Přejít na obsah

Hospodský pokec

Marek

Doporučené příspěvky

Myslíš reportéra TV NOVA? To ne, ale je jeden ze zakládajících členů fora...a vždy ochotnej a zcela v pohodě....o něj bych strach neměl....jen si dej bachy na ostatní-neznémé lidičky...rychle se rozřikne co můžeš sehnat a slétnou se jako k Tobě na grilovačku :) Pokud se Ti někdo někdy ozve...napiš mi..když ho budu znát podám reference...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mareček...snad Marek...Mára...pán vedoucí..ale Mareček? :kuk: klucíííí vy se máte nějak moc rádi :smich: Aha aha takže jedna omluvenka tu je...no večír sem naklušu a skontroluju docházku, ať tu z toho ty holomci nemaj holubník lol Zatím miznu, ať načerpám síly...ahoj Romane

Odkaz ke komentáři

no to je taky dost že kibi se taky ukázal... -_-

jinak dneska zkurvenej pracovní den od rána se s..u robotem pač to děla co nema a pak zjistim že chybí komunikace do plc to by mě jeblo taková kokotina ... by mě zajimalo kterej lotr ji smazal nebo že by chyba prográáááámu :-)))

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...