Mr.Kyblik Vloženo 18. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2012 co pak lakovna v kuchyni nestíhá???a co budeš čalounit??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2012 Tak na vetsi dily si v kuchyni netroufam a calounit vse co se da ale potrebuju par veci prosit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 18. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2012 nu to jsem na to zvědav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2012 Ja taky pokud se to posere tak to prodam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 18. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2012 a jéje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2012 A tak skoda nebude , jen se na to pustim znova a s vetsi vervou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 18. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2012 tak jak si dopadl??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2012 Uz jsem strizlivy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 19. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2012 Letos budu mít fakt ostrý vánoce Juchééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2012 Ale tak ten je moooc podareny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 19. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2012 Joo jako malej sem ho obdivoval ve filmu se Stalonicem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2012 Jo tak ten mel v mladi par dobrejh filmu do dneska se jeste drzi a ten jeho klub duhodcu je taky pecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 19. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2012 Jojo hlavně 2jka s Chuckem je mooc dobrá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2012 Tak ten tam byl echt echtovni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 19. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2012 Kurde nikde nikdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2012 Jsem zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 19. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2012 já taky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2012 Ale Ondra se zas vytratil syncy tez to u vas tak klouze ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 19. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2012 Tady je zatím nad nulou, tak maximálně to ujíždí v zatáčkách, kde je vytáto a na silnici se válí vrstva "inertu" = drobnýho 0,5 - 1cm štěrku, kterej se pod gumou na asfaltu odvaluje a ujíždí to na něm... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 19. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2012 zdravím ve spolek! Tak hu nás na Domažlicku už je namrzlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2012 Tak jsem rad ze na tom klouzani nejsem sam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 19. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2012 ono už to tu klouzalo ráno a ted znovu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 19. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2012 Ahojky no já si to klouzání budu užívat až do rána jak začalo odpo svítit sluníčko tak to bylo víc jak jasný,k námraze je ještě mlha to bude noc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2012 Kurde nikde nikdo ? už si mi sehnal ten film? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 19. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2012 Tady u nás hmla A film sehnat nejde...Všude ho stáhli z netu...Kdo se na něj díval tak ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.