Marek Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 čus raco....light Romane..copak linie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 11 července to pochopiš lásečko! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 jupí...těším se ušáčku.....hele zítra jedu s malou do práglu tak půjdu pomalu bydlet....zítra tu budu až navečer až přijedu....tak se tu chovejte slušně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Marečku: ještě dotaz!!! Mužu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 ano..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Ty toho Martina znáš osobně??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Myslíš reportéra TV NOVA? To ne, ale je jeden ze zakládajících členů fora...a vždy ochotnej a zcela v pohodě....o něj bych strach neměl....jen si dej bachy na ostatní-neznémé lidičky...rychle se rozřikne co můžeš sehnat a slétnou se jako k Tobě na grilovačku Pokud se Ti někdo někdy ozve...napiš mi..když ho budu znát podám reference... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Marku: u mě na grilovačce budou jen samé supr lidi-žádny šmejdy nechci Ale děkuju za pomoc-třeba ji využiju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 tak já jdu...mějte se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Dobrou Marku a zitra opatrně na silnicich! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Dobré ránko všem...Romane neboj.....jezdím opatrně zejména když mám malou v autě....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 hezký pracovní den všem ..ktery dnes robotujou jako já... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Ahoj....Bude hezky tak se moc neopoť... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Zdárek pánové a úspěšný prac.den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Krásnej zásuvkovej den přeje Hradec Králové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 nazdar hospodooooo vytíženej šichtama jsem tu chvilku nebyl, tak šup šup štamgasti, ve skratce, co se t dělo a nedělo? jináč všem KRÁSNÝ A POHODOVÝ DEN přeje Kadaň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Ahoj Jendo.Kde jsi??? Pěkně nás tady zanedbávaš! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Romane měl jsem šichty a navíc jak je krásně, tak téměř nejsem doma...ale neboj napravím to a dneska v kajpě setrvám - doufám že večír dorazí tradyční darebáci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Tak Mareček je dnes v Praze a jako jedinej má omluvené hodiny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Mareček...snad Marek...Mára...pán vedoucí..ale Mareček? klucíííí vy se máte nějak moc rádi Aha aha takže jedna omluvenka tu je...no večír sem naklušu a skontroluju docházku, ať tu z toho ty holomci nemaj holubník Zatím miznu, ať načerpám síly...ahoj Romane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Jendo: to víš...láska kvete v každém věku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 zdravim místní přitakávače ... Hoj Romane : na tvuj dotaz zda dorazim - mám to v plánu. Dokonce i upomínku sem si dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 no to je taky dost že kibi se taky ukázal... jinak dneska zkurvenej pracovní den od rána se s..u robotem pač to děla co nema a pak zjistim že chybí komunikace do plc to by mě jeblo taková kokotina ... by mě zajimalo kterej lotr ji smazal nebo že by chyba prográáááámu :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Ahoj kluci.Jirko: počítám s Tebou! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 To je zase den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.