jsou zase ty pády z větší vejšky... Ty kolejdy jsem naštěstí nemusel platit, jen jsem si je vypůjčil na zkoušku, jak to zvládnu. Během půl hodiny jsem měl jasno že pokud kolečka, tak minimálně 6J x R15 195/55 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 Ekkare rozměrově jsme veeeelmi podobni , 116 a 186 ale do 122 přes zimu dojdu , no spiše už po vanocich a s ženskou o motorce fakt nema cenu debatovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 A já 99 a 176 Takže jezevčík Tak to já mám tedy přítelkyni koukám hoodně benevolentní co se týče motorových hraček... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 tak ja si z druhe strany na moji stěžovat nemužu , dneska mi řekla že ani ty dir v autě nevypadaji tak špatně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 Jaký díry ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 Ta moje prohlašuje, že mám auto radši než ji. Podle toho se staví i k otvírání kohoutku na penězovodu z účtu za účelem jakýkoliv investice do autí - ona prohlašuje že do auta se má lejt akorát benzín a nic víc. Předem lituju jakýkoliv vozidlo, který by dostala do samostatný opatery... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 Jaký díry ? aaaale par dir v interieru , viz moje vlakno tak trošku lakuju a budu čalounit Ekkare , ja s tim problemy nemam , moje mi i koupila latku na přečalouněni a loni přispěla na kola , něco letos prohlašovala na přišti sezonu je plati cela nebo že mi alespon koupi gumy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 A to já dostal páni na zakázku udělané koberečky se znakama Metaliky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 viiim paraaaaaaadni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 Tak tyhle vyfikundace jako znaky na kobercích mne nijak neberou, ale když jsem dal v průběhu posledních 2 měsíců 7300,- za sadu novejch zimních gum, 500,- za novej olej, celkem další 300,- za výměnu (i s new filtrem), 14 dní na to 400,- za páreček zadních silentbloků dolních ramen přední nápravy a za jejich výměnu 1200,- - tak to už prohlásila, že se auto nechutně prodražuje. Od pořízení v prosinci 2009 se přitom nic zvláštního nekupovalo. Gumy jsou nákup nejmíň na další 3 zimy a olej se musí měnit každoročně chcačky nechcačky, pokud má auto jezdit. Silentbloky jsou daň za přední nápravu z fábulije - holt už má Drobek 45 000km "na hrbu" a na nápravě to je znát, originální silentbloky už jevily známky praskání... Jsem zvědavej co prohlásí, až na jaře "zjistím", že je potřeba nechat vyměnit vejfuck - minimálně tu část od středního tlumiče dozadu a že si k tomu hodlám zajet na výměnu do Chlumca nad Cidlinou ( http://www.laityng.cz/ ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.