Květen 19, 200916 r Autor jupí...těším se ušáčku.....hele zítra jedu s malou do práglu tak půjdu pomalu bydlet....zítra tu budu až navečer až přijedu....tak se tu chovejte slušně...
Květen 19, 200916 r Autor Myslíš reportéra TV NOVA? To ne, ale je jeden ze zakládajících členů fora...a vždy ochotnej a zcela v pohodě....o něj bych strach neměl....jen si dej bachy na ostatní-neznémé lidičky...rychle se rozřikne co můžeš sehnat a slétnou se jako k Tobě na grilovačku Pokud se Ti někdo někdy ozve...napiš mi..když ho budu znát podám reference...
Květen 19, 200916 r Marku: u mě na grilovačce budou jen samé supr lidi-žádny šmejdy nechci Ale děkuju za pomoc-třeba ji využiju.
Květen 20, 200916 r Autor Dobré ránko všem...Romane neboj.....jezdím opatrně zejména když mám malou v autě.......
Květen 20, 200916 r nazdar hospodooooo vytíženej šichtama jsem tu chvilku nebyl, tak šup šup štamgasti, ve skratce, co se t dělo a nedělo? jináč všem KRÁSNÝ A POHODOVÝ DEN přeje Kadaň
Květen 20, 200916 r Romane měl jsem šichty a navíc jak je krásně, tak téměř nejsem doma...ale neboj napravím to a dneska v kajpě setrvám - doufám že večír dorazí tradyční darebáci
Květen 20, 200916 r Mareček...snad Marek...Mára...pán vedoucí..ale Mareček? klucíííí vy se máte nějak moc rádi Aha aha takže jedna omluvenka tu je...no večír sem naklušu a skontroluju docházku, ať tu z toho ty holomci nemaj holubník Zatím miznu, ať načerpám síly...ahoj Romane
Květen 20, 200916 r zdravim místní přitakávače ... Hoj Romane : na tvuj dotaz zda dorazim - mám to v plánu. Dokonce i upomínku sem si dal
Květen 20, 200916 r no to je taky dost že kibi se taky ukázal... jinak dneska zkurvenej pracovní den od rána se s..u robotem pač to děla co nema a pak zjistim že chybí komunikace do plc to by mě jeblo taková kokotina ... by mě zajimalo kterej lotr ji smazal nebo že by chyba prográáááámu :-)))
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.