Prosinec 9, 201212 r jakože xl 700 ? ten by se mi taky liiiibil ,ale to bych už dlouho mezi živyma nebyl , moje by mě zabila
Prosinec 9, 201212 r Ale to je taková hodná motorka Zbalit brašny a bagáž a valit dálky na pohodu...Nic vostrýho
Prosinec 9, 201212 r Noo tak proč zabíjení ženskou? Ano když bych přijel za mladou třeba na GSX-R 1000 tam by mohl nastat problém... Vše od čoprů až po enduro je O.K...
Prosinec 9, 201212 r moje neuznava nic co ma min jak 4 kola a to musim vyloučit i 4kolky a s těma je tež prča
Prosinec 9, 201212 r a to přitom to je drsna realita ja ma zakazane i kolo ale na kolečkačich se projet mužu
Prosinec 9, 201212 r fakt že jo , dokažeš si představit vic jak metrak tuku kroužit na kolečkačich ? ja si to taky nedokazal představit
Prosinec 9, 201212 r Já jo - zkusil jsem si to. Masakr. Modřiny na .... (ÚPLNĚ VŠUDE!!!) jsem měl ještě 14 dní... U mne to teda metrák tuku není, podle MUDry internistky ho nosím jen asi 25 kilo... Ale pády to nijak nezlehčuje. A s tou mašinou to máme doma naprosto stejně - dokud jsem ji vozil v sajdě, ještě to zkousla. Navíc mne ještě neměla "okroužkovanýho", takže držela zobák. Pak jsem 3 roky po sobáši ne vlastní vinou sajdu rozbil a málem se přitom ocejtil sám na kolečkách - moc nechybělo a byl jsem jak Lou Fanánek Hagen. A když jsem po dalším roce a půl PN zase projevil choutky po dvou kolech a větru hvízdajícím kolem helmy, odpovědí bylo stručný a jasný: ŽÁDNÁ MOTORKA !!! A hádejte se s ženskou o mašinu...
Prosinec 9, 201212 r Jo dokážu Taky mám 100 kilo a nic moc vejšku Brusle jsem si koupil...Dal si při první projížďce na držku a zase rychle prodal
Prosinec 9, 201212 r Mám asi 122kilo a 185cm, takže je to jakžtakž rozložený, ale o to jsou zase ty pády z větší vejšky... Ty kolejdy jsem naštěstí nemusel platit, jen jsem si je vypůjčil na zkoušku, jak to zvládnu. Během půl hodiny jsem měl jasno že pokud kolečka, tak minimálně 6J x R15 195/55 ...
Prosinec 9, 201212 r Ekkare rozměrově jsme veeeelmi podobni , 116 a 186 ale do 122 přes zimu dojdu , no spiše už po vanocich a s ženskou o motorce fakt nema cenu debatovat
Prosinec 9, 201212 r A já 99 a 176 Takže jezevčík Tak to já mám tedy přítelkyni koukám hoodně benevolentní co se týče motorových hraček...
Prosinec 9, 201212 r tak ja si z druhe strany na moji stěžovat nemužu , dneska mi řekla že ani ty dir v autě nevypadaji tak špatně
Prosinec 9, 201212 r Ta moje prohlašuje, že mám auto radši než ji. Podle toho se staví i k otvírání kohoutku na penězovodu z účtu za účelem jakýkoliv investice do autí - ona prohlašuje že do auta se má lejt akorát benzín a nic víc. Předem lituju jakýkoliv vozidlo, který by dostala do samostatný opatery...
Prosinec 9, 201212 r Jaký díry ? aaaale par dir v interieru , viz moje vlakno tak trošku lakuju a budu čalounit Ekkare , ja s tim problemy nemam , moje mi i koupila latku na přečalouněni a loni přispěla na kola , něco letos prohlašovala na přišti sezonu je plati cela nebo že mi alespon koupi gumy
Prosinec 9, 201212 r Tak tyhle vyfikundace jako znaky na kobercích mne nijak neberou, ale když jsem dal v průběhu posledních 2 měsíců 7300,- za sadu novejch zimních gum, 500,- za novej olej, celkem další 300,- za výměnu (i s new filtrem), 14 dní na to 400,- za páreček zadních silentbloků dolních ramen přední nápravy a za jejich výměnu 1200,- - tak to už prohlásila, že se auto nechutně prodražuje. Od pořízení v prosinci 2009 se přitom nic zvláštního nekupovalo. Gumy jsou nákup nejmíň na další 3 zimy a olej se musí měnit každoročně chcačky nechcačky, pokud má auto jezdit. Silentbloky jsou daň za přední nápravu z fábulije - holt už má Drobek 45 000km "na hrbu" a na nápravě to je znát, originální silentbloky už jevily známky praskání... Jsem zvědavej co prohlásí, až na jaře "zjistím", že je potřeba nechat vyměnit vejfuck - minimálně tu část od středního tlumiče dozadu a že si k tomu hodlám zajet na výměnu do Chlumca nad Cidlinou ( http://www.laityng.cz/ )
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.