Standis Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 čau všichni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Chlapi,nějak se mě nechce po obědě ,kurňa proč není ještě po obědě hodinová přestávka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 zdravim přísedící :-)) tak dnešní den pokračuje v kokotsky rytmu....všichni vyrobáci co u nás dělaj sou kokoti a neuměj nic jinyho než mačkat zeleny tlačítko.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Jindro to chce klid..nebo z toho budeš brzo šedivej a víš jak by to dopadlo....no dělali by jsme si z tebe prdel Spineshank: po obědě by měla být siesta a ......vlstně po obědě by se prostě dělat nemělo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 "v kokotsky rytmu" Tak to můžu jestli myslíš toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 ale honzo na to sem se tady už celkem adaptoval... .. takže mi to moc nevadí....hlavně že se blíží konec v šest padam a skoro tři dny volno!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Spineshank: po obědě by měla být siesta a ......vlstně po obědě by se prostě dělat nemělo No úplně nejlepší by to bylo kdyby se nemuselo ani před obědem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 "v kokotsky rytmu"Tak to můžu jestli myslíš toto koukam že jsou celkem popularní jejích kytarista dan herman bejval muj hokejovy kolega.... ... škoda že ho moc nevidam naposledy někdy předloni na festaku v libochovicich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 No úplně nejlepší by to bylo kdyby se nemuselo ani před obědem a nebylo by to už trošku k zamyšlení?....odpovím si: NEBYLO k těm "cocotte minute" super kapela a výborná předělávka hitu: Ráca: ják adaptoval?...to se nedělá kazit nám radost 6 máš za chvilku a vidina 3 dnů volna.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 a nebylo by to už trošku k zamyšlení?....odpovím si: NEBYLO k těm "cocotte minute" super kapela a výborná předělávka hitu: Ráca: ják adaptoval?...to se nedělá kazit nám radost 6 máš za chvilku a vidina 3 dnů volna.... neboj já se vždycky aspon na oko necham vytočit abych neztratil kredit... koukam že si budu muset od nich něco naposlouchat slyšel jsem jen pár písníček ale čim dál tím víc je o nich slyšet....kde sou ty časy kdy sem z danem hraval hokej.....pak mam ještě spolužaka ze základky s kterym sem pařil na zx spektrum a ted hraje v ty kokotině na primě ošklivka katka hlavní roli ...lukáš hejlík...... jen já pitomec dělam v monterkach... ..a pazourama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 to Kibi jj Můj čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 to Raca CM maj výborný desky,určitě si je sežeň pokud tě taková hudba bere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 to RacaCM maj výborný desky,určitě si je sežeň pokud tě taková hudba bere neřikam že je to uplně muj styl,ale jednou začas je nalada na něco ostřejšího... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 a ted hraje v ty kokotině na primě ošklivka katka hlavní roli ...lukáš hejlík...... jen já pitomec dělam v monterkach... ..a pazourama a co z toho má?...peníze?....mladý krásný faninky co mu padaj k nohám?...luxusní auto?...luxusní byt?....tsss to je toho, ty máš přeci víc....máš "zlatý česský ručičky" ale hlavně!!!!...máš ty nejvíc nejlepší kamarády NÁS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 neřikam že je to uplně muj styl,ale jednou začas je nalada na něco ostřejšího... tak si dej chilly papričku, nebo česnek a poslouchej toho svýho Standu Hložka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 a co z toho má?...peníze?....mladý krásný faninky co mu padaj k nohám?...luxusní auto?...luxusní byt?....tsss to je toho, ty máš přeci víc....máš "zlatý česský ručičky" ale hlavně!!!!...máš ty nejvíc nejlepší kamarády NÁS hmmm ...to sem to vyhrál... tak si dej chilly papričku, nebo česnek a poslouchej toho svýho Standu Hložka náhodou staník je coool Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Neni nad dobrej bigbeat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 (editace) ja spíš ulítávam na visáčích a podobný klasicky hudbě pro fajnšmekry :-) Editováno: 20. Květen 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 No hoši od té doby co "sám hraju" uz moc neposloucham, i kdyz v sobotu na prazskej vyber sem se dost pobavil ... p.Ministr je kakt komicka loutka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 já mám rád kvalitní PoP: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 (editace) No hoši od té doby co "sám hraju" uz moc neposloucham, i kdyz v sobotu na prazskej vyber sem se dost pobavil ... p.Ministr je kakt komicka loutka no o tom ko..tu radši ani nemluv nebo se to zvrhne zase na nějaky tema o hovnech... ..... tak se pochlub co hrajete Editováno: 20. Květen 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 tak jo Raco : ... www.bandzone.cz/reasons tak sou nejaky ukazky ... Kibi : no na tohle uz ale musis bejt hodne velkej fajnsmekr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 já mám rád kvalitní PoP: .... jak sem moh do dneška přežit bez teto grupy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Kibi : no na tohle uz ale musis bejt hodne velkej fajnsmekr kvalitní hudba vyžaduje kvalitní poslouchače - fajnšmekry nebojte lidi, tohle neposlouchám Ráca: taky nechápu...jak jsem to uslyšel, pochopil jsem pro co žít...upouštím od Kelly Familly (sbohem Angelo ) a vrhám se na ukrajinskou Katte Perry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Hoj ahoj!!! Co Marek láska moje? Ještě nedorazil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.