Prosinec 27, 201212 r nu to sice jo ale otevřel jsem nechtěně další pivko, tak ho budu muset polknout
Prosinec 27, 201212 r A jak bys v takovým případě označil "malý pivo"??? Částečně těhotná? Nebo "těhotná jen napůl" ???
Prosinec 28, 201212 r Taky už jsem zažil, že jsem makal až do 23.prosince i mezi svátky až do Silvestrovskýho večera a volno jsem měl vlastně jen na Štědrej den a Novej Rok. Naštěstí poslední dobou jsou zaměstnavatelé poněkud rozumnější a co nejsou opravdu nuceně nepřetržitý provozy a služby, nenutí lidi dřít i těch pár ní kolem přelomu roku...
Prosinec 28, 201212 r No u nas jsou prave penize na konec roku a to doslova takze jedem jak fretky at zakaznici vesele utracej
Prosinec 28, 201212 r kurde tady snad nikdo neni ... to chodíte do práce mezi svátky bo co? Jo jo přes svátky mezi svátky,tak nějak furt.
Prosinec 28, 201212 r kurde tady snad nikdo neni ... to chodíte do práce mezi svátky bo co? já nee,ale tak brzo nevstávám sem se vzbudila teprve ted
Prosinec 28, 201212 r brý ránko pardon odpoledne a hurá na snídani: 2 bílé klobásky, čerstvý křen, hořčice, francouzská bageta a k tomu nesmí chybět pěkně chlazený pivečko
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.