jozzi Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 Ondro skoukni sic tomu rozumět asi nebudeš ale Rammstein slezsky stoji za to http://youtu.be/WmzZMKKrKzQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 3:02 - jak mu krásně svítěj uši. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 :_icon_smich2: doufal jsem že si taky někdo všimne :_icon_smich2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 Plachty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 takova plachtici krysa , a ještě sviti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 Drsně tvářící se plachtící krysa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 Musí si dávat bacha, když zafouká vítr... Jinak ništ, bando, já jdu drichmat - dobrou pro dnešek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 Joo to já ještě dlouho nééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 Self-test na alkohol - pokud se ti povede trefit se kurzorem myši na mužův nos, můžeš si dát dalšího panáka... http://www.selfcontrolfreak.com/slaan.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 No mě ten chlap po chvilce začal srát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 Nevím jak vy ale jdu si dát dalšího panáka, protože mě se to povedlo. Chcete návod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 Dobré dopoledne!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 Zdar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 zdar tak jak u vás vládne zima??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 Nu tam kde jsem je kooosa jak prase a snehu nad pas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 Tady sypou pěkný hovna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 Bila ? Ty ja nerad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 Bělejší než od Arielu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 To si tam nech to ja tady nechci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 Nebooj ono to přijde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 Nestras ... jen si ten snich nech ja ho nechci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 nu já tady přes hodinu uklízel sníh a uklidil tak půlku chtěl jsem jed udělat geometriina Audině, ale nechám to až se to zklidní, sice přítulkyně nebude nadšená ale pochopí to tedy snad :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 Ty voe 2h byl klid a už se to zase sype. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 jsem rad že nejsem sam kdo nema rad ty bile sračky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 tak u nás na Záhorí to padá celý deň a zamračené je statočne,teplota okolo 1° takže vody bude dosť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.