Ondrero Vloženo 27. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2012 No sešla se tu stará banda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 27. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2012 brý večír ve spolek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 27. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2012 nu to se sice sešla ale já začínám být nějaký unavený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2012 aha .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 27. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2012 No mě čeká ještě půlka filmu a tudíž nesmím být unavený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2012 tak dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 27. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2012 proč dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 27. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2012 Si říkal že jsi utahanej Takže to znělo jako loučení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2012 přesně tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 27. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2012 nu to sice jo ale otevřel jsem nechtěně další pivko, tak ho budu muset polknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2012 to je jak nechtěný těhotenství Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 27. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2012 nu dá se to tak říct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 27. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2012 A jak bys v takovým případě označil "malý pivo"??? Částečně těhotná? Nebo "těhotná jen napůl" ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 28. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2012 kurde tady snad nikdo neni ... to chodíte do práce mezi svátky bo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2012 Si pis ja jsem v praci skoro 24hodin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 28. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2012 já ani hovnous. 20tého každý rok to zapíchnu a z nory vylezu až po opici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2012 To bych taky bral ja nakam jeste zitra a v silvestra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 28. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2012 Taky už jsem zažil, že jsem makal až do 23.prosince i mezi svátky až do Silvestrovskýho večera a volno jsem měl vlastně jen na Štědrej den a Novej Rok. Naštěstí poslední dobou jsou zaměstnavatelé poněkud rozumnější a co nejsou opravdu nuceně nepřetržitý provozy a služby, nenutí lidi dřít i těch pár ní kolem přelomu roku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2012 No u nas jsou prave penize na konec roku a to doslova takze jedem jak fretky at zakaznici vesele utracej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 28. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2012 kurde tady snad nikdo neni ... to chodíte do práce mezi svátky bo co? Jo jo přes svátky mezi svátky,tak nějak furt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 28. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2012 Já se flákám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2012 Ti dam se flakat .... do garaze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 28. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2012 kurde tady snad nikdo neni ... to chodíte do práce mezi svátky bo co? já nee,ale tak brzo nevstávám sem se vzbudila teprve ted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 28. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2012 brý ránko pardon odpoledne a hurá na snídani: 2 bílé klobásky, čerstvý křen, hořčice, francouzská bageta a k tomu nesmí chybět pěkně chlazený pivečko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2012 Kura , to je zivot ja zas snidal cukrovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.