Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

jupí...těším se ušáčku.....hele zítra jedu s malou do práglu tak půjdu pomalu bydlet....zítra tu budu až navečer až přijedu....tak se tu chovejte slušně...

Vloženo

Myslíš reportéra TV NOVA? To ne, ale je jeden ze zakládajících členů fora...a vždy ochotnej a zcela v pohodě....o něj bych strach neměl....jen si dej bachy na ostatní-neznémé lidičky...rychle se rozřikne co můžeš sehnat a slétnou se jako k Tobě na grilovačku :) Pokud se Ti někdo někdy ozve...napiš mi..když ho budu znát podám reference...

Vloženo

nazdar hospodooooo -_- vytíženej šichtama jsem tu chvilku nebyl, tak šup šup štamgasti, ve skratce, co se t dělo a nedělo? :kuk::D

jináč všem KRÁSNÝ A POHODOVÝ DEN přeje Kadaň

Vloženo

Romane měl jsem šichty a navíc jak je krásně, tak téměř nejsem doma...ale neboj napravím to a dneska v kajpě setrvám - doufám že večír dorazí tradyční darebáci :)

Vloženo

Mareček...snad Marek...Mára...pán vedoucí..ale Mareček? :kuk: klucíííí vy se máte nějak moc rádi :smich: Aha aha takže jedna omluvenka tu je...no večír sem naklušu a skontroluju docházku, ať tu z toho ty holomci nemaj holubník lol Zatím miznu, ať načerpám síly...ahoj Romane

Vloženo

no to je taky dost že kibi se taky ukázal... -_-

jinak dneska zkurvenej pracovní den od rána se s..u robotem pač to děla co nema a pak zjistim že chybí komunikace do plc to by mě jeblo taková kokotina ... by mě zajimalo kterej lotr ji smazal nebo že by chyba prográáááámu :-)))

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...